Şimdi Ara

###BU SAATTEN SONRA PS2 ALINIRMI### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morvo, ps2 yi sakın ps1 ile karıştırma. modası daha uzun zaman devam eder. Sadece kalsik olmuş oyunları alsan dahi seni en az 2 sene kadar oyalar. PS3 daha çıkacak, ucuzlayacak, orjinal oyunları da ucuzlayacak ta bizde alıp oynayacaz..... 600 YTL em olsa en az 6 oyun daha alırdım. (4 yıldır ps2 kullanıyorum)
  • PS2 almanı kesinlikle tavsiye ederim, yalnız Xbox'ı da bir düşün derim, o da fena bir alternatif değil... (X360'ı demiyorum, ilk Xbox'ı diyorum...)
  • turkiyede 2007 de cikacaksa ozaman bu forumda ilk ps3 sahibi ben olucam herhalde eyer oleyse 100 procent
  • dostum ben alalı bes gün oldu basından kalkamadım inan
    - grafikler
    -genis ekran (tabi tv'yv bağlı)
    -heyecan
    -adrenalin
    ve o konsol çıktığında
    -yüksek fiyat
    -oyunları yüksek fiyat
    al PS2 keyfine bak bence yeterde artar dostum....
  • Bence al.PS2 kolay kolay eskimez.2-3 yıl ömrü var daha.
  • PS 2 alınır mı diye sor muş.Cevapladım da.şimdi benim aklıma takıldı.Niye PS 2 oyun çıkmıyormuş.Kim demiş ki bunu 15 milyon belki daha fazla PS 2 piyasası kaybolacakmı.?PS 3 çıkarsa çıksın.PS 2 var diye PS one öldümü.
    - grafikler
    -heyecan
    -adrenalin
    ve o konsol çıktığında
    -yüksek fiyat
    -oyunları yüksek fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

dostum ben alalı bes gün oldu basından kalkamadım inan
    - grafikler
    -heyecan
    -adrenalin
    ve o konsol çıktığında
    -yüksek fiyat
    -oyunları yüksek fiyat
    Al bendende o kadar.
    - grafikler
    -heyecan
    -adrenalin
    ve o konsol çıktığında
    -yüksek fiyat
    -oyunları yüksek fiyat
    - grafikler
    -heyecan
    -adrenalin
    ve o konsol çıktığında
    -yüksek fiyat
    -oyunları yüksek fiyat
  • PS2 hala alınabilir bir konsol, bir sürü oyunu var piyasada, iyi vakit geçirirsin.
  • bende bu gün xbox360 a niyetlenip, ps2 aldım

nostalji oldu, 2001 sonu alıp oyun fiyatları yüzünden 2 ayda elimden çıkartmıştım, 4,5 yıl sonra oğlumun ısrarı üzerine aldım..
    birazda kendim için xbox360 düşünüyordum, birkaç sebeb ve oyun fiyatı yüzünden vaz geçip silver renkli ,çift orjinal joystickli, çipli makine alıp eve döndük.

bana oyun için yardımcı olabilirmisiniz??

satıcı bana 4 tane oyun hediye etti

black(bozuk çıktı),tekken5,burnout revenge,ve nba live06.....

Tavsiye edeceğiniz , grafik kalitesi yüksek, fazla komplike olmayan , adrenalini yüksek oyunlar önerirseniz sevinirim..

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    saygılar.

not: internetten oyun indirme imkanı varmıdır? hangi programı tavsiye edersiniz ben limeware-pro kullanıyorum ancak oyun konusunda zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 26 Mart 2006; 21:58:22 >

• Bende önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum ama slim mi yoksa tank mı ? denilen 2 çeşidi varmış hangisi karar veremedim bilgiç olan varsa şimdiden tşkkrlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

arkadaşlar ben ps2 alcam ama oyunları artık üretilmicek diyolar yani maltepe pazarında falan olmicakmış. bu yüzden ne yapmalıyım 600 milyon param var ps2 alsam pişman olurmuyum?

ps2 alirsan acayip pişman olursun 15 martta zaten 3 cıktı fiyatı 400 euro olarak anlaşılmış ben bi forumda okudum yalan diye düşündüm ama kuracaliayinca oylemiş kargo ile 450 euroya patlar bence avrupadan sipariş et
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

arkadaşlar ben ps2 alcam ama oyunları artık üretilmicek diyolar yani maltepe pazarında falan olmicakmış. bu yüzden ne yapmalıyım 600 milyon param var ps2 alsam pişman olurmuyum?

ps2 alirsan acayip pişman olursun 15 martta zaten 3 cıktı fiyatı 400 euro olarak anlaşılmış ben bi forumda okudum yalan diye düşündüm ama kuracaliayinca oylemiş kargo ile 450 euroya patlar bence avrupadan sipariş et

Sallamayalım...Konsol daha çıkmadı
  • PS3 al
  • al arkadaşım..güle gülede kullan..maksat oyun oynamak..bakma sen ps3 al diyenlere grafik diyenlere..
    bundan 4 önce de pc yi TV ye bağladığımda ps2 den kat kat daha net görüntü alıyordum..
    tv de oyun için ps2 yeterli
    fiyatı 270-280 arası..
    1 yıl sonra 150.ytl ye satsan ne olur..aylık 10.ytl zevkin için vereceksin..
    ayrıca ps3 gelsin bir bakalım..oyunlar kaç tl??
    çip ne zaman çıkar..
    bence ps3 ün oturması 2 yılı bulur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

ps3 çıkmış ha vay vay vay vay. Kaya Çilingiroğlunun oyununu da varmıymış bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 28 Mart 2006; 0:52:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: miki

bende bu gün xbox360 a niyetlenip, ps2 aldım

nostalji oldu, 2001 sonu alıp oyun fiyatları yüzünden 2 ayda elimden çıkartmıştım, 4,5 yıl sonra oğlumun ısrarı üzerine aldım..
    birazda kendim için xbox360 düşünüyordum, birkaç sebeb ve oyun fiyatı yüzünden vaz geçip silver renkli ,çift orjinal joystickli, çipli makine alıp eve döndük.

Tavsiye edeceğiniz , grafik kalitesi yüksek, fazla komplike olmayan , adrenalini yüksek oyunlar önerirseniz sevinirim..

saygılar.

not: internetten oyun indirme imkanı varmıdır? hangi programı tavsiye edersiniz ben limeware-pro kullanıyorum ancak oyun konusunda zayıf.
    Bazıları
    futbolda Winning eleven 9 (PES 4 ) -- GTA:San Andreas -- Soul Calıbur II ---
    WRC 4 --- GT 4 -- Tekken 4 ---
    Devil May Cry 3 --- Jak and Daxter ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 28 Mart 2006; 1:07:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: miki

bende bu gün xbox360 a niyetlenip, ps2 aldım

saygılar.

Bazıları
    futbolda Winning eleven 9 (PES 4 ) -- GTA:San Andreas -- Soul Calıbur II ---
    WRC 4 --- GT 4 -- Tekken 4 ---
    Devil May Cry 3 --- Jak and Daxter ---

çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.