Şimdi Ara

Bu paraya Alınabilecek en iyi arabayımı aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde 2009 model jetta 1.6 primeline aracımı iyi bir fiyata sattım

ve 2005 model BMW 520i satın aldım araba 103.421 km de kontrollerini yaptırdım yürüyen aksamında bir problem yok şanzımandada bir problem yok çok şükür.
    Arabada arka tampon ve bagajın üstünde boya var ama önemli değil motor vb yürüyen aksamında problem olmasın yeter.

Km si biraz şüphe etti beni ama onuda iyice kontrol ettirdim.Ne olur olmaz hem güvendiğim bir ustaya hemde arkadaşımın ustasına gösterdim ve çok şükür ondada bir oynama yapılmamış.Zaten satın aldığım galericiyle iş münasebetiyle bir çok görüşmemiş olmuştu yakından tanıyorum kendisini fakat genede göstermekte fayda var

56.000 TL ye aldım arabayı Jettayıda 38.000 TL ye sattım jettadan 4000 Tl civarında kar ettim.

Bu kar ile Prins marka LPG taktıracağım ve lastikleri değiştireceğim biraz gözüme kanallar kapanmış göründü.LPG pahalandı fakat arada halen 2TL ye yakın bir fark bulunuyor.Kar kar dır her türlü.

Şimdi sizlere sorum şu olacak ben bu parayla bu arabadan daha iyi bir araba alabilirmiydim?Aslında almadan önce yazsam iyi olurdu fakat baya düşündüm ve araştırdım internette 59-65 tl civarında satılıyor LPG lileri daha düşük fiyatada var tabi ama 250000 km ve üstü onlara pek yanaşmadım.Sizce iyi mi yaptım?

• Korkanın çocuğu olmazmış .
    İyi yapmışsınız hocam kazasız belasız ve sorunsuz binersiniz inş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Korkanın çocuğu olmazmış .

teşekkür ediyorum.inşallah daha iyilerine sahip olursunuz.
  • ustaya göstererek km'den nasıl emin oldunuz ? Günümüzde 2. elde km düşürülmesinden emin olmanın HİÇBİR yolu yok ...
    Ki km takıntısı da özellikle böyle üst düzey araçlarda gereksiz , 100 bin değil 200 bin olsa ne olacak ...
    Motor iyi ,yürürü sağlamsa ,masrafı yoksa tamamdır.
    Bu tarz arabalar benim de hep ilgimi çekiyor da , alması da kolay ama ya yürütmesi ?
    Bakımı , kaskosu , vergisi , yakıtı , arızası ... Bunkarı göze alsam E vya f sınıfı eski bir araç alırdım ...
  • O fiyata sıfır km c sınıfı dizel bi araç alabilirdiniz fakat almış olduğunuz aracın km si düşük, 2005 model bmw 5 serisi eski sayılmaz. Çoğu sıfır km satılan araçlardan kat kat daha iyi bir araç. Bence de iyi bir tercih yapmışsınız. E60 ı ben de çok beğeniyorum. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • sürücü koltuğuna oturduğunuzda iyi hissediyorsanız, en iyi arabayı almışınızdır hocam.

ayrıca km,fiyat,model,boya durumu göz önüne alındığında fiyat gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

ustaya göstererek km'den nasıl emin oldunuz ? Günümüzde 2. elde km düşürülmesinden emin olmanın HİÇBİR yolu yok ...
    Ki km takıntısı da özellikle böyle üst düzey araçlarda gereksiz , 100 bin değil 200 bin olsa ne olacak ...
    Bu tarz arabalar benim de hep ilgimi çekiyor da , alması da kolay ama ya yürütmesi ?
    Bakımı , kaskosu , vergisi , yakıtı , arızası ... Bunkarı göze alsam E vya f sınıfı eski bir araç alırdım ...

hocam zaten arabanın vergisi 1.562,00 TL yıllık

F sınıfı olarak mercedes s kasa olabilirdi fakat yaşıma göre değil yani yaşlı arabası gibi diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubot -- 23 Aralık 2013; 20:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

ustaya göstererek km'den nasıl emin oldunuz ? Günümüzde 2. elde km düşürülmesinden emin olmanın HİÇBİR yolu yok ...

+1

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde binin.

Ancak kilometenin düşürülmüş olması ihtimali (bence) çok çok yüksek. Ha, araba 105.000'de değil 180.000'de olsa ne olur? Bakımları düzgün yapıldı ise hiç bir şey.. Ama bizdeki şu "100.000'de araba biter" algısı yüzünden maalesef neredeyse galerilerin tamamı bunu yapıyor ve çok da doğal bir şekilde işin bir parçasıymış gibi yapıyor. Ustaya gösterip de anlama kısmını zaten geçiyorum, yok öyle bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bakım kağıtlarını istedik galerici arkadaşdan.Verdi kağıtların hepsini bakım kağıtlarından hareketle düşürülmediğini anladık çünki bakımı yeni yapılmış sayılırdı.zaten usta işi ben aslında babamın ısrarı için yaptırdım.O da anlaşılırdı diyordu şahsen bende anlaşılıyor diye biliyorum.Böyle bir şeyin olmadığı şu anda öğreniyorum.
  • Uzun süre daha araç değiştirmeyecekseniz iyi tercih.

Bende 520 olsa pert olana kadar kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Uzun süre daha araç değiştirmeyecekseniz iyi tercih.

Bende 520 olsa pert olana kadar kullanırım

Bir aksilik çıkmazsa bende öyle yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

sürücü koltuğuna oturduğunuzda iyi hissediyorsanız, en iyi arabayı almışınızdır hocam.

ayrıca km,fiyat,model,boya durumu göz önüne alındığında fiyat gayet güzel

Aynen arkasimin dedigine katiliorum Allah kaza bela vermesin gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence onu da satın 1990 model 500.000 km de ferrari alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubot

hocam bakım kağıtlarını istedik galerici arkadaşdan.Verdi kağıtların hepsini bakım kağıtlarından hareketle düşürülmediğini anladık çünki bakımı yeni yapılmış sayılırdı.zaten usta işi ben aslında babamın ısrarı için yaptırdım.O da anlaşılırdı diyordu şahsen bende anlaşılıyor diye biliyorum.Böyle bir şeyin olmadığı şu anda öğreniyorum.

Kardeş bakıma hep serviste mi sokmuş ? 2 3 bakımı sanayiden yapıp sonra km düşürüp servise girenler var ..
    Muayeneden önce km düşürenler var .. Aracın durumu en belirleyici kriter , ki o da bariz düşürmeleri gösterir ancak.
    Bizim millette bu gereksiz km takıntısı oldukça bu üçkağıtlar da olacak ... Halbuki düzgün kullanılmış ve bakılmış bi bmw için 300 500 bin sıkıntı olmaz.
    Ben 1.6 tdci aracımı 120 binde sattım , adam teste soktu motor %90 çıktı, sıfıra denk nerdeyse. . Bizim millete kalsa dizel 100 binde bitiyor halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

bence onu da satın 1990 model 500.000 km de ferrari alın

Neden?
  • Tercih meselesi. Ben 2005 model araca o kadar para vermek yerine 2011-12 D sınıfı aracı tercih ederdim ama hiçbir zaman BMW zevkini tadamazdım. Size göre 2005 model 5 serisi iyidir bana göre 2012 model x araç. Siz memnunsanız gerisi boş. Güle güle kullanın aracınızı.
  • quote:

o ne demek lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

o ne demek lan

Bizim buralarda öyle derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en iyisini yapmışsınız. 56000 TL ye Yeni clio satılıyor yahu
    Eğer araçta bahsettiğiniz şeyler haricinde sıkıntı yoksa, hem baktırdım diyorsunuz, Gönül rahatlığıyla binin bence. O paralara 0 almak varken niye eski araba aldın diyenlere bakmayın, ben de benzer bir araç aldım aynı fiyat civarına gayette memnunum. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.