Merhabalar, Benim sistem şu şekil: p4 1700mhz işl. 64 mb ekran kartı. gigabyte socket478 SDRAM anakart. 256MB Ram.
World of warcraft oynarken, şehirlere girdiğimde falan oyun çok kasıyor, oyundakiler RAM'den dolayı dedi zaten oyunun ideal özelliklerinde RAM=512 olarak verilmiş. Ben de ekstra 256MB RAM takacağım. Herhangi bir sorun çıkar mı?? Ne bileyim elektrik, ısınma, anakart'ın gücü vs.vs.vs...
şimdiden tşk.
Ram bir nebze rahatlatır ama ekran kartın da çok zayıf..Onu da iyi bir modelle(en az 9550)değiştirirsen performansın artar...
256sd ram alsan rahatlarsın biraz
Warcraft için ekran kartının mb si değil modeli önemli 64mb çok ekran kartı var yani
Değişebiliyosa ekran kartı da değişmeli..
öncelikle 9550 al ram alsan o kartla gene kasar
çok tşk.
olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: x_bytar_x
Ram bir nebze rahatlatır ama ekran kartın da çok zayıf..Onu da iyi bir modelle(en az 9550)değiştirirsen performansın artar...
evet arkadaşa katılıyorum aynı sorun bende de var dı ama aynı oyun deyil ekran kartını yükseltim sorun kalmadı ram o kadar önemli deyil yani önemli ama ekran kartını yükseltsen geçer.
evet arkadaşa katılıyorum aynı sorun bende de var dı ama aynı oyun deyil ekran kartını yükseltim sorun kalmadı ram o kadar önemli deyil yani önemli ama ekran kartını yükseltsen geçer.
Oyunlarda ram'lerin de büyük etkisi var.Ekran kartını yükselt deyip geçmemek lazım.
Valla deneyimlerimden faydalanarak , ben oyunlar için , donanım önem sırası vermek gerekirse şöyle yaparım.
1-Ekran kartı 2-RAM 3-İşlemci
Hepsi iyi olursa daha iyi olur ama, kısıtlı bütçeler için bu sıralamaya göre alınabilir.
Bu sıralamanın gerçekçi olduğuna bir örnek olarak PES5 oyununu verebilirim. PES5 i olanlar, açın bakın readme dosyasına ve tavsiye edilen sisteme bakın. PES3 den beri aynı sistem öneriliyor.
1.4 işlemci 256 RAM ATI 9600 series
512 RAM, 2,5 GHZ işlemci, FX5200 ile iyi performans alınamayan oyun, P3 800, 384 RAM, ATI 9550 GE ile uçuyor Tabii bu oyunu referans olarak verdim, başka oyunlarda işlemcinin ya da RAM'in önemi artabilir. Ama genelde sıralama böyle düşünülebilir.
ekran kartını degiştir ram alacagına kardeşşş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme