Şimdi Ara

Bu saçmalık değilde ne?(Nick değişimi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben eski nickimi sevmediğim için ve kötü göründüğünü düşündüğüm için değiştirme talebinde bulundum.Ancak şimdi profilin altında eski kullanıcı adım yazılı şekilde gözüküyor hep.

Arkadaş buradaki mantığı biri açıklasın ya ben zaten görünmesini istemediğim için değiştiriyorum siz gidip aşağıya eski kullanıcı adı diye yazıyorsunuz

• Sen de haklısın; 13 mesaj sayısı kolay kasılmıyor.
  • Sürekli orda kalmaycak dye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Sen de haklısın; 13 mesaj sayısı kolay kasılmıyor.

Sorunun nedir anlayamadım.Kaç senedir forumdayım.Forumda çoğu kişinin yaptığı gibi her konuya gereksiz gereksiz mesaj atıp mesaj sayımı arttırsam daha iyi olucağını düşünüyorsunuz sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Sürekli orda kalmaycak dye biliyorum.

İnşAllah öyledir ne diyim.
  • 3 ay sonra siliniyor. bilinen üyeler ismini değiştirdiğinde orda onun yazması çok iyi oluyor. saçmalık falan değil azcık saksıyı çalıştır. düşünerek konu aç kirletme forumu. git yöneticiye sor pm at.
  • Seni duyan da onursal üyesin sanır

1.5 senelik üyeliğin var güldürme Allah aşkına!

Orda eski takma adın görünmesi; forumda trollük/pislik yapan adam deşifre olsun diye, saklanamasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

3 ay sonra siliniyor. bilinen üyeler ismini değiştirdiğinde orda onun yazması çok iyi oluyor. saçmalık falan değil azcık saksıyı çalıştır. düşünerek konu aç kirletme forumu. git yöneticiye sor pm at.

Dostum iyi hoş diyorsunda ben bunu düşündüm zaten.Evet forumda tanınan kişiler değiştirdiğinde iyi oluyor en nihayetinde eskiden size çok yardımı dokunan birinin ismini değiştirmesi üzerine bir daha yardım alamayabilirsiniz.Ama en azından istemeyenler için bir seçenek sunulabilirdi.Ayrıca forumda babamı sattım gibi konular açılırken gelip buna forumu kirletme demeniz tuhafıma gitti doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Witcher..

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

3 ay sonra siliniyor. bilinen üyeler ismini değiştirdiğinde orda onun yazması çok iyi oluyor. saçmalık falan değil azcık saksıyı çalıştır. düşünerek konu aç kirletme forumu. git yöneticiye sor pm at.

Dostum iyi hoş diyorsunda ben bunu düşündüm zaten.Evet forumda tanınan kişiler değiştirdiğinde iyi oluyor en nihayetinde eskiden size çok yardımı dokunan birinin ismini değiştirmesi üzerine bir daha yardım alamayabilirsiniz.Ama en azından istemeyenler için bir seçenek sunulabilirdi.Ayrıca forumda babamı sattım gibi konular açılırken gelip buna forumu kirletme demeniz tuhafıma gitti doğrusu.

sizde haklısınız dh bunun altından nasıl kalkıyor hayret ediyorum konu dışı bölümünü komple silseler sunucuların yarısı boşalır.

• quote:

Seni duyan da onursal üyesin sanır

1.5 senelik üyeliğin var güldürme Allah aşkına!

Orda eski takma adın görünmesi; forumda trollük/pislik yapan adam deşifre olsun diye, saklanamasın diye.

Ya arkadaş şu foruma eskiden kayıt olan kişilerin havası Ferrariye binen adamda yok harbi diyorum.Bu nası birşeydir böyle anlamak güç.Foruma her kayıt olan sen yenisin diye kovuluyor attığı mesaj bile ciddiye alınmıyor.Siz ezelden beri burdasınız ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Witcher.. -- 17 Temmuz 2013; 3:54:17 >
  • Hadi ya 3 ay sonra gidiyor mu? Ulan Binbaşı 2007 lik üyeliğimi sırf o altta yazan durum yüzünden sınırsız banlatmıştım yazık oldu.
  • Biz burada yabancıları sevmeyiz!
  • quote:

Biz burada yabancıları sevmeyiz!

Senin mantığın bu işte niye tartışıyorsam senle.Burası açık bir forum insanlar bu forumla yeni tanışıp gelip yardım alabilirler.Sen ne hakla gelip yabancı diye söyleniyorsun.Yabancıları sevmezlermiş.Hey Allahım forumun seviyeye bak.
  • Ohoo! Sen 50-60 yıllık western repliği bilemedin taze arkadaşım. Espriden anlamaman senin eksikliğin, benim ukalalığım değil!
  • quote:

quote:

Senin mantığın bu işte niye tartışıyorsam senle.Burası açık bir forum insanlar bu forumla yeni tanışıp gelip yardım alabilirler.Sen ne hakla gelip yabancı diye söyleniyorsun.Yabancıları sevmezlermiş.Hey Allahım forumun seviyeye bak.

sakin ol dostum şaka bu sadece

bak bende de yazıyo ama 3 ay kadar süresi var bunun benimki 12 ağustosta kalkıyo sende bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski nickin daha güzelmiş
  • quote:

Ha sen pek ciddi, pek önemli bir şey konu açtın; ama ben baltaladım?

Ha pardon!

O kadar ciddi sorun, gidip teknik yardıma konu açsaydın madