Eğer istediğim gibi gitseydi iddaa bu hafta bu psp yi almayı düşünüyordum fakat hala süre var almak için yılbaşına kadar almak için çabalıycam. http://khalkedonelektronik.com/default.asp?x=detay&id=61&tabloid=1 Özellikleri:PSP Slim 3000 fiyat 320 ytl. Artık 3000 serisi de kopya oyun çalıştırabiliyor. Yükleyeceğimiz 5.00 M33 versionu ile hiç bir UMD diske ihtiyaç duymadan ,bütün kopya iso oyunları atıp oynayabileceksiniz. İnternete bağlanabileceksiniz. PS1 oyunlarını oynayabileceksiniz. Kopya oyun oynatma özelliğinin yanında orjinal yapılabilen bütün fonksiyonlarından faydalanabileceksiniz.
* USB kablo (bu kablo sayesinde PSP`ye veri aktarımında bulunursunuz, oyunları, filmler, müzikleri bu kablo aracılığı ile yüklersiniz)
Bir de bu khalkedonda internetten sipariş edebilme şansımız var mı acaba alıcağımız psp yi?Bakırköy benim oturduğum yere biraz ters o yüzden söylüyorum.Lütfen yardımcı olursanız çok iyi olucak çünki pek bir bilgim yok psp konusunda
Khalkedondan güvenle alışveriş yapabilirsin.Satış öncesi ve sonrası yardımcı olur her konuda.
Telefon açıp hertürlü bilgiyi alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: sayın
Khalkedondan güvenle alışveriş yapabilirsin.Satış öncesi ve sonrası yardımcı olur her konuda.
bende ordan aldım trabzondayım parayı yolladım oda bana istediklerimi yolladı kargoyla hiçbir sorun olmadı güvenerek alabilirsin
iyidir iyi
quote:
Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks
bende ordan aldım trabzondayım parayı yolladım oda bana istediklerimi yolladı kargoyla hiçbir sorun olmadı güvenerek alabilirsin
Eyvallah hocam saolun.
bende kırıkkalede oturuyorum bende psp 3000 aldım khalkedondan gayet güzel bi şekilde ürünler elime ulaştı 5 aydan beri hiç bir problemle karşılaşmadım.Khaldedon gerçekten çok güvenilir bir satıcı.Tavsiye
quote:
Orijinalden alıntı: hasantezel
bende kırıkkalede oturuyorum bende psp 3000 aldım khalkedondan gayet güzel bi şekilde ürünler elime ulaştı 5 aydan beri hiç bir problemle karşılaşmadım.Khaldedon gerçekten çok güvenilir bir satıcı.Tavsiye
Eyvallah hocam cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.Parayı tamamlıyayım hemen sipariş edicem bir telefonla arayıp sorucam ilk önce merak ettiklerimi acaba söylesek pes2009 oyununuda yüklerler mi getirmeden önce
önceden mutlaka ara orayı istediklerin varmıymış diye büyük ihtimal ücretsiz yüklerler oyunları tabi hazır varsa o oyun yoksada başka oyunlar atar heralde ücret filan almaz yani
quote:
Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks
önceden mutlaka ara orayı istediklerin varmıymış diye büyük ihtimal ücretsiz yüklerler oyunları tabi hazır varsa o oyun yoksada başka oyunlar atar heralde ücret filan almaz yani
Eyvallah hocam saolasın tekrar.İnşallah parayı tamamlarım bu hafta.Çok istiyorum şu psp yi.Pes2009 çıktığından beri hep oynamak istedim bilgisayara yükledim fakat kaldırmadı oyunu.Psp 3000,Sünger kılıf ve taşıma çantası almak istiyorum.345 falan 3 ünün toplamı.
Ya arkadaşlar ben yeni konu açamıyorum 11 ay garantisi devam eden telefonumla eğer isten olursa PSP Slim'ini takas etmek istiyorum ama konu açamıyorum lütfen yardım (Telefon Nokia N73 Music Edition her şeyi tamamen bende kutusu faturası garanti belgeleri kulaklığı şarj aleti falan)
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme