Şimdi Ara

Bu pizza zamanında gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΛNTONOV -- 12 Temmuz 2012; 21:44:29 >

• Geldim aç kapıyı.
  • 100TL üstü bulamadılar da böyle bişey mi yaptılar acaba
  • ortada bişey yok henüz beleşmi olyor şimidi ilk kez beleş yiycem :D
  • 2 veya 3 dakikadan beleş olmaz bence.
  • 26 geçe verdim sipariş 51 geçiyor şu anda son 5 dakikası :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΛNTONOV -- 12 Temmuz 2012; 21:52:14 >
  • para isterlerse verme sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreMyDream

para isterlerse verme sakın

şimdi bedavamı yiycem daha önce hiç yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΛNTONOV

quote:

evet
  • quote:

quote:

quote:

evet

Eee.. sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bakın yapmayın gittim bugün dominos un yerine. 1 alana 2 bedava olan kampanyadan aldim.

Konuşuyorlardı geç kalmış parasını vermeyeceğim diyor telefondaki.

Motorcu adam(servis vs herneyse) gittim kapıya acmadı dedi.
    Hanginiz bu kapıyı açmayan? Hayır siparişi veriyorsun 30 dk nin altında geldi diye niye evde yok numarası yapıyorsun.

Burda da var biliyorum. Yarım saatin altında gelince açmıyorsunuz. Yazıktir, günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sipariş verdim saat 22.40 da internetten verdim siparişi ve 23.01 de teslim edildi

denemek için sosyal pizza söyledim ( pek beyendigimi söyleyemem )

• Bende bugün 50 dakikada teslim aldım adresi yanlış almış telefondaki bayan adam verdi kutuları gidiyordu sanırım fırça temişti telefonda dayanamadım kim bilir o adama ne laf eder patronu diye sonuçta dominos biz para kesmiyoruz desede bayi deki patron adama ne derdi dedim abi nereye parayı verdim açıkçası helal olup olmadığı konusunda şüphelerim var
  • arkadaşlar dün söyledim karşık büyük boy akşam ss atarım konuya cevap atamadım 39 dakikada geldi pizza ama yok bedavaymış falan filan demedim paramı verdim adamı gönderdim gitti bu kadar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Bende bugün 50 dakikada teslim aldım adresi yanlış almış telefondaki bayan adam verdi kutuları gidiyordu sanırım fırça temişti telefonda dayanamadım kim bilir o adama ne laf eder patronu diye sonuçta dominos biz para kesmiyoruz desede bayi deki patron adama ne derdi dedim abi nereye parayı verdim açıkçası helal olup olmadığı konusunda şüphelerim var

Para da adama bahşiş oldu
    Sen sanıyor musun ki adam gitti o parayı şubeye verdi
  • quote:

arkadaşlar dün söyledim karşık büyük boy akşam ss atarım konuya cevap atamadım 39 dakikada geldi pizza ama yok bedavaymış falan filan demedim paramı verdim adamı gönderdim gitti bu kadar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Bende bugün 50 dakikada teslim aldım adresi yanlış almış telefondaki bayan adam verdi kutuları gidiyordu sanırım fırça temişti telefonda dayanamadım kim bilir o adama ne laf eder patronu diye sonuçta dominos biz para kesmiyoruz desede bayi deki patron adama ne derdi dedim abi nereye parayı verdim açıkçası helal olup olmadığı konusunda şüphelerim var

Verdi ya da vermedi en azından benim içim rahat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Verdi ya da vermedi en azından benim içim rahat

Şimdi imzandaki iPad 2'yi ele alalım.

Diyelim ki aleti alalı 2 hafta oldu. Baktın ki bir sorun var, fabrikasyon hatası.
    Bu adamlar da bi garanti vermişler, bu tür hatalar için öyle değil mi.
    Servise götürdün. Adamlar dedi ki size iPad'in yenisini vereceğiz, bunda tamir edemeyeceğimiz bir sorun var.
    Sen çıkartıp iPad'in ücretini adamlara veriyor musun? "Yok valla olmaz, siz bana yenisini parasıyla verin" diyor musun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.