1.5 senedir PS2 sahibiyim. Ben hala 2004'ün oyunlarını oynuyorum, hem de zevkle, 05 ve 06'nın oyunları daha beni bekliyor, PS2 benim için başlamadı bile...
Hehe sen askerden sonra almıştın di mi? Nasıl ilaç gibi gelmiştir varya, off...
ben aldım valla.1 hafta oldu.
4.5 yil once aldim ps2 yi ilk serilerden zaten yani artik cogu kopya cd yi okumuyor makine bende orjinal alip oynuyorum. Pc den sonra grafikler kotu gelebilir sana ama oyunlari hikaye ve oynanabilirlik bakimindan bilgisayardan cok farkli ve iyi. ayrica 300 YTL ye cipli makineler bile bulunuyor artik, bence al bir dene. ha ben ps3 ciktigi anda alirim orjinal oyun oynarim diyorsan bekleyebilirsin 6 7 ay, sahsen ben oyle yapicam sirf onun icin HDTV bakiyorum bu aralar orjinal oyunlari 30-40YTL arasi netten bulabilirsin bu arada, TR de 120YTL ydi bi ara 3 4 ps2 parasi verdim mgs serisi, final fantasy, omimusha ve devil may cry serisine ama artik akillandim netten aliyorum
ben alalı 1 hafta oldu teknosadan alarajk kazık yedim ama değdi ya sürekli oynuyorum god of war için bile alınır bence al 3ün çıkmasına ve yayılmasına daha çok var 3 için sadce 3 firma oyun çıkarmış daha yayılması baya sürer
ALMAYAN EBESİNE ALAN ANASINA
Arkadaşlar bence almayın PS3 ü bekleyin çünkü PS3 hem PS2 hemde PS1 oyunlarını çalıştırabilecek.Bir taşla 3 kuş vurmuş olacaksınız.
alınmaz mı ya
bu keyfe fazlasıyla değer
Alınmaz...
Durmadan kendini yeniliyor ps2 metal gear solid guitar hero final fantasy god of war inanılmaz hepsi al tabiki sonuçta bna soracak olursan oyun firmları şu ana kadar en iyi çalşmaları ps2 yaptılar özellikle mgs için bile alabilirsin ps2 yi.
valla herzaman alınır . Ben mesela , 3 ay önce dreamcast aldım çokta memnunum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme