Şimdi Ara

Bu saatten sonra 780 alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyle kapak edilir helal olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    orda dikkat edersen tek oyun yok sen tek oyun üzerinden gitmişin oc ile geçedebilirsin ama bu gidip 780 in 970 ten iyi olduğunu göstermez kaldıki 970 te overclok olabilirhttps://www.youtube.com/watch?v=hXl7tKCC8FY diyeceğim o 100 lira için yada 200 fark için 780 almaya değmez elinde 780i olan 970 almayabilir ama 0 dan alıcak adam 970 yerinde gidip 780 almamalı
  • sen kapak görmemişin al sana benim kartın stok değerini atayımda sen oc ile yakalabakalım yakalayabiliyormusun  Bu saatten sonra 780 alınır mı
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    ikiside max overlockda aynı dostum heaven benchmark 64fps ikiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: DecsibledSensei

Sırf 780 4K oyun oynatmayabilir ama 200 TL verip 970 ile oynayabilirsin . Verdiğim Resimden farklara bakabilirsin .
     Bu saatten sonra 780 alınır mı

Tabloyu anlamadim aciklar misin ?

Gtx 980 hayirdir? 970 diyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

quote:

Orijinalden alıntı: encuni

herşey ultra hd texturex 6gb vram istiyor : 780 oc benchmarkım

peki 1gbvram fazlası gtx 970 kaç fps verıyor? oda oc li 78-83 arası verıyor bilmeden yorum yapmayın 2 kartda en yüksek verimlilikte aynı

ben şahsen 300 350 e gider bir led 21.5 ekran alırdım görüntü kaliteside önemli

sana 780 i kitlemişler gtx 970 varken kendini teselli etmeye calısıyorsun fiyat olarak 100 lira daha pahalı burdaki uyanık satıcılar ellerindeki 780-770 gibi kartların fiyatını aşağıya çekip stok eritmeye calısıyor sen oc ile bu değere ulaşamamışın adam stok test etmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_99679683/tm.htm

Arkadaşın yerine ben koyarım

Bu saatten sonra 780 alınır mı Bu saatten sonra 780 alınır mı

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle bir durum var oc li değerler senin koyduğun ordaki stok incelemede stok değerler var yani konu oda değil 0 dan kart alıcak olsan su cw meselesi falan olmasa sende 780 yerine 970 tercih ederdin büyük ihtimal ben bunu anlatmaya calısıyorum olayı bench yarışına çevirdi yukardaki veled

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 2:40 gecenin körü açık elektronik mağaza nerden bulcan da alcan kardeş xd

• 780 hala dehşet bir karttır, şuan kullandığım karttır.. ti hızını yakaladığım günlük 24 saat oc li olarak kullanıyorum. aşağıda testler vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 17 Ocak 2015; 3:24:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

Hocam soyle bir durum var oc li değerler senin koyduğun ordaki stok incelemede stok değerler var yani konu oda değil 0 dan kart alıcak olsan su cw meselesi falan olmasa sende 780 yerine 970 tercih ederdin büyük ihtimal ben bunu anlatmaya calısıyorum olayı bench yarışına çevirdi yukardaki veled

Hocam 970 stok diyorsunda onun stok saat hızlarına bir bak istersen.Oda var yani.

Asus 780 dcuii stok hali bu. 889mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 17 Ocak 2015; 2:48:10 >

• 1 ay once 999 TL'ye MSİ 780 aldim 2 kere degisti su an EVGA 780 FTW var.cw sikintim var ama buyuk ihtimalle psu kaynakli.Onun disinda biraz da fani gurultulu.Bunlari saymazsak memnunum

• @prototype1903

stok gtx 980 imin skorunu verdim hadi gtx 780 e o.c yapıp yakala bakalım görelim diye meydan okumuşsun, yakalamış geçmişler mors olup kıvırmış, ben o.c yapmadım diye konuşmuşsun, yakalayamazsın diyen sensin yakalayıncada kıvıran yine sensin kapaklara doymayasın.
    Sinirden halüsilasyon görüyor olmayasın 3gb yazıyor
  • "prototype1903" arkadaşımız doğru söylüyor, siteye ilk girdiğimde benimde sonradan kafam dank etti, o kadar puanın 780 nin alması imkansız.. resim editlenmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

"prototype1903" arkadaşımız doğru söylüyor, siteye ilk girdiğimde benimde sonradan kafam dank etti, o kadar puanın 780 nin alması imkansız.. resim editlenmiş..

Hocam bebe bunlar notepadle acıp değer değiştiriyorlar aralarındada mesajlaşıyorlar özelden edit olduğunu ilkten anlamadım acaba ln2 li skor falan ı koydu sandım sonra 2gb ram yazıyor aşağıda ordan uyandım cevapta veremiyor salak foyası meydana çıktı kartı iyiki 970 tavsiye ettik arkadaşa birde bu bebelerle uğrasıyorum

• Ezik işte hocam allah bilir kullandığı kart gtx 660 dır. Egosunu tatmin ediyor hayallerini paylaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Ezik işte hocam allah bilir kullandığı kart gtx 660 dır. Egosunu tatmin ediyor hayallerini paylaşıyor

Aynen öyle hocam babası almış bir tane kıytırık kart 2-3 numara öğrenmiş forumdan cıkmıyor valla buralar bebelere eğlence olmuş artık bu forum bide eksiliyorlar çakal sürüsü salağın kartıda bu bak akıllıya sen 760 kullanıyormuş bi kendisi akıllı o kapak girdi şimdi biyerine onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype1903 -- 17 Ocak 2015; 3:58:48 >

• ben yazdım zaten yukarda 2 kartda max 62-64 hadi bilemedın işlemciye bağlı olarak 65 67 civarı verebilir bundan fazlası grafik yırtılması veya pembe veya başka renkgde hata verır kart kendine reset atar.

Her oyun benchlerinde de aynı 3 5 aşagı aynı seviyede fps verirler benim attığım shadow of mordor örneği fps için değildi oyun 6gbvram ıstıyor fakat 780 3gb 970 ise 4gb benchlerde gordugun gibi farketmıyor cunku 1080p de 2gb bile şuan yeterken 3gb lüks

1m veya üstüne kart alıyorsunuz az para değil ve insanlar max şekilde kullanmak ister bu yüzdende oc yapar stokda 780 nın hızı düşük olduğundan performans az verır gibi gözükebilir fakat potensiyel oc si 970den daha fazla.

0 kart alıcam param bol dıorsanız 970 makul (teknolojik sebebler) ama parayı zor topladım fln dıyorsanız 780 300tl ye bilgisaya herhangi bir parca rahatlıkla alınır (kasa-hdd-ram-anakart-led monitör)

benden bu kadar daha fazla konu kirlenmesin...

• Bu saatten sonra da alınabilir. Çok iyi kart. Tabi durumun varsa yazilim açısından 970.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.