Şimdi Ara

Bu Program Grup İlkesi Tarafından Engellendi [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC deki uygulamalardan ve setup lardan hiçbirini açamıyorum. Uyarı alıyorum. Grup ilkesi ile ilgili nette gördüğüm bir tavsiye üzerine denetim masasından bir şeyler değiştirmiştim. Muhtemelen ondan kaynaklanıyor. Nasıl ve nerden düzeltebilirim? Acil yardım lütfen.

Aldığım Uyarı

- Bu program grup ilkesi tarafından engellendi. Daha fazla bilgi için, sistem yöneticinize danışın.

Bütün uygulamalarda bu hatayı almıyorum, çoğunda alıyorum. Fakat setup ların hepsinde alıyorum. Yardım lütfen.

• yardım bekliyorum. grup ilkesini bilen biri yok mu? Bu arada bayramınız kutlu olsun
  • Vay arkadaş bu konuda kimsenin mi bilgisi olmaz ya 3 yıldır kimse bir kelime bile yazamamış. Aynı uyarıyı ben de aldım "Bu program grup ilkesi tarafından engellendi. Daha fazla bilgi için, sistem yöneticinize danışın." yok mu bunun çözümü .exe uzantılı bir dosyayı yüklemeye çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum.
  • 1. Bilgisayarı güvenli modda aç
    2. regedit'e gir
    3. HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Policies/Microsoft/Windows/Safer/codeidentifiers/paths klasörünü komple sil
    4. Bilgisayarı yeniden başlat ve kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.