Şimdi Ara

Bu saatten sonra K700i alınır mı fiat çok cazip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 milyonlardan bahsediliyor telefonda nerdeyse yok yok zamanında 1 milyar bile denilen telefon ne dersiniz. Eski telefonumu değiştireceğim. Nokia 3100 ım var ne dersiniz.

• alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

alma
    bence de alma
  • quote:

Orijinalinden alıntı: selenium

350 milyonlardan bahsediliyor telefonda nerdeyse yok yok zamanında 1 milyar bile denilen telefon ne dersiniz. Eski telefonumu değiştireceğim. Nokia 3100 ım var ne dersiniz.

k700i spot 300 garantili 400 ytl bt kulaklıksız
    400e k700i veya 750ye k750i al
    parana göre takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

quote:

350 milyonlardan bahsediliyor telefonda nerdeyse yok yok zamanında 1 milyar bile denilen telefon ne dersiniz. Eski telefonumu değiştireceğim. Nokia 3100 ım var ne dersiniz.

k700i spot 300 garantili 400 ytl bt kulaklıksız
    400e k700i veya 750ye k750i al
    parana göre takıl
    bende alabilirsin ,
    fiyatın gayet iyi olduğunu düşünyorm ben, ztn bende düşünüyorum yakın zamanda almayı, eğer başka bi sorun fln varsa burada yazabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_10/tm.htm

bu arada, bu topicin aynısını bende açmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 20 Ağustos 2005, 15:19:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

bende alabilirsin ,
    fiyatın gayet iyi olduğunu düşünyorm ben, ztn bende düşünüyorum yakın zamanda almayı, eğer başka bi sorun fln varsa burada yazabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_10/tm.htm

bu arada, bu topicin aynısını bende açmıştım

Alıntıları Göster
    ya zamanında çok beğenilmiş 900 milyona kadar satılan bir telefon 350 milyona almışken niye almayalım herşey var 41mb hafıza herşeye yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: selenium

ya zamanında çok beğenilmiş 900 milyona kadar satılan bir telefon 350 milyona almışken niye almayalım herşey var 41mb hafıza herşeye yeter

Alıntıları Göster
    hafızası yinede pek yeterli değil mp3 için ama en sevdiğin birkaç mp3ü atarsan hiç bi problemin olmaz hafıza ile ilgili

• quote:

hafızası yinede pek yeterli değil mp3 için ama en sevdiğin birkaç mp3ü atarsan hiç bi problemin olmaz hafıza ile ilgili

Alıntıları Göster
    1.3 mp kamera da fena sayılmaz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

o kamerayı nerde buldun ??k700de mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: WVtech

quote:

Alıntıları Göster
    o fiyata bi telefon bulaman. oyle bi telefon o yusden al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WVtech

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: aveAVEAycell

quote:

evet k700i nin kamerası zaten 1.3 değilmi yanlışmıyım

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: aveAVEAycell

quote:

evet k700i nin kamerası zaten 1.3 değilmi yanlışmıyım

Alıntıları Göster
    yo hyr kamera 1.3mp değil. bildiğin vga kamera ama resmin boyutunu büyültüp 1.3mp boyunda çekebiliosun.ama sen düşün, vga kamerayla 1.3mp görüntüsü? yani tabiki sonuçta kalitesis bi fotograf elde ediosn. 1.3mp fln demeleri o yani.. sadece resmi büyütüp çekio, o da pc de ki bi resmi photoshop fln kullanarak büyütmek gibi oluo.. kalite çok düşer!...

• quote:

yo hyr kamera 1.3mp değil. bildiğin vga kamera ama resmin boyutunu büyültüp 1.3mp boyunda çekebiliosun.ama sen düşün, vga kamerayla 1.3mp görüntüsü? yani tabiki sonuçta kalitesis bi fotograf elde ediosn. 1.3mp fln demeleri o yani.. sadece resmi büyütüp çekio, o da pc de ki bi resmi photoshop fln kullanarak büyütmek gibi oluo.. kalite çok düşer!...

Alıntıları Göster
    k700 ihtiyacını görüyorsa alınır arkadasım aldı 390ytl ye cokta kaliteli bi cihaz al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

k700 ihtiyacını görüyorsa alınır arkadasım aldı 390ytl ye cokta kaliteli bi cihaz al derim

Alıntıları Göster
    1mp değilmiydi k700i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

Alıntıları Göster
    ya konuyu gördüm bu fiat çok iyi kaliteli bir makine benimde alma niyetim oldu bunu ama arkadaş vga demiş sitelerde 1.3 mp diyor şunu bir netleştirsek

• quote:

Orijinalden alıntı: jetix

ya konuyu gördüm bu fiat çok iyi kaliteli bir makine benimde alma niyetim oldu bunu ama arkadaş vga demiş sitelerde 1.3 mp diyor şunu bir netleştirsek

Alıntıları Göster
    640*480 die biliyorum. heralde yanilmamisimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetix

Alıntıları Göster
    kamera VGA. ama içinde 1.3mp boyutunda çekebileceğin bir mod var. o da şöyle ki; yine aynı kalitede fotolar çekiyo (VGA yani) ama boyut 1.3mp boyutu oluo (yani artık 1024*768midir nerdir).. oysa normalde boyut 640*480 iken aynı kalitedeki fotoyu büyütmüş gibi oluoyosunuz. yani resim kalitesi iyice düşüyo... bunu başka bi telle çektiğiniz 640*480 boyundaki fotoyu 1024*768 miydi işte o 1.3mp boyuna yükseltip görebilirsiniz. kalite aynı kalır hatta daha da düşer..

k700i kamerası VGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 20 Ağustos 2005, 18:18:58 >

• quote:

kamera VGA. ama içinde 1.3mp boyutunda çekebileceğin bir mod var. o da şöyle ki; yine aynı kalitede fotolar çekiyo (VGA yani) ama boyut 1.3mp boyutu oluo (yani artık 1024*768midir nerdir).. oysa normalde boyut 640*480 iken aynı kalitedeki fotoyu büyütmüş gibi oluoyosunuz. yani resim kalitesi iyice düşüyo... bunu başka bi telle çektiğiniz 640*480 boyundaki fotoyu 1024*768 miydi işte o 1.3mp boyuna yükseltip görebilirsiniz. kalite aynı kalır hatta daha da düşer..

k700i kamerası VGA

Alıntıları Göster
    yaw pc deki 640*480 bi resimi biraz zoomlarsanız aradki farkı görürsünz, onun gibi bişe..

uff anlatamadım iki saat yaw

• quote:

yaw pc deki 640*480 bi resimi biraz zoomlarsanız aradki farkı görürsünz, onun gibi bişe..

uff anlatamadım iki saat yaw

Alıntıları Göster
    k700i kamerası normalde vga

büyütme moduyla mp oluyor ama kalite düşüyor çünkü bu kadar oluyor işte

onlara göre zoom bana göre program gibi birşey

çünkü zoom gibi resim büyümüyor piksel sayısı artıyor

• quote:

350 milyona bulduysan (garantili, sifir) hic kacirma arkadasim.. O paraya bu tel bedava gibi birsey.. Ozellikleri de bu fiyata tartismasiz piyasadaki tellerin icinde en iyisi.. Siddetle tavsiye ediyorum.. istersen kisaca ozelliklerini de yazabilirim.. Ama zaten biliyorsundur.. Hafiza karti haricinde telde kelimenin tam anlamiyla yok yok..

Hele 3100 gibi bir telden sonra K700i sana mini bir pc gibi gelecektir.. Bunu da ekleyeyim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 20 Ağustos 2005, 20:32:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.