Arkadaşlar selamlar, Elimde sadece bu iki fotoğraf var. 4 yıl boyunca kullandığım bir kasa, geçen sene sattık ve bir husumet yüzünden şu anda aynı kasayı bulmak zorundayım. Birebir aynı modelini sıfır bulmak pek mümkün olmayabilir ama bi şekilde 2.elini bulmaya çalışıyorum fakat modelini hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Elimdeki fotoğraflardan yola çıkarak Yazıcıoğlu ve satın aldığım Vatan Bilgisayar'a gitmeme rağmen hiçbir sonuca ulaşamadım. Sonunda soluğu burada aldım ve konuyu işin gurmelerine bırakmak durumunda kaldım :) Markasının Everest veya Rampage olduğunu düşünüyorum. Üzerinde sağ üst köşede o şekilde yazdığını hatırlıyorum ama yüzde yüz emin değilim. Rampage Redsky, Spectra veya Spectrum'un eski bi modeli olabileceği yorumlarını aldım fakat aynı şekilde ön yüzü RGB fansız, filmli, tamperli cama sahip başka bir kasa henüz bulamadım. Google Lens kullandım, teknik servislerle görüştüm fakat nafile, bulanın günlerce duacısı olacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 2 Aralık 2024; 19:27:27 > |
Bildirim