Şimdi Ara

Bu parçanın adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok bilindik bir otomobil parçasının adını bulamıyorum bir türlü,

Hatchback araçlarda bagajın üstünde duran iç kapağın adı nedir tam olarak? yedek parça bölümlerinde rastlayamıyorum bir türlü...

resmin içinde kırmızıyla çevrelenmiş şekilde görebiliyorsunuz... yardımcı olursanız çok sevineceğim, teşekkürler

Bu parçanın adı nedir?

• pandizot diye biliyorum
  • Pandizot.
  • Pandizot. Panzot dediklerini de duydum, kısaltması mıdır nedir.
  • İyide pandizot diye arattığımda genelde oto ses sistemleri için şekillendirilmiş olanları çıkıyor,
    orjinal pandizot bulabileceğim link gönderebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbey

İyide pandizot diye arattığımda genelde oto ses sistemleri için şekillendirilmiş olanları çıkıyor,

Bunun orjinalini yalnızca serviste bulursun. Orjinal olmayanları da hemen hemen yarı fiyatına oto sanayi esnaflarından temin edilebilir. Tahmini olarak Hb bir arabanın pandizotu 100TL civarıdır. Connect'inki 190+Kdv çünkü. İnternetten boşuna arama bulabileceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 21 Haziran 2010; 0:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbey

İyide pandizot diye arattığımda genelde oto ses sistemleri için şekillendirilmiş olanları çıkıyor,

birebir orjinalini bulamazsan reklamcılarda pleksi malzemeden kestirip üzerini kaplatabilirsin ısıyla büküm ve diğer detayları yapıyorlar nasıl istersen .

şayet tek parça ise..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    6 ay önce açıldı
    Bunun ismi nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Bu parçanın adı ne?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HERKESE İYİGÜNLER. BU PARÇANIN ADI NEDİR BİLEN VARMI ARKADAŞLAR

Bu parçanın adı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.