Şimdi Ara

###BU SAATTEN SONRA PS2 ALINIRMI### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence fiyatlar gayet uygun. Ayrica alabiliyorsan bir arkadasinla ortaklasa al. Kisi basi 170-180YTL ye kapatirsiniz. Alti ay kullansan bile parasinin hakkini verir. Bilgisayarda oyun oynamaktan cok daha zevkli.
  • bence kesınlıkle alınır bı arka daha yenı aldık...2 sene daha oyun çıkar bu alete
  • bnce alma ps3 al
  • Ps3 ps2 oyunlarını oynatmayacak mı, bekle ps3 al, ikisinin oyunlarını da oynarsın... ama bilmiyorum oynatır mı oynatmaz mı, konsol olayı bana göre deil, hayatımda konsolla hiç oynamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Ps3 ps2 oyunlarını oynatmayacak mı, bekle ps3 al, ikisinin oyunlarını da oynarsın... ama bilmiyorum oynatır mı oynatmaz mı, konsol olayı bana göre deil, hayatımda konsolla hiç oynamadım...

Ehh madem aran iyi degil niye bekle diyorsun adama? :) Bence bekleme falan sacma seyler bunlar. Yok su cikacak bekleyim falan. Eger OSS gibi bir derdin yoksa onunde direk al simdi alacagin zevke bak. Belki bir sene sonra falan artik oyun bile oynamayacaksin.
  • Aramın iyi olmaması kafamın çalışmadığını göstermez ki:)
    3 gün sonra aynı aracın yeni modeli çıkacaksa bugün eski modelini almanın alemi var mı?
    Bunun gibi bişey işte...
  • quote:

Aramın iyi olmaması kafamın çalışmadığını göstermez ki:)
    3 gün sonra aynı aracın yeni modeli çıkacaksa bugün eski modelini almanın alemi var mı?
    Bunun gibi bişey işte...

Yok yanlis anladin estagfurullah. :) Ben konsolla oynamayi sevmiyorsan adami da bundan magdur etme birak doya doya yasasin konsolda oyun oynamaya diye oyle dedim. Gercekten bilgisayarda oyun oynamak (strateji oyunlari ozellikle starcraft baska tabii) pek zevkli degil bana gore. Joypadin rahatligi, buyuk ekran, sadece oyuna odaklanman guzel birsey. Dogrudan oyun istasyonu.

Not: Buraya yaziyorum PS3 un Turkiyeye gelmesi 2007'i kopya oyunlarla oynanabilir bir sekilde ayagimiza gelmesi 2008'i bulacaktir. Kendi memleketinde bile 2006 Sonbahar deniyor ki bu kacinci erteleme daha da olacak mi mechul. Sistemin kirilmasi desen en az alti ayi alir. (Sony o kadar ugrasmis biraz ugrastirir artik.) Seri uretime gecilmesi de gene bir alti ay surer. Bilmem PS2'de ne kadar beklenmisti. Bilenlere sormak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi libertador -- 16 Şubat 2006 23:52:30 >

• İlk bilindik oyunlar (flimlerin vs...) ps2 ye çıkıyor yanılmıyorsam ps2 oyuna yatkın olduğu için grafikler süper ps2 im yok ama netlerde arasıra takılıyorum pc nin yanına ps2 gider diye düşünüyorum
  • quote:

Aramın iyi olmaması kafamın çalışmadığını göstermez ki:)
    Bunun gibi bişey işte...

Haa birde şu durum war. PS 3 ün chip sorunu war daha. Çıkınca alan herkes oyunları takır takır oynamaz yani.Orjinal oyun alım gücü vs vs...

