Şimdi Ara

Bu sabah finansbanktan aradılar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WhatsTheNick?

quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Arkadaşım dediklerin çok saçma ve ben inanmadım sana açıkcası. Sorulara cevap vermiyorsun. Sen adama kefil misin? Eğer cevabın evetse konu kapanmıştır.

Adama kefil değilim ayrıca evde benim.Sizi anlıyorum banada saçma geliyor.Ama ne denirki tanıdık polis vardır elbette.ilk haciz geldiğini haber veren kişi de dava açarsınız diyor bu ne kadar saçma bişeydir.

Tanıdık polis varsa korkmana gerek yok zaten.Tanıdık dememin sebebi rüşvet almayacağını bildiğin birisi olması lazım.Bırak onlarda çağırsın kendi adamlarını.Ama senin tanıdığın kişi yeter ki yanında olsun.

• binada kat mülkiyeti yoksa bütün apartmana çıkıyor. kapıdaki numarataj üzerinden icra kararı çıkarıyorlar. tabi karşı koymanız da yasal hakkınız. ben olsam vermem yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi beyzbol sopasıyla bay ve bayan memurlara fiil-i livatada bulunurum. öyle saçma şey olur mu ya.
  • ana bu konuyu okurken bizide aradılar aynı forumda geziyormuşuz diye bizecde icra gelicekmiş araştırdım hatta şuan CAS a baş vuracam böyle bişey mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 9 Eylül 2011; 14:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

ana bu konuyu okurken bizide aradılar aynı forumda geziyormuşuz diye bizecde icra gelicekmiş araştırdım hatta şuan CAS a baş vuracam böyle bişey mümkün mü?

Arkadaşım dalga geçmiyorum,yardımcı olmanızı istiyorum sadece.
  • Saçmaladığının farkında mısın? Tanımadığın bir adam için niye sana icra gelsin. Git emniyet müdürlüğüne durumu anlat bunlar ya dolandırıcı ya da sen olayı tam anlatmıyorsun. Sen o kaçan adamın evinde kiracı mısın?
  • Hocam hemen git bir avukatla görüş , öyle şey mi olur yahu , komşuya haciz gelecek bizim eşyayı alacaklar yok ya , buzdolabını üstlerine deviririm.
  • Millet adam sazan.avi yapmış yemişsiniz sizde. Öyle şey olur mu ? Ben tanımam etmem adam borç yapsın evde yok ama sadece komşusuyum diye benim eşyamı alsın. Hoppala paşam malkara keşan. Hangi hakla gelip eşyanı alabilir? İnanmayın beyler adam hepimizi ütüyor. (:
  • Zaten böyle bir olay başınıza gelsin geldiği günün gecesi 70 milyon haberlerde sizi izler. Bizde gülerik
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

Zaten böyle bir olay başınıza gelsin geldiği günün gecesi 70 milyon haberlerde sizi izler. Bizde gülerik

Arkadaşım bu durumu yaşıyan binlerce insan var.Bu bankaların ne kadar şerefsiz olduğunu çoğu kişi bilmiyor.Paralarını geri alabilmek için herşeyi yapıyorlar.Hatta avukat söyledi;Aynı durumda mağdur olan bi adama imza atmadığı belgeyi imza atmış gibi gösterip tam 50 milyar borçlu çıkarmışlar.Hakim notlara bakmış bu yazıları kontrol eden birimden bile geçmiş ama davayı banka kazanmış. bu günden beri uğraşıyorum.Artık kaçarı yok ya gelecekler alacaklar yada geri alabileceğimizi bilecekleri için vazgeçler.Konuştuğum avukat %90 vazgeçerler dedi.Artık bakıcaz
  • Yani vazgeçmezlerse vereceksin ? Öyle durumda benim ölüm çıkmadan haksız yere 1 kalemimi bile alamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Am.Not.A.Fake -- 9 Eylül 2011; 23:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Am.Not.A.Fake

Yani vazgeçmezlerse vereceksin ? Öyle durumda benim ölüm çıkmadan haksız yere benim 1 kalemimi bile alamazlar.

+11

Hele bilgisayarımı vs almaya çalışırlarsa bu evde katliam çıkarırım
  • İnşallah alttaki Öznur Teyze'nin bankalara borcu yoktur..
  • Apartmana icra koymuşlar yakında sizi kovarlar evden.
  • ben olsam bankaya organize suçtan tehditten dava açardım. evin tapusu sizde borçlu ile hiçbir alakanız yok komşusu olduğunuz için sizi haczedecekler? o zaman benim yan dairede adam kesilse beni de komşumla beraber hücreye tıkmaları lazım... ya bunda başka bir iş var ya da bu bankalar hakikaten tefecileri geçti...
  • Öyle bı sebepten bizim apartmana gelecekler gelen memurların ağzını burnunu kırmadan göndereceğiz öylemi :))
  • Bu memlekette evlerin %90'ına haciz gitse kimse dava açmaz
  • Ben ev sahibiyim. Kiracımın çok banka borcu vardı. Ama taşınmışlardı ikametkah kağıdı bizim evin adresiydi. Sürekli icra geliyordu biz burdan taşındıgının 1 sene geçtiğini söylesek te hatta en son sivil polis ile geldiler. Ancak tekrar söyledik ondan sonra bir daha gelmediler. Sen o adama kefil degilsen hiç kimse gelipte malını alamaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.