< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu pc iyi mi
-
-
PC'yi görebillseydik iyiydi. :)
-
Çok üzgünüm linki unutmuşum 😁 sersem kafam www.hepsiburada.comGame Garaj Pollux 3TN-C01INTEL Core i3 9100F Nvidia GTX 1650 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/game-garaj-pollux-3tn-c01intel-core-i3-9100f-nvidia-gtx-1650-8gb-240gb-ssd-freedos-oyun-bilgisayari-p-HBV00000QO5L8?magaza=GAME%20GARAJ
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
En yüksek ayarlarda mümkün değil ama belli başlı ayarları kapatırsanız ya da orta veya düşüğe alırsanız mümkün.
Diğer bileşenlerimde iyi fena değil ki ekran kartı 1070ti var Pubg'de sabit bir fps alamıyorum. Oyunun belli başlı yerlerinde veya efeklerinde fps kayıpları oluyor.
Açık konuşayım yani. Nvidia GTX 1650 4gb bir de, bu ekran kartı ile mucize beklemeyin ama dediğim gibi grafiklerden feragat ederseniz. 60-90 arası fps zor değil. Cs go'da normal şartlar altında haydi haydi almanız gerekiyor.
Kolay gelsin.
-
Csgo 120 falan rahat diyorsunuz yani değil mi. Bannerlord ile ilgili bi bilginiz var mı. Rahatsız ediyorum sürekli kusura bakmayın. Çoğu insanımız gibi ekonomiden dolayı deneme yanılma imkanım yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O kadar kesin konuşamam lakin cs go'nun özelliklerine baktığımızda haydi haydi almanız lazım ama bazı kullanıcıların cs go'da düşük fps sorunu olduğunu da görebiliyoruz sistemi iyi olmasına rağmen. Bannerlord oynamadığım için pek bir şey diyemem ama sistem özelliklerine baktığımızda, bu bilgisayar ile rahat almanız lazım o fps değerlerini.
Kolay gelsin.
Benzer içerikler
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- mouse çift tıklama sorunu
- modem arayüzüne giremiyorum
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- zyxel modem kurulumu
- iso dosyası nedir
- klavye kısayolları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X