Walla bu topic fazla uzadı...
  • Asıl şimdi alacaksın...
    Oyunlar artık PS 2 yi son haddine kadar zorluyor.(Grafik.)
    Oyunlar artık en gelişmiş halde.(Oynanabilirlik.)
    Seç seç al.Binlerce oyun
    Cip desen hem zebil hemde en gelişmiş halde.
    PS 2 geliştirildi -Görünüş-HDD ilavesi
    Fiyat desen artık o na bişey yazmayalım.
    Çeşitlilik desen her şeyi mevcut.
    Anlayan desen TR nin neresinde olsan anlayan biri vardır.Paystation kafe.
    daha sıralayım mı.....................EKLESEM ÇOK SEBEBLER VAR.
  • ben olsam almam. bi arkadaşın dediği gibi psp alırım. en azından farklı bir şeyler olmuş olur :) ps2 harbiden alınmaz bu saatten sonra. ama gt4 ve winning için alınır bak onlar ayrı eğer gt4 seviyorsan ki sevmediğini söylemişsin ama bence bir daha dene. öyle modifiyeyi filan boşver al biraz oyna bence. ötesi yok. bi de ikinci el alacaksan. satarken fazla zararın olmaz.
  • Walla PSP'nin yeri ayrı PS 2 nin yeri ayrı bence.Sonuçta serviste okula fln giderken dev ekran TV + PS 2 olayı biraz yaş
  • alınır alınır.
  • valla mutlaka al kendisini almasanda oyunlarini al cunki ps3 alarsan o oyunlari oynayabilirsin ps3 de

god of war mutlaka

shadow of the colossus bende yok ama ayin 2 sinde alicam gelecek ayin

ico yuda bulursan al

mgs3 : snake eater bunuda bulursan al en etkilendiyim oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 24 Mart 2006; 7:15:17 >
  • PS2 alalı 2 sene oldu, sanki daha dün almışım gibi keyifle oynuyorum, bu aletin modası geçmez bence....
  • quote:

Ps3 ps2 oyunlarını oynatmayacak mı, bekle ps3 al, ikisinin oyunlarını da oynarsın... ama bilmiyorum oynatır mı oynatmaz mı, konsol olayı bana göre deil, hayatımda konsolla hiç oynamadım...

tabiki oynatio bende ps1 oyunlari var ee tabi sizde oynatmaz herhalde malum korsan ya ps3 dede oynatacak ama orjinal olmasi gerek

bu arada basli acan arkadasim eyer orjinal alicansa al almayacaksansa bence vazgec ama eyer paran yetiyosa ve ps2 nin 1 yil omru olmasini goze aliyosan git al
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

arkadaşlar ben ps2 alcam ama oyunları artık üretilmicek diyolar yani maltepe pazarında falan olmicakmış. bu yüzden ne yapmalıyım 600 milyon param var ps2 alsam pişman olurmuyum?
    İyi karar ver.PS 3 kasım ayında çıksa bile tr ye şahıslar aracılığı ile ancak 2007 içine sarkar.Belki ilk fiyatı ile alıyım dediğin bu makinayı çok kişi almayacak.Gerçekten kararsız kaldıysan parayı da zor biriktirdiysen tekrar derim.PS 2 al çünkü 2001 yılında PS 2 1 Milyar tl üzerinde sattılar.rakam aklımdadeğil ancak ben bekledim.
  • bence ps3 'ün Tüekiye'ye girip oturması biraz zaman alacak.
    O nedenle bu aradaki zamanı ps2 ile değerlendirebilirsin ki halen
    ps2 için çatır çatır canavar gibi oyun üretiliyor.Ps2 kolay kolay ölmez..

yani 600 milyonun 300-350'sini harcarsın ama oyunlardan alacağın
    zevki ve sana veeceği mutluluğu düşünürsen o parayı zaten ps3
    çıkana kadar amorti edersin...

kısacası ...
    Al bence ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solti -- 24 Mart 2006; 12:39:05 >
  • valla bende aldım. acayip memnunum. tek sorun dvd izlerken region kod sorması. ve oynatamaması. ama oyunları bana çok güzel geliyor. most wanted da bile orta kalite bir grafik var. o işlemci bunları başarıyor ya helel olsun. zaten herşey grafik değil.
  • tabiki alınır dostum arkadaşlarında dediği gibi herşey grafik değil ps2 nin verdiği keyif yeter.
    ayrıca ps3 kasımda çıkacak chipi 5-6 ay sonra çıkar yani turkiyede yaygınlaşması 2007 nin ortalarını falan bulur.ha bide oyun sorunu var bakalım oyunları ne zaman yaygınlaşır bence sen hiç düşünme ve git bir ps2 al zaten fiyatlarıda şu an oldukça uygun bilgisayara ekran kartı alcağın fiyata ps2 alırsın. bence ps2 seni 2008 e kadar idare eder ps3 yaygınlaşıncada ondan alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.