Şimdi Ara

Bu Riot kafasına göre chat ban veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya 2 maç sonra chat ban kalkcaktı şimdi 38 eklemişler bu ne böyle ağzımı açıp küfür etmedim bile bitsin chat ban diye adamlar oyun sonu haksız report ediyorlar sonra banı biz yiyoruz

• Banın tam bitecekken yöneticiler neden ceza aldiğına tekrar bakarlar ve ona göre tekrar ceza yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç küfür etmedim chat ban boyunca zaten çoğu oyunda herkesi ignorelardım.
  • Sanırım ceza almadan önce ettiğin küfürlere tekrar bakılıyor.

• Bu streamlardaki adamlarda birbirlerine küfür ediyor onlar niye chat ban yemiyor mesela PhantomL0rd.
  • Onu bilemeyiz , istersen bi ticket at sor .

Edit:Sen Riota dava açacak adam değilmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

Onu bilemeyiz , istersen bi ticket at sor .

adam editlemeden edit yazmış
  • E tabi öyle . Yeni mi farkettiniz la . Şahitlerim var
  • Arkadaşın biri olayı denemiş resmi forumda konusunu açmıştı.
    1 maç önce beni oyun sonu report edin diyor verbal dan.Bir sonraki maç chat banı var.
  • Türk insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcorexxx

Bu streamlardaki adamlarda birbirlerine küfür ediyor onlar niye chat ban yemiyor mesela PhantomL0rd.

adamlar aşmış kendilerini gelene eyvallah gidene eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

Onu bilemeyiz , istersen bi ticket at sor .

Hayır.
  • yenimi farkettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcorexxx

Bu streamlardaki adamlarda birbirlerine küfür ediyor onlar niye chat ban yemiyor mesela PhantomL0rd.

NA'deki oyuncularda butthurt insan sayısı daha az. Esprili argo konuşabiliyor insanlar, dolayısıyla genelde alınan olmuyor ve birbirlerini reportlamıyorlar. Ayrıca yüksek liglerdeki kişiler TR'deki oyuncu eksikliğinden kaynaklı alakasız eşleştirmeler (Diamond / Silver aynı oyunda olması vb.) olmadığından dolayı sürekli tanıdıkları, en azından önceden kendi seviyesinde oynadıkları kişilerle maç atabiliyor.
  • iyi oynadağım maçlarda genelde anlaşıp report ediyolar beni bir türlü kurtulamadım şu bandan oto ban sanırım küfür etmediğim oyunda uyarı geliyo tavrına dikkat et diye sabır
  • Birsey yapmissindir elbet bosa ceza vermiyorlar.
  • Bende TRdeyim hiç chat ban yemedim çok küfür eden flame yapan arkadaşlarım var onlarda haklı olarak yiyorlar anlamıyorumki artık ettiğiniz küfürleridemi hatırlamıyorsunuz ignorelayın geçin
  • Yeni mi keşfettin bunu
  • Sistem doğru olabilir ama bu kadar ağır olması mantıklı değil. Chat banı gibi saçma bi uygulama yerine tribunal sistemini geliştirip direk oyundan uzaklaştırmaya yönelik cezalar verseler bak bakalım server nasıl düzene giriyor. Chat banlı olan adam zaten yine o 5 ileti hakkınıda flame yaparak kullanmıyor mu sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.