bende ondan var da event item yazıyo.galiba kırdırılması gerekio.nerden kırdıracam ben bunu ? bide bundan ii şeyler çıkma ihtimali varmı ?
yok ya pot gibi bişeler bunlarr
peki nerde kırdıracam beyler ? belki eğer şans oyunu felansa raptor çıkar belki
onlar kırdırılmıyor
KEKLER POT YERİNE GEÇİYO YANİ Bİ İŞE YARAMIYO
evt ya 240 pot yerine geçio... bi keresinde hediye paketi açtırcaktm.. nerden açtırıldıını sordum birine.. sen ver bana onu ben sana chitin veriim dedi.. ben de ii bişey bu paket heral dedm vermedm.. sonra bu rice cake denen sinir bozucu şey çıktı...
O Kekler bence cok ise yariyor Savaslarda karsi tarafın Town nuna girebilirsin Cabuk dolduruyorlar canın tabi yanında yeteri kadar varsa ben cok kisi gördüm o Keklerden kullanıpta elmorad ın town nunda turlayanları
Yaw bunun dediği küçülten cakeler galiba
yaw bende soram o zaman bu low class jeweller ne işe yario bende 50-60 tane var sakliorum belki bi amacı vardır die yoksa satam npc ye 5 k dan
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
yaw bende soram o zaman bu low class jeweller ne işe yario bende 50-60 tane var sakliorum belki bi amacı vardır die yoksa satam npc ye 5 k dan
bende 400 civarı vardı :) sattım hepsini npc ye.
onlar şu işe yarıyor.
preconsuldaki "beginners armor upgrade" questinde kullanılıyor. sen her ne isen, üzerine olan elbiselerin en dandiğini alıyosun. ve elbise başına 1 tane de o jawel den. elbiseler üzerinde olmayacak ama, inv de olacak. sonra preconsuldan beginners armor upgrade tıklıon, sonraki menüden de eşyaları sıra sıra seçiosn, ve preconsul senin çantandaki elbiseleri +4 yapıyor. bonusunuda kafaya göre ekliyor. ama genelde işine yarayacak bonuslar oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightKolik
bende ondan var da event item yazıyo.galiba kırdırılması gerekio.nerden kırdıracam ben bunu ? bide bundan ii şeyler çıkma ihtimali varmı ?
O kek charı küçültür.Geyik bi item.Ama savaşta ve cz de kullanlar var.ben 40 tane tanesini 250k dana sattım elemana cz de.bana saçma geldi millet z skill yapıo küçülerek mi kurtulcak.bu na da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme