Şimdi Ara

Bu saatten sonra Xbox one alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim cihazdan beklediğim konsola çıkan tüm oyunları güncel oyunlar dahil kasmadan akıcı bir şekilde oynatması. Öyle 4K gibi bir beklentim yok zaten 4K tv sahibide değilim. Bu Xbox one çok eskimi kalır yoksa beklentilerimi karşılar mi? Özellikle Xbox one kullanan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Bütçem Xbox One’A yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al kesinlikle bende ilk kasa var gayet memnunum birde Gamepass ultimate üyeliği al keyfini çıkar oyunların maddi imkanın olsa bekle derdim yeni konsolu ama sen dediğimi yap 4K tv dert etme bende var ama makina eski yeni konsolları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayzer-soze -- 25 Aralık 2019; 17:7:56 >
  • Tv yerine monitörde oynamani tavsiye ederim netlik ve canlılık açısından. 1080p monitörümde fat kasa Xbox One kullanıyorum çok memnunum. Oyunlar gayet akıcı çalışıyor ve özellikle monitörde çok güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Tv yerine monitörde oynamani tavsiye ederim netlik ve canlılık açısından. 1080p monitörümde fat kasa Xbox One kullanıyorum çok memnunum. Oyunlar gayet akıcı çalışıyor ve özellikle monitörde çok güzel görünüyor
    dostumbirşey danışıcam fat kasa 500 gb ilk seri xbox var bende malum gamepass'ta bulunan oyunlar çok yüksekgb.ben harici hdd usb 3.0 hardisk bağlıycam taşınabilir 1 tb toshiba var bende cihaza takınca herhangi bir menüye giriyormuyuz ve oyunları nasıl harici hdd içine atıyoruz storden istediğim oyunların fiyatı uygun alıcağım ama 500gb makinanın dahili hardiski hemen doldu...bir yol göstersen çok iyi olur

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Harici hdd kullanmadım şu ana kadar o yüzden birşey diyemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

dostumbirşey danışıcam fat kasa 500 gb ilk seri xbox var bende malum gamepass'ta bulunan oyunlar çok yüksekgb.ben harici hdd usb 3.0 hardisk bağlıycam taşınabilir 1 tb toshiba var bende cihaza takınca herhangi bir menüye giriyormuyuz ve oyunları nasıl harici hdd içine atıyoruz storden istediğim oyunların fiyatı uygun alıcağım ama 500gb makinanın dahili hardiski hemen doldu...bir yol göstersen çok iyi olur

Alıntıları Göster
    HDd yi bağladıktan sonra ekrana medya için mi kullanacaksın ya da depolama tarzı mi diye soruyor . Depolamayı seçin cihaz HDd ye format atar sonrasında kullanılmaya hazır

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

HDd yi bağladıktan sonra ekrana medya için mi kullanacaksın ya da depolama tarzı mi diye soruyor . Depolamayı seçin cihaz HDd ye format atar sonrasında kullanılmaya hazır

Alıntıları Göster
    gamepass veya storeden indirdiğim oyunları dahili yani cihazın içinde mevcut olan 5000gb hdd'yemi yada harici taktığım hdd'ye depolamam için cihaz soru yada girmem gereken menü vs varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 26 Aralık 2019; 23:3:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Alıntıları Göster
    yani nasıl biz malum sitelerden film indirğimizde torrent'ten nereye kaydedeceğimi seçiyoruz ya onun gibi hocam
  • iyi bir bilgisayarın yoksa tabii ki de alınır ben aldığıma pişman değilim ama 750ti lık berbat sistemim de kasmayan star wars jedi oyununu xbox'ta bol bol fps dropla oynadığım (bu mevzu yüzünden bir kere öldüm) için bu nesilden nefret ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

gamepass veya storeden indirdiğim oyunları dahili yani cihazın içinde mevcut olan 5000gb hdd'yemi yada harici taktığım hdd'ye depolamam için cihaz soru yada girmem gereken menü vs varmı

Alıntıları Göster
    Ayarlardan depolama kısmında o ayar var. O menü üzerinden harici hdd ye gelip varsayılan olarak işaretlerseniz oyunlar uygulamalar vs oraya iner

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.