Şimdi Ara

###BU SAATTEN SONRA PS2 ALINIRMI### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu saatten sonra ps2 aldim 1 hafta filan oldu. Devi May Cr 3 , tekken 5, residen evil 4 oynuyorum .. zaten ozellikle bu oyunlar icin almistim. Grafikler pc ye gore yetersiz kaliyor ama yinede cok eylenceli.. iyiki almisim diyorum.
  • al baba al manyak birşey dah 3e çok var am şöyle bir söylenti var avrupa ülkelerinde çıkmış türkiyede korsanı çıkıyordiye türkiyeyi es geçeceklermiş yani çok var daha ancak kaçak gelir ama oyunları mükemmel otur izle film gibi görüntü
  • quote:

bende bu gün xbox360 a niyetlenip, ps2 aldım

nostalji oldu, 2001 sonu alıp oyun fiyatları yüzünden 2 ayda elimden çıkartmıştım, 4,5 yıl sonra oğlumun ısrarı üzerine aldım..
    birazda kendim için xbox360 düşünüyordum, birkaç sebeb ve oyun fiyatı yüzünden vaz geçip silver renkli ,çift orjinal joystickli, çipli makine alıp eve döndük.

bana oyun için yardımcı olabilirmisiniz??

satıcı bana 4 tane oyun hediye etti

black(bozuk çıktı),tekken5,burnout revenge,ve nba live06.....

Tavsiye edeceğiniz , grafik kalitesi yüksek, fazla komplike olmayan , adrenalini yüksek oyunlar önerirseniz sevinirim..

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    saygılar.

not: internetten oyun indirme imkanı varmıdır? hangi programı tavsiye edersiniz ben limeware-pro kullanıyorum ancak oyun konusunda zayıf.

BASKET SEVIOSAN KACIRMA **NBA2K6** LİVE 06 DAN DAHA ZEVKLİ!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ben daha yeni aldım alalı 1 hafta bile olmadı.PC den kopardı beni mesela.Ama PC oyunlarından sıkıldım PS 2 ilaç gibi geldi walla

Al tavsiye ederim

en iyi açıklama

• hacı al yaaaaaaa...

durduğun kabahat...al sana alman için 3 neden

1-adı güzel

2-şekli güzel

3-oyunları güzel

yaw biliyorum salladım ama al yani her ewe lazım...hem arkadaşlar dooru sölüyolar...ps3 e daha çok war...ayrıca ps2 oyunları en az 1 yıl daha durmaksızın aynı hızla çıkacak...

eeee hala almadıysan artık ne diyim ben sana...otur, fotosentez yap

şaka şaka

oturma ayakta yap sen fotosentezini

• quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Orjinalden alıntı: morvo

arkadaşlar ben ps2 alcam ama oyunları artık üretilmicek diyolar yani maltepe pazarında falan olmicakmış. bu yüzden ne yapmalıyım 600 milyon param var ps2 alsam pişman olurmuyum?

ps2 alirsan acayip pişman olursun 15 martta zaten 3 cıktı fiyatı 400 euro olarak anlaşılmış ben bi forumda okudum yalan diye düşündüm ama kuracaliayinca oylemiş kargo ile 450 euroya patlar bence avrupadan sipariş et

