Şimdi Ara

Bu pc nasıl yükseltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

p4 1.6 ghz
    sis 650 anakart
    256 ddr ram
    onb ekrankartı
    40gb hardisk

pc nin yavaşlığından ve hdd nin azlığından şikayetçi
    bu pc yi nasıl yükseltebiliriz.yoksa satıp yeni almak daha mı mantıklı?tabiki fiyat /performans önemli

hhd yi 160 gb yapsak +40 gb 200 olur
    rami 1gb ta tamamlasak
    ekran kartı önemli değil oyun oynamayacak daha çok müzikle uğraşıyor.
    işlemciyi nasıl yükseltecez? anakart eski bi anakart ona göre işlemci nasıl bulacaz ikinci el ve en fazla kaç mhz olur?

sizin önerileriniz neler maliyet ne kadar çıkar?

• tavsiyeleriniz için teşekkürler.çok duyarlısınız
  • sende çok anlayışlısın yapılabilecekleri zaten yazmışsın daha ne denebilirki ?
  • hocam arkadasın dediği gibi yazacak bir sey kalmadi
    256 MB RAMin yanına bir de 512 MB DDRRAM alın
    HDD için cok ucuza 160GBlık IDE HDD bulabilirsiniz
    işlemci soruyorsan eğer ikinci el bölümünü gezmelisin
    zaten board belli işlemcileri kaldırabilir iyisi mi 2.4GHz Pentium 4 araştır
    ama en ucuzundan bi de ekran kartı soruyorsan 60YTL civarı FX5200 bulabilirsin
  • Bence işlemciyi ilk başta değiştirmeyin. Rami 1 GB yapıp bir adet daha yüksek devirli bir HDD eklediğinde farkı hissedecektir. Yeterli gelmezse işlemciyi de değiştirirsiniz. HDD'yi 7200 RPM almayı unutma.

Ayrıca Windowsu yüksek devirli HDD'ye kurmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 28 Eylül 2006; 17:48:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Bence işlemciyi ilk başta değiştirmeyin. Rami 1 GB yapıp bir adet daha yüksek devirli bir HDD eklediğinde farkı hissedecektir. Yeterli gelmezse işlemciyi de değiştirirsiniz. HDD'yi 7200 RPM almayı unutma.

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Bence işlemciyi ilk başta değiştirmeyin. Rami 1 GB yapıp bir adet daha yüksek devirli bir HDD eklediğinde farkı hissedecektir. Yeterli gelmezse işlemciyi de değiştirirsiniz. HDD'yi 7200 RPM almayı unutma.

+1907

+1907 de benden
  • sen o makineye en az 120gb ide hdd ve 2 gb ram takarsan o makine çoşar.Çünkü bu olay benim başıma geldi.O özellikte bir pc de corel, photoshop fln çalıştım tık yoktu.Sonra merak edip özelliklerine bakıyım dedim..Bahsettiğim özelliklere sahipti.Ben de içinden amd3000 ve intel 3,0 fln var diyordum..
  • Tamamda o anakartın modelını verde bakalım herkes dıyo 1 gb 2 gb rem takın desteklıyomu pekı o kadar remı o kart. Anakartın modelı lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.