Bildirim
bu resmin aynısını yapabilir miyim ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Photoshop la yapabilirsin. -
nasıl yaparım ya beceremedim ben -
Kamerayla çekebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
Kamerayla çekebilirsin.
photoshopla yapma imkanım yok mu ? kamerayla nasıl çekicem arkaya siyah karton mu atiym -
quote:
Orijinalden alıntı: frknslmgl28
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
Kamerayla çekebilirsin.
photoshopla yapma imkanım yok mu ? kamerayla nasıl çekicem arkaya siyah karton mu atiym
İyi bir cihaz ve doğru ışıklandırmayla çekilebilir sanırım pek bilgim yok. -
-
-
-
yapabilirsin, izin veriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertum
quote:
quote:
Aynısını yapamazsın, ama benim gibi renkleri tersine çevi,rip farklı bir açıyla bakabilirsin...
hacı bana siyah fon ve sigara dumanı lazım onu nasıl yapıcam tabiki bide ben
Kafanı yan çek, sonra bana fotoyu at ben hallederim. Birde üflüyormuş gibi yap.
Edit:
Kafanı yan çek üflüyormuş gibi yap. Arkanda Full Beyaz Bir Perde yada senin yüz teninden farklı bir örtü olursa daha iyi olur.
nasıl yaparsın bi anlatsan nerden yaptını
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynısını yapamazsın, ama benim gibi renkleri tersine çevi,rip farklı bir açıyla bakabilirsin...
Edit:
Kafanı yan çek üflüyormuş gibi yap. Arkanda Full Beyaz Bir Perde yada senin yüz teninden farklı bir örtü olursa daha iyi olur.
kafanı alacam, arkaya siyah fon verecem. sonra görüntüdeki dumanı kopyalayıp görününe yapıştırıcam. Basit aslında. Direk kafanıda yapıştırabilirim o fotoya.
-
Eğer çekimini yapmak istiyorsan "Low Key" fotoğraf çekim tekniğini öğrenmen lazım, yok ben internetten bulduğum bir fotoğrafa yapmak istiyorum dersem video sitelerinde low key photoshop diye aratırsan işine yarayacak şeyler bulabilirsin. Hazır duman fırçaları var onlardan iyi olanları indirip ana foto üzerine uygun bir şekilde maskelersin -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Edit:
kafanı alacam, arkaya siyah fon verecem. sonra görüntüdeki dumanı kopyalayıp görününe yapıştırıcam. Basit aslında. Direk kafanıda yapıştırabilirim o fotoya.
aynısını ben denedim hiç hoş olmuyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
Eğer çekimini yapmak istiyorsan "Low Key" fotoğraf çekim tekniğini öğrenmen lazım, yok ben internetten bulduğum bir fotoğrafa yapmak istiyorum dersem video sitelerinde low key photoshop diye aratırsan işine yarayacak şeyler bulabilirsin. Hazır duman fırçaları var onlardan iyi olanları indirip ana foto üzerine uygun bir şekilde maskelersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X