Şimdi Ara

Bu sabah E-5 te gerçekleşen kaza hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah saat 9 civarlarında bakırköyden - beylikdüzü istikametinde e-5 te basınekspres yol ayrımından önceki yanyolda bulunan opete 500 metre kala e-5 anayolda seyrederken , basınekspres yol ayrımına girmek için sağ sinyalimi yakarak ortaşeride çıktım. Sol şeritteyken önümde bulunan kırmızı renkli eski kasa opel corsanın sürücüsü ben ortaya geçtikten sonra arabalarımız tam yanyanayken sinyalsiz bir şekilde arabayı üzerime kaydırdı. Ben paniklemesin die korna çalmak yerine en sağa geçeyim dedim , zaten ilerden dönücektim . En sağa geçmeme fırsat kalmadan corsanın sürücüsü beni görmüş ve panik yapmış olacak ki birden direksiyonunu sola yani bariyerlere kırdı , sonra arabası kontrolden çıktı ve e-5 in 3 şeridinide kapsayacak şekilde spinler atmaya başladı ve en sonunda metrobüs bariyerlerine tam cepheden girdi. Arabanın önü tamamen gitmişti aynadan gördüğüm kadarıyla . Durmak istedim ama arkamdan gelenler yüzünden ve emniyet şeridinin bu yolda icat edilmemiş olmasından dolayı duramadım.

Umarım o sürücü yaralanmamıştır. Kazada suçum olmamasına rağmen , gözümün önünde böle bir kaza yaşandığı için çok üzgünüm . Umarım yaralanmamıştır ve aracı kaskoludur. Bariyeride ödettirir şimdi devlet ona :S

Olayı görenler varsa durum hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Umarım ciddi bir durumu yoktur. Kusurum olmamasına rağmen çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobre -- 14 Eylül 2010; 15:17:04 >

• Geçmiş olsun...

Adı üstünde kaza...
    Umarım şöföre veya başkasına birşey olmamıştır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.