Şimdi Ara

Bu puanlara anadoluda herhangi bir mühendislik gelirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ygs1-204 puan ygs2-205 puan Lys mat 6 net geo 1 net fizik 5 net kimya 5 net biyo 5 net Düz lise diploma puanım 59 bu puanlara çevre metalurji malzeme otomotiv kimya mühendisliklerinden birtanesi gelirmi ? Yardım teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkmen58 -- 22 Haziran 2014; 1:26:18 >

• okup puanıyla birlikte 232 puan yapar kardeş..2013'ün puanlarına göre bak gelirse bir yer 232 puanla gir ama benim tavsiyem bir sene bekleyip temeli oturtman..mat-geo-fizik bilmeden mühendislik zor olur düşüncesindeyim
  • Lys mat 6 net geo 1 net fizik 5 net. bu netler senin mühendislik yazmaman gerektiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Lys mat 6 net geo 1 net fizik 5 net. bu netler senin mühendislik yazmaman gerektiğini söylüyor.

peki hocam mat 28 geo 14 fizik1 kimya1 de yaazılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Lys mat 6 net geo 1 net fizik 5 net. bu netler senin mühendislik yazmaman gerektiğini söylüyor.

Hocam 2 sınavada son gün çalıştım kapasitem var ama nedense hiç çalışmadan yaptım temelim sağlam bunları eğer biryere gidersem ben başarır okurum da gelirmi biyer yazsam hocam ?
  • Upp asdfafs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkmen58 -- 23 Haziran 2014; 22:15:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.