Kullanmakta olduğum ve yeni alacagım sisteme uygun bir PSU bakıyorum.Şu an kullandıgım pc yi biraz upgrade ettim ve 1 aya kadar AMD sisteme geçiş yapıcam.Marka olarak SEASONIC te karar kıldım.Şimdi sorum şu olacak 2 adet PSU belirledim sizce bunlar bu 2 sistemi rahat bir şekilde kaldırırmı yoksa fazla mı gelir.Fazla gelir derseniz daha düşük Watt'lı bir PSU bakıcam.Simdiden tesekkürler.
Anakart: ASUS SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0 AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 1866MHZ SATA 3.0 İşlemci : AMD FX 8350 4 ghz (OC ile 5 Ghz olacak) Ekran Kartı: Asus GTX650Ti Boost O.C (192 Bit + 2Gb GDDR5) Ram: GSkill Ripjaws 8 gb HDD: Corsair 128 gb SSD + Seagate 2TB Kasa: Corsair 400R (PSU'suz) CPU Cooler: Noctua D14 PSU: ?????
Yukarıda görmüs olduğunuz özellikler kullanmakta oldugum ve yeni alacagım sisteme aittir.Ekran kartı ve Noctua D14 yeni sisteme aktarılacaktır.Ayrıca ilerde 1 adet daha 650gtx alıp SLI yapıcam.Yavas yavas parçaları satın alıyorum fakat PSU'da kararsız kaldım.Şu ikisinden birini düşünüyorum acaba bu 2 sisteme yeterlimi yoksa fazlamı gelir?