ps3 çıkmış ha vay vay vay vay. Kaya Çilingiroğlunun oyununu da varmıymış bari

ps3 çıksa biz keriz miyiz burda böle yazı yazalım

hepimizin çoktan gözleri kör olmuştu çıksaydı ps3

ben oynamaktan aleti 80. kez filan bozuyo olurdum zaten

x box 360 la karıştırmayalım lütfen

• arkadsım daha 1 hafta olmadı ps2 yi alalı bende senin düstügün konuda tereddut ettim ama ps3 cıkana kadar nerdeyse 1.5 yıl gidecek be bunun garantisini verebiilirim duyduguma gore chip takılmıycakmıs ama bizim korsanlar bir yolunu bulur gene takar o aletin içine chipi iste bunların hepsi 1.5 yıl garanti diyorum bn yani cewap almalısın oluyır
  • çevreye pek bakma derim ben.
    psp alcaktım "napacan,oyunları pahalı,memory stick almak zorundasın" falan dediler.almadım.ps2 alayım dedim ps3 çıkacak dediler bekle valla müthiş bişey olacak bak bizde bekliyoruz dediler.şimdi ne psp var ne ps2 var nede ps3 ortalıkta kaldım yani böyle pc ye. onun için al arkadaşım sen bakma milleete.ben de psp de karar verdim.
  • Bence ps3 çıksa bile alabilme şansımız en az 1 seneyi bulacak gibi....Bence şimdi ps2 almak saçma olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 13 Nisan 2006; 21:17:28 >
  • arkadaşlar ps2 nin fiyatı ne kadar bir bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Bence ps3 çıksa bile alabilme şansımız en az 1 seneyi bulacak gibi....Bence şimdi ps2 almak saçma olmaz...

KESİNLİKLE KATILIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Bence ps3 çıksa bile alabilme şansımız en az 1 seneyi bulacak gibi....Bence şimdi ps2 almak saçma olmaz...

KESİNLİKLE KATILIYORUM
  • genpa da Sony PS2 Slim 284 YTL

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MeDBDSXlNRlUraERNdzRYTndBak4yNEhNMll6TVA=

quote:

Orjinalden alıntı: nokia_6600

arkadaşlar ps2 nin fiyatı ne kadar bir bilen varmı ?
  • ben izmir de daha 3 hafta önce 350 ytl'ye taksitle (ayda 30 ytl) satın aldım. grafikler güzel. bence satın alınmaya değer. yanında 3 oyun bedava , ama eski ps1 'i düştüler fiyattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burti35 -- 14 Nisan 2006; 20:33:47 >
  • Valla yazılanların hiçbirini okumadım ama başlık için şunu söylüorum:Bu saatten sonra PS2 kesinlikle alınmaz.PS2'de ciddi oyuncuları memnun edecek oyun sayısı oldukça az.Ama sırf biraz kafa dağıtmak için akşam eve gittiğinde GT4,Tekken ya da PES5 oynamak istiyorsan belki alınabilir.Ama bu saydığım ve bunlar gibi çok başarılı oyunların devamı PS2'ye artık yapılmayacak.İlla konsol alacaksanız XBOX 360 alın bence(orjinal oyuna para verebilecekseniz tabi).PS3 çıktığında dahi değerini kaybetmeyecek bu konsol.
    Evde PS2 var ve aylardır yüzüne bakmıyorum.
  • Sony, PS2nin 100 milyonları aşan kullanıcı kitlesini de düşünerek bu konsolu uzun yıllar destekleyeceğini açıkladı. PS2 de kaliteli oyun bulmak çok kolay ve ilerde de öyle olacak. X360'da PS2'den çok üstün oyunlar yok (Bana kalırsa PS2 oyunları daha bile iyi) sadece daha iyi grafikleri, fakat o grafiklerin heba olmaması için de HDTV lazım o da çok pahalı, zaten konsol da pahalı, oyunları ayrıca pahalı, hepsi pahalı....

Buradan size güzel bir haber vereyim, Sony yakında "her eve bir PS2" düşüncesiyle PS2 fiyatlarını 129$ a düşecekmiş, 99$ a inme ihtimali bile varmış. Sevinin küçükler, övünün büyükler...
  • Fiyatların düşmesinin nedeni PS'2nin artık bitmesidir bence...
  • 1.5 senedir PS2 sahibiyim. Ben hala 2004'ün oyunlarını oynuyorum, hem de zevkle, 05 ve 06'nın oyunları daha beni bekliyor, PS2 benim için başlamadı bile...
  • eğer alırsanız ben ikinci el satıyorum 250 milyona
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 14 Mayıs 2021; 13:18:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.