Şimdi Ara

Bu parçanın adı nedir? (Palio 99 Model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Fotoğrafta 1 numara olarak işaretlediğim hortumun adı nedir? Dün benzin kokusu almam sonucunda yaptığım araştırmalarda bu hortumdan benzin fışkırdığını gördüm. Yerine klasik benzin hortumu taktım ama doğru mu yaptım bilemedim. Tamircilere bu boru benzeri olan şeyin ne olduğunu da tarif edemedim, yine internette araştırdım ama bulamadım ne olduğunu. Bu nedenle size sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca 2 numara olarak işaretlediğim hava filtresi hortumunun ortasından bulunan yer delik. Ufak bir delik değil bildiğiniz oval şeklinde delik. Aşağıdan gelen ve hava filtresi hortumuna giren parça bu hava filtresi hortumundan ayrı. ben elimle bu parçayı hava filtresi hortumunun içerisine sokuyorum. Ne gibi zararı olabilir bunun?

NOT : Fotoğraftaki araç benim değil, burada bir arkadaşa ait, onun aracını göstererek soru sorduğum için kusura bakmasın. Bu parçanın adı nedir? (Palio 99 Model)

• Yok mudur yardimci olabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 numaralı hortum, rölanti valfinin by-pass hattı hortumuna benziyor, 2 numaralı hortum ise motorun aşağısından geldiğine göre büyük olasılıkla karter havalandırma hortumu...
  • 1. resimde ki parça hakkında net bir bilgim yok. 2. resimdeki yerde benimde yırtık vardı ustanın demesine göre araç çekişten düşer ve yakıt artar dedi. aradaki büyük hortum 75 tl idi yanlış hatırlamıyorsam bende yırtık yeri bantladım değiştirene kadar bu şekilde kullanıyorum.
  • 2 numaralı olan sorunu çözdüm. Daha dogrusu hava filtresi hortumu aldim ancak daha takmadim. Izmir 1.sanayi sitesinde 40 tl ye aldim.

1 numarali sorun ise hala devam ediyor. Basincli hortum oluyormus kendisi ama tam ismini bulamadigim için hala alabilmis degilim. Sanayi sitesinde de hortumu gostermeme ragmen bilemediler. Bende gidip Düz basincli hortum aldim ama onunda uclarini giris yerlerine takamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.