Şimdi Ara

bu oyunun en çok nerf yiyen şampiyonu... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zac e bir tokat attılar hala kendine gelemedi 2 yıldır alanı görmedim
  • Oyuna season 3 de başlayan birine göre evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLosdir

Zac e bir tokat attılar hala kendine gelemedi 2 yıldır alanı görmedim

Her picklediğimde taşıyorum

• Bence en ağır nerf'ü shen yedi hem q hem pasif nerflendi eskiden ne güzel damage atardık şimdi sadece farm almaya oynuyoruz.

Bir de günateşi de nerf yedi o da koydu shene.

• vlad ve irelia varken luci de neymiş
  • Kha'zix nerf manyağı oldu.
  • yeni oyuncular bilmez . En ağır nerfi yiyen evelynndir.En sık yiyende lucian olabilir katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreakLoL -- 1 Haziran 2015; 0:01:26 >
  • Heimer candır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açik ve net kassadin sonrada rengar aksini iddaa eden kulaktan dogma bilgilerle soyluyodur.(Jax ve Vlad diyenler)

• En baba nerfü Jax yedi önceki halini göz önüne alırsak. Sonra da kassadin gelir. Betadan beri oynuyorum öyle kulaktan dolma bilgi falan değil, yukarda arkadaş yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 1 Haziran 2015; 0:50:22 >
  • Ben rengar alanın oyunu kazandığı dönemi bilirim onu görünce luciye yaptıkları sadece dengeleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar bi ara her patch nerf yiyordu. Sanırım Rengar almıştır en çok nerf
  • diananın ilk halini bilir misin topun teki yetiyodu
  • jax vladimir irelia rengar kassadin shaco diana khazix ve zac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 1 Haziran 2015; 1:28:03 >
  • Jax nerf dediğiniz olay dodge özelliğinin kaldırılması sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 1 Haziran 2015; 3:24:01 >
  • Elisein ilk hali bir sezon boyunca her güncelleme de nerf

• Irelia'nın yediğini kimse yemedi ama hala çatır çatır oynanıyor khazix, kassadin, rengarla da çok uğraştılar. Diana da sayılabilir
    Edit : elise unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 1 Haziran 2015; 6:59:53 >
  • Lucian suan iyi bile.

• İrelia ne nerfi yemiş diyen kardeşlere söyleyeyim hemen eskiden e si ap değil ad ratiodan alırdı yani 200 adniz varsa ekstra 100 damage daha çakıyordunuz ultisinin hasarı hem daha fazla hemde daha fazla can çekerdi.
    Bu arada rumble demeyi unutmuşsunuz:)
    Vladda öyle optuki onun yüzünden gidip kitabı nerflediler:D

• quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

Sezon ikiden beri oynuyorum ben, rengar nidalee ve khazix çok büyük nerfler yediler,

eskiden rengarın lane aşaması da o kadar güçlüydü ki, ayrıca q hasarı şimdikinin neredeyse iki katıydı, ebedi ve ilahların kılıcı ile tankları bile tekliyordu.

bunun için şu konuya bakmanı öneririm,http://forum.donanimhaber.com/m_76429677/tm.htm

bu da patch tarihi http://www.lol-patch.com/rengar.html, empowered q ad ratio 2.5 idi, bonusun üzerine, yani 3x kritik vuruyordun, "kritiksiz iken"

Khazix de aşırı optu, üstünüze atlarken rengar gibi daha yere inmeden öldürüyordu sonra bide geri kaçabiliyordu aynı şekilde, ultisi ile yüzde 50 hasar indirgeme... w değişiklikleri, kuleler yalnız hedef etkisine engel olmuyordu, yalnız hedef şimdiki halinin yarısıydı belki daha az, tf de yalnız hedef ile vurmak çok kolaydı yani.

Nidalee tartışılır belki birilerine göre ama reworkden önceki hali oyun kazandıran cinstendi, eski halinde mızrak aşırı güçlüydü mana problemini halledip siege yapıordun birisine mızrak çarptı mı b atıyordu, koyduğu kapanlar 4 dakika kalıyordu yerde ve son seviyede yüzde 40 zırh ve büyü direnci azaltıyordu (oha tabii) , ben bu heroları rp ile alıp oyuna yeni başladığım dönemde 30 olur olmaz plata rushlamıştım,

Bu arada teemo da aşırı nerf yedi. O mantarlar eskiden iki kat vuruyordu, ap ratiosunu düşürdüler, base dmg defalarca nerflendi.

Rengar için bir ekleme de ben yapayım. Q'yu kulelere de vurabiliyorduk. Full canlı kule 5 snde tereyağı gibi eriyordu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.