Şimdi Ara

Bu sabah finansbanktan aradılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adımı falan biliyorlardı.Dediler pazartesi günü icraya gelicez.Sinirlendim bir şeyler saydım kapattım.
    Apartmanımızda en üst katta oturan bir kişi çoğu bankaya borçlanmıştı.Sonra icra gelicek diye kaçtı,yerine kiracı bıraktı.İcracılar da kiracının evindeki eşyaları aldı.Daha sonra bir altkata geldiler icraya olayla hiç alakası olmamasına rağmen onunda eşyalarını aldılar.Sonunda bizede gelceğini biliyordum.Bu adamla hiç bir alakam olmamasına rağmen onu borcu için benim evimdeki eşyayı alcaklar pazartesi günü ne yapmalıyım.Sonunda bir şekilde eşyalarımı geri alacağımı biliyorum.Ancak mülküme girip eşyalarımı almaları çok rahatsız ediyor beni.Bu konuda bu bankaya dava açsam kazanabilirmiyim.
    Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• hö, nasıl ya üstkat komşunun icrası yüzünden sizin eşyaları neden alsınlar arkadaşım. Sen adama kefil falan mı oldun nasıl bir iş bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

hö, nasıl ya üstkat komşunun icrası yüzünden sizin eşyaları neden alsınlar arkadaşım. Sen adama kefil falan mı oldun nasıl bir iş bu?

Aynen ya olur mu öyle şey? Çok pis yemişler sizi memurlar. Hatta bunlar memur bile değildir.

• Hocam dolandırıcı olabilirler sanmıyorum bankaların böyle birşey yapacağını.. Dikkat

• Bana gelecek öyle diyecek beyzbol sopasıynan kafasına vururum.
  • Ara polise haber ver geldiklerinde, suç üstü yakalasınlar dolandırıyor elemanlar.
  • eve girmelerine izin verme polis çağırın. kefil değilsiniz bişey değilsiniz sizin eve girmeye hiçbir şekilde hakları yok

Zaten icraya gelmeden once bi uyarı yollarlar icraya gelicez diye o gelen bildiriye'de 1 hafta içinde itiraz etme hakkınız var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefondan arandım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Ara polise haber ver geldiklerinde, suç üstü yakalasınlar dolandırıyor elemanlar.

Geçen üst kata gelenler eve girmelerini istemediler.İcracılar polis çağırdı polis eşliğinde girdiler.Polisinde bu duruma mani olacağını düşünmüyorum.Zaten aradıkları yerin adresini öğrendim birazdan gidip konuşacağız.
  • böyle saçmalık mı olur
  • hayatımda böyle saçma bişe duymadım ya finansbanka kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

böyle saçmalık mı olur

Aynen hocam çok şaşkınım ama karşı koyamıyoruz.Karşı koyarsak polislik oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsTheNick?

quote:

Ara polise haber ver geldiklerinde, suç üstü yakalasınlar dolandırıyor elemanlar.

Geçen üst kata gelenler eve girmelerini istemediler.İcracılar polis çağırdı polis eşliğinde girdiler.Polisinde bu duruma mani olacağını düşünmüyorum.Zaten aradıkları yerin adresini öğrendim birazdan gidip konuşacağız.

Profesyonel bir çeteye denk gelmişsiniz eleman giyiyor polis kıyafetini geliyor.

Bence gidip konuşma bırak gelsinler.Eve sok o ara gizlice hemen polisi arayıp ekip iste.Eğer sen konuşursan onlar sana gelmez ama başkalarının canı yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Am.Not.A.Fake -- 9 Eylül 2011; 11:57:46 >

• İcra memuru evde borçlu oturmadığı sürece alamaz bişey. Evin kapısına demirle vb. bişeyle ismini yazdır ev reisinin.
  • quote:

quote:

böyle saçmalık mı olur

Aynen hocam çok şaşkınım ama karşı koyamıyoruz.Karşı koyarsak polislik oluyoruz.

finansbank genel müdürlüğü ara durumu anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Am.Not.A.Fake

quote:

quote:

Profesyonel bir çeteye denk gelmişsiniz eleman giyiyor polis kıyafetini geliyor.

Bence gidip konuşma bırak gelsinler.Eve sok o ara gizlice hemen polisi arayıp ekip iste.Eğer sen konuşursan onlar sana gelmez ama başkalarının canı yanar.

Çete değil hocam üst kattakiler daha sonra dava açıp 1 ay sonra eşyalarını alabildiler.Bizim eşyalarıda alcakları meçhul,ben eşyaları geri alabileceğimi biliyorum.Amacım bu bankaya dava açmak ama kazanabilirmiyim bilmiyorum nede olsa koskoca bankaya dava açıyorum...

• quote:

quote:

quote:

böyle saçmalık mı olur

finansbank genel müdürlüğü ara durumu anlat

Birazdan direk konuşmaya gidicem,sonucu buraya yazarım.
  • Olmaz öyle şey ya Komşu hakkımı bindirmişler ne yapmışlar
  • Aynısı bizim başımıza geldi. Amcamın borcu yüzünden haciz geldi aldı eşyaları tabi o ara polis falan çağırdım GELMEDİ...! Sonra dava açtık tabi masraf bir sürü geldi eşyalar davayı da kazanırız büyük ihtimal ama işte bir ay eşyasız kaldık kötü bir durum şimdiki aklım olsa vermezdim olay çıkarırdım.
  • quote:

Çete değil hocam üst kattakiler daha sonra dava açıp 1 ay sonra eşyalarını alabildiler.Bizim eşyalarıda alcakları meçhul,ben eşyaları geri alabileceğimi biliyorum.Amacım bu bankaya dava açmak ama kazanabilirmiyim bilmiyorum nede olsa koskoca bankaya dava açıyorum...

İyi güzel de bir banka olamaz.Hiç kimse komşusunun boku yüzünden icrayla karşı karşıya gelemez.Evi kaçıp kiracı da bıraksa farketmez.O kiracı akraban olsa da farketmez.

Nerden biliyorum bunları peki ? = Tecrübeyle sabit diyip gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Am.Not.A.Fake -- 9 Eylül 2011; 12:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Aynısı bizim başımıza geldi. Amcamın borcu yüzünden haciz geldi aldı eşyaları tabi o ara polis falan çağırdım GELMEDİ...! Sonra dava açtık tabi masraf bir sürü geldi eşyalar davayı da kazanırız büyük ihtimal ama işte bir ay eşyasız kaldık kötü bir durum şimdiki aklım olsa vermezdim olay çıkarırdım.

Hocam bende o durumdan korkuyorum.Bir ay boyunca eşyasız kalmak.Bu icralık olan üst kattaki adamla hiç bir işe girişmedim.Yinede gelip eşyaları alabiliyorlar nasıl bir adalet bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.