Şimdi Ara

Bu sabah finansbanktan aradılar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finansbanka gideceğine emniyete gidip olayı anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsTheNick?

quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Aynısı bizim başımıza geldi. Amcamın borcu yüzünden haciz geldi aldı eşyaları tabi o ara polis falan çağırdım GELMEDİ...! Sonra dava açtık tabi masraf bir sürü geldi eşyalar davayı da kazanırız büyük ihtimal ama işte bir ay eşyasız kaldık kötü bir durum şimdiki aklım olsa vermezdim olay çıkarırdım.

Hocam bende o durumdan korkuyorum.Bir ay boyunca eşyasız kalmak.Bu icralık olan üst kattaki adamla hiç bir işe girişmedim.Yinede gelip eşyaları alabiliyorlar nasıl bir adalet bu.

verme bence ne olursa olsun eve girdiklerinde almaya çalıştıkları eşyaların faturalarını göster. polis çağır tabi bana gelmediler ama ısrar et çağır tek polis olunca yanlarında para yediriyorlar icracıları dinliyor. Dandirik ülkenin dandirik kanunları işte yapacakta fazla birşeyimiz yok

• Şu işi bir tam olarak anlatsana. Sen adama kefil mi oldun? Komşunun eşyalarını niye götürsünler, böyle saçma şey olur mu? Sokağın başındaki adam borçlansa bizim bütün sokağı boşaltacaklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 9 Eylül 2011; 12:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Şu işi bir tam olarak anlatsana. Sen adama kefil mi oldun? Komşunun eşyalarını niye götürsünler, böyle saçma şey olur mu? Sokağın başındaki adam borçlansa bizim bütün sokağı boşaltacaklar mı?

şöyle olabilir eski binalarda kimin hangi katta oturduğu belli değil ne insanlar nede belediye umursamıyor adamda borçlanırken veriyor adresi bi yere doğru biyere yanlış sonra hacize gelirken adam buluyor bir kağıt orada oturuyormuş gibi geliyor ama aslında ikamet adresi farklı alıp gidiyor eşyaları. Eşyaların faturalarını göstermek lazım tabi bide bakıcak ADAM gibi polis lazım. Bana gösterdiği evrak sahteydi burda oturuyor dedi dinlemeden aldı gittiler bilgisayarımın harddisiki bozulmuş gelince tüm veriler gitti adalet diye birşey yok bu ülkede herşey olur bunu anladım..

• quote:

quote:

Şu işi bir tam olarak anlatsana. Sen adama kefil mi oldun? Komşunun eşyalarını niye götürsünler, böyle saçma şey olur mu? Sokağın başındaki adam borçlansa bizim bütün sokağı boşaltacaklar mı?

şöyle olabilir eski binalarda kimin hangi katta oturduğu belli değil ne insanlar nede belediye umursamıyor adamda borçlanırken veriyor adresi bi yere doğru biyere yanlış sonra hacize gelirken adam buluyor bir kağıt orada oturuyormuş gibi geliyor ama aslında ikamet adresi farklı alıp gidiyor eşyaları. Eşyaların faturalarını göstermek lazım tabi bide bakıcak ADAM gibi polis lazım. Bana gösterdiği evrak sahteydi burda oturuyor dedi dinlemeden aldı gittiler bilgisayarımın harddisiki bozulmuş gelince tüm veriler gitti adalet diye birşey yok bu ülkede herşey olur bunu anladım..

İyi de adam diyor ki öbür komşumuzun eşyalarını götürdüler, haydi bir yanlışlık oldu adam orda oturuyor göründü onların eşyaları gitti. Daha alt kata niye gelsinler, adam aynı anda 3 dairede oturuyor görünemez ya.

• quote:

Oha şok oldum ya
    Cidden böyle deavm ederse bırak sokağı tüm ülkeye haciz gelir
  • quote:

quote:

quote:

İyi de adam diyor ki öbür komşumuzun eşyalarını götürdüler, haydi bir yanlışlık oldu adam orda oturuyor göründü onların eşyaları gitti. Daha alt kata niye gelsinler, adam aynı anda 3 dairede oturuyor görünemez ya.

mağdur olanlar sesini çıkarmazsa bütün mahalleyi haciz ederler tabi. Bence hemen gidip bir avukatla görüşmesi lazım

• senin eşyaları alıp topuk yapcaklar eşya.avi
  • herhalde polislik olucan , kös kös oturup evdeki malları olmasını beklerim diyosan senin biliceğin iş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mağdur olanlar sesini çıkarmazsa bütün mahalleyi haciz ederler tabi. Bence hemen gidip bir avukatla görüşmesi lazım

Bunlar daha öncede yaşandı hocam , eşyaları alınanlar avukata başvurdu geri aldılar.Sıkıntım 1 ay eşyasız kalmam.

Ayrıca icraya bugün bile gelebilirlermiş konuştum çare yok gelicekler.

Bu arada faturaları göstersem almayacaklarmı eşyaları ?

• quote:

Kefili bırak Hiç bir işim olmadı adamla , bende aynı şekilde düşünüyorum.Artık yasalar gereğince bunu yapabiliyorlarsa...
  • ev sahibine haciz geldi sen kirada oturuyosun galiba
  • Hocam bankaya mı gidip konuştun emin misin ? Eğer ciddiysen bu konuda tanıdık bir polis varsa geldiklerinde onu çağır.Onların getirdikleri polisten adam olmaz.Eğer imkanın varsa veya tanıdığın avukat varsa yanına çağır.
  • Öyle birşey olsunda gelsinler bakalım kapıdan içeri girebiliyorlarmı gerekirse hapse girerim eşyaları vermem
  • Off ki ne off Bizim eve gelecekler ikl baş babam, sonra ben darma duman ederiz adamları. Öyle şeymi olurmuş lan üst komşunuz çok borç yaptı, ödeyemedi sizin eşyalardan alsak olur mu?
  • la yürü git kafamı buluyorsun sende bukadar kşişiyle komşunun borcundan sana ne öyle şeymi olur
  • siz iyi bi çeteye denk gelmişsiniz.Avukata falan bi git sor böyle bişey varmı yasalarda diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

Bana gelecek öyle diyecek beyzbol sopasıynan kafasına vururum.

Pro Postal Gamer

• Arkadaşım dediklerin çok saçma ve ben inanmadım sana açıkcası. Sorulara cevap vermiyorsun. Sen adama kefil misin? Eğer cevabın evetse konu kapanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Arkadaşım dediklerin çok saçma ve ben inanmadım sana açıkcası. Sorulara cevap vermiyorsun. Sen adama kefil misin? Eğer cevabın evetse konu kapanmıştır.

Adama kefil değilim ayrıca evde benim.Sizi anlıyorum banada saçma geliyor.Ama ne denirki tanıdık polis vardır elbette.ilk haciz geldiğini haber veren kişi de dava açarsınız diyor bu ne kadar saçma bişeydir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.