Şimdi Ara

bu pc adam olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

512 mb ram

asus p4s533-vm anakart

32 mb ekran kartı

400 w power

tv kart felan

arkadaşlar bu pcye nasıl bır ekran kaerı öneririsiniz ? ram en fazla 2 gb artırılabiliyormuş kitapçıgında yazıyordu ama ingilizce evet tavsiyeleriniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yardım edecek birisi yok mu

• arkadaşlar cevap atacak biri yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti

p4 2.4 ghz

512 mb ram

asus p4s533-vm anakart

32 mb ekran kartı

400 w power

tv kart felan

arkadaşlar bu pcye nasıl bır ekran kaerı öneririsiniz ? ram en fazla 2 gb artırılabiliyormuş kitapçıgında yazıyordu ama ingilizce evet tavsiyeleriniz ?

arkadasım o bılgısayar ardık mıladını doldurmus yenı bır bılgısayar alamıyorsan hıc elleme harcadıgın paraya yazık
  • o pc çöp

• parama yazık olsunda ekran kartı önerin siz ?
  • ona ekran kartı alma. ekran kartına vereceğin parayla daha iyi bir sistem toplarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o sısteme atı 9550 9600 nvıdıa fx5500 falan olur bırde ramı yukselt ama arkadasların dedıgı gıbı bosa masraf olcak bunları alsanda senı cok tatmın etmeyecektır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 22 Ocak 2013; 11:54:51 >
  • quote:

parama yazık olsunda ekran kartı önerin siz ?

O sisteme en iyi ekran kartida alsan en dusuk donanimin kadar calisir. Pc olayi oyledir. sadece bir donanimla olacak is degil senin sistem.Bosuna masraf etme. Buyukannemin bir lafi vardir '' eskiyi dikme tel kaybedersin''

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

o sısteme atı 9550 9600 nvıdıa fx5500 falan olur bırde ramı yukselt ama arkadasların dedıgı gıbı bosa masraf olcak bunları alsanda senı cok tatmın etmeyecektır

sağol arkadaşım tek sen adamsın millet dalga geçiyor resmen .....
  • quote:

quote:

o sısteme atı 9550 9600 nvıdıa fx5500 falan olur bırde ramı yukselt ama arkadasların dedıgı gıbı bosa masraf olcak bunları alsanda senı cok tatmın etmeyecektır

Pc olayindan anlamadigin belli bizde yardim etmeye calisiyoruz ama sonrada hatali oluyoruz. O sisteme soylenilen ekran kartini takip battlefield 3 tarzi oyunlari oynamayimi hayal ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 23 Ocak 2013; 16:11:31 >
  • dostum millet dalga gecmiyor seninle arkafaslar haklilar bir yandan sistemin cok eski yani word islerinde is gorecek bir makina ki genede kasar. illaki ekran karti tavsiyesi istiyorsan en uygunu senin icin fx5500 alman agp kartlar olacak hedefin yani 8x lik.

• Dostuum masraf yapmana değmez bendede seninkine benze özelikte var ama kullanmıyorum bence 0 dan topla
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Dostuum masraf yapmana değmez bendede seninkine benze özelikte var ama kullanmıyorum bence 0 dan topla

arkadaşım bu pcmi zevk için saklıyorum 2.pc olarak leptop var bu cs yi biraz kasıyor son çözünürlükte oynamak istiyorum ondan ekran kartı dedim zaten p4 işlemci olduğu için saklıyorum bnm leptop un özllkler

2.2 ghz core duo

2 gb ram

256mb ekran kartı

wolfteamda biraz kasıo ekran kartı yüzünden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Dostuum masraf yapmana değmez bendede seninkine benze özelikte var ama kullanmıyorum bence 0 dan topla

arkadaşım bu pcmi zevk için saklıyorum 2.pc olarak leptop var bu cs yi biraz kasıyor son çözünürlükte oynamak istiyorum ondan ekran kartı dedim zaten p4 işlemci olduğu için saklıyorum bnm leptop un özllkler

2.2 ghz core duo

2 gb ram

256mb ekran kartı

wolfteamda biraz kasıo ekran kartı yüzünden

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5570-1gbk3-hv2-hd5570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62841

al bunu daha ucuzunuda bulursun

• yok
  • quote:

bnm anakartta 3 pcı 1 agp var uyarmı kesın
  • evet uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

quote:

Pc olayindan anlamadigin belli bizde yardim etmeye calisiyoruz ama sonrada hatali oluyoruz. O sisteme soylenilen ekran kartini takip battlefield 3 tarzi oyunlari oynamayimi hayal ediyorsun?

yok kardeşim wolfteam counter s. .........kaldırırsa nfs undercower

• quote:

evet uyar

peki falcon arkadaşımızın verdiği linkteki e.kartı uyar mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5570-1gbk3-hv2-hd5570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62841

kusuruma bakmayın pek anlamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.