Bildirim
Bu parçanın adı ne? Nasıl bulabirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu parçanın adını bilen??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum öyle bir parça yok.
https://tr.aliexpress.com/item/50cm-PC-Computer-DIY-HOST-Case-Motherboard-10Pin-USB-Female-to-Dual-Layer-USB2-0-A/1881210632.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.2335185fvBbucb&isOrigTitle=true
Yukarıdaki internal usb uzatmasından bir adet alacaksın, jumper kablolarla cihazına hat çekeceksin. Cihaz ordan 5 volt mu alıyor ikisini birleştirip 10 volt mu alıyor bilemeyiz.
-
Benim kablo 2 pin. Bu usb dişi kismindan baglantiyi yapmam kolay midir bahsettigin jumper kablolarla? Kac volt olduğunu bilmiyorum ama sogutucuyu telefon sarj başlığı yardimiyla kullaniyordum. Laptopa bağlanarak da kullaniliyor. Son olarak,basit midir bu parçadan yapmak? Bu konularda pek bi bilgim yok açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X