Şimdi Ara

BU PİŞMANLIĞIMIN SONUCUNDA NE YAPABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genç bir kullanıcı olarak sizden yardım almak istiyorum. Konuya geleyim hemen;

Ben lise hayatımı Sürekli başka kızlarla geçiren çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren birisi olarak geçiriyordum. Bi gün birisiyle tanıştım 1,5-2 ay sonra amacıma ulaştım ve çıkıyorduk. Çıktık falan ama başıma gelmeyen kalmadı. Bi gün buluşup sinemaya gideceğiz iç mekanda yer yok teras çok soğuk kimse çıkamıyor haliyle. güç bela bekleye bekleye bi masadan kalktılar biz oturduk (kız arkadaşımı bekliyordum baya da bekledim hatta) yanımdaki oğlanla. 2 tane tanımadığım kız geldi birisini yanımdaki oğlan tanıyordu diğerini bilmiyorduk. Yanımdaki oğlana kızlara fark ettirmeden kovucam şunları gitsinler dedim. Kovdum resmen kızları biraz sonra. Ben sevgilimle buluşucam ve yanımdaki arkadaşım da bi kızla buluşacaktı baktım çıkmayan bıyıkları kötü bir görüntü oluşturuyor, indik avm'nin aşağısındaki markete 5'li banyo jileti aldık (diğerleri pahalıydı) arkadaş traş oldu attık hepsini sonra sevgilim gelmiş beni bekliyomuş o sıra. Sinemamıza girdik çıktık neyse, ertesi gün bir ayrılık mesajı. O tanımadığım mahluk okulunda koridorda ismimi bağırıp çağırıyormuş. Gitmiş hatta sevgilimle konuşup biz gün boyu birlikteydik sonra (onların evinin bölgesine) gittik çok güzeldi gibisinden şeyler konuşmuş. Günler içerisinde ayrıldık barıştık falan süregeldi. Taa ki en son ayrılmamıza kadar. Benim fitil attı. Sinirlenince film koptu haliyle mesaj olarak ne geldiyse yazdım. Tabi düşünce şu; "ulan şu zamana kadar kimseyi kafana takmadın kimseyi umursamadın bunda da aynı şeyler olacak say gitsin anasını!"

Hah, işte kafama dank etmesi uzun sürmedi. ama ne dediysem nafile. Haklı tabi ulan çok ağır konuşmuştum. 10 ay olacak biz bunun uzun bir süresinde konuşmamıştık ama artık tahammül edemediğim aşırı özlemimden sonra ezberimde olan numarasına mesaj attım. Canım benim yeni numarasını verdi ona mesaj atmamı istedi. Konuşmaya başladık hala da konuşuyoruz, yaklaşık 1 aydır. Gayet iyi olan iki arkadaş gibiyiz. Bugün de dahil olmak üzere bu konuyu birkaç kez açtım; yani onu hala sevdiğimi, ondan sonra da bi halt etmediğimi, bunu yapamadığımı falan. Masaya gelen kızlar konusunda inandı Allah'a şükür. Ama güvenini kaybetmişim, inancını da. Bunu sağlamak için elimden gelen her şeyi yaparım abartmıyorum ama ne aklıma bir şey geliyor ne bir fikir yürütebiliyorum. İşte o sıra kafama "Olsa olsa bana Dh konu dışı takipçileri yardımcı olur dedim oturdum yazdım bu kadar. Sizden isteğim şu, benim bu kızı inandırmam güvendirmem lazım. Bir daha kötü bir şey söylemeyeceğime, her şeyin eskisi gibi olabileceğine ve bir daha dikkatli olacağıma. Çünkü o sevginin yanında güvenmeyi istiyor birisinin hayatında en farklı kişi olmak istiyor. Açık konuşmak gerekirse benim de hayatıma giren ve öncekileri unutturan birisi. Hiçbir zaman beceremem zaten konunun sonunu bağlamayı. Adeti bozmadım yine sona ekleyecek bir şey bulamadım.

Ne yapabilirim, ne edebilirim bana yardımcı olun arkadaşlar büyük bir hayra girersiniz. Selametle.

• Bence bir daha dikkatli ol hiç bir zaman agresif olma yapcak bişi yok.Kızlar sana yavşasalar bile sen yaw he he diyip geç
    VE UNUTMA...
    Kızların sana yavşaması bile çok güzel bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakoda -- 4 Eylül 2012; 0:48:49 >
  • Abicim kızların yavşaması iyi güzel de benim bu kızı tav etmem lazım yeniden :D Bir şans daha kapmam lazım bunun için ne yapmam lazım sorun orda :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: 699eren

Abicim kızların yavşaması iyi güzel de benim bu kızı tav etmem lazım yeniden :D Bir şans daha kapmam lazım bunun için ne yapmam lazım sorun orda :O

Hocam ben sahilde tanışmıştım 1 ay önce ve daha hiç sorun olmadı (hatta yardım almak için buraya konu açmıştım 1 ay önce) yani ben bu konuda o kadar uzman değilim asıl uzmanlara sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.