Şimdi Ara

BU PC ALMAK İÇİN UYGUN MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba yaza doğru bir pc almak istiyordum pc bu :https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-r-gtx1050ti-asus-ryzen-3-1200-8-gb-1-tb-gtx1050ti-pmu405152 sizce uygunmu yazarsanız sevinirim Ark survival evolved , PUBG gibi oyunları kaldırırmı ? Bide fiyatı düşermi ileri doğru (hepsi uygunsa bu kasaya uygun ssd yazarsanızgüzel olur hocam iyi forumlar)

• alınır bence fena değil.
  • Peki uygun ucuz ssd bulabilirmiyim bide sence ucuzlar mı?
  • Upgrade yapmam diyosan ;https://www.teknobiyotik.com/karne-kampanyasi/oyuncu-pc/intel-coffee-lake-i3-8100-3-6ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayar.html

Yok ben 2 3 yılda değiştiririm diyorsan ;https://www.teknobiyotik.com/karne-kampanyasi/oyuncu-pc/amd-ryzen-tm-3-1300x-3-5ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html

Bunları tek tek alırsan biraz daha ucuz olabilir, veya psu biraz daha yüksek seçilebilinir. Ama biraz daha uğraştırır ve tek tek farklı firmalardan almaya güvenmen lazım fln...

Bu arada ucuzlar mı bilemem. Dolar artıyor gittikçe.

• Hocam tavsiyenle benimki baya benzer değil mi? çok gerek yok bence.
  • Hocam bide senin işlemci PUBG ARK gibi oyunlarda düşük kalır gibime geliyo
  • 1BLACK KİNG1 kullanıcısına yanıt
    Bu pc deki işlemciler bi tık daha üstün, ama çokta değil. Biraz daha da ucuzlar, bu yüzden önerdim. i3 8100 ise r3 1200 den daha iyi bir işlemcidir oyun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler peki bana bu kasaya uygun bir monitör öneririmisin?
  • Bu bütçe için 1050ti baz alınıyor ise R3 1200 almak parayı çöpe atmak demektir i3 8100 çok daha fazla performans sunacaktır. Size tavsiyem böyle bir pc olacaktır. Bu tarz hazır pclerden uzak durun. pc'yi toplama işi sıkıntı bilmiyorum diyorsanız burada toplama ve test işlemleri ücretsiz.

BU PC ALMAK İÇİN UYGUN MU?

incehesap.com Parça Listesi

İşlemci: Intel Core i3-8100 Coffee Lake 3.60GHz 6MB Soket 1151 İşlemci (1 x 609,18TL)
    Anakart: Asus Prime H310M-A LGA-1151 DDR4 2666MHz M.2 Hdmi Sata 6Gbps USB 3.1 Gen 1 mATX Anakart (1 x 397,54TL)
    Ram: CORSAIR Value Select 8GB (1x8GB) DDR4 2400MHz CL16 1.2V Ram - CMV8GX4M1A2400C16 (1 x 495,56TL)
    Ekran kartı: ASUS CERBERUS-GTX1050TI-A4G 4GB 128Bit DDR5 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (1 x 1.048,52TL)
    Sabit disk: WD Blue WD10EZEX 1TB Sata3 7200rpm 64 Mb Hard Disk (1 x 245,06TL)
    Kasa: Gamepower ATLAS Gaming 2X120mm Fanlı Şeffaf Akrilik Yan Panel MID ATX Kasa (1 x 164,54TL)
    Kasa güç kaynağı: Nagas AO500 80+ Bronze 12Cm Power Supply 500W (1 x 245,06TL)

Toplam Fiyat: 3.205,46 TL (KDV Dahil)

incehesap.com PC Toplama Sihirbazı

• Hocam haklısın ama çevrede bu işten anlıyan montaj yapabilecek biri yok bu yüzden bu tür sitelerede güvenemiyorum hazır alsam daha mantıklı değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BLACK KİNG1 -- 29 Mayıs 2018; 17:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben olsam alırdım bunu. Ama bütçen nedir bu da önemli.

• Hocam ben okuyorum o yüzden baba parası biraz ucuz bişey olsa güzel olur
    o zaman standart 1080p 60hz 5ms bi monitör alabilirsin. 350 tl den başlıyorlar galiba.
  • Hocam o zaman ben bu pc yi alıyorum;https://www.teknobiyotik.com/karne-kampanyasi/oyuncu-pc/intel-coffee-lake-i3-8100-3-6ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayar.html ve birde monitör alıyorum son bi sorum olacak bunları aldığım zaman başka bir şeye ihtiyacım varmı direk bilgisayara girebilirmiyim?
    Teknobiyotik sitesi nasıl gönderiyor bilmiyorum ama bios update yapıyor olmaları lazım. Windows kurmuyorlar galiba. E. Kartı ise driver kurulumu falan bunları siteden yardım bölümüne veya youtube sayfalarına yazarak öğrenebilirsin.

• Hocam yazılım sıkıntı değil ben craklerin donanım bakımından işim bitti ama değilmi
  • Hocam cahilliğime verin ama işletim sistemini ben cd den ücretsiz kuruyorum yanlışmı biliyorrum yoksa
  • Teşekkürler o zaman ben başka bişeyden bahsediyorum her şey için teşekküreler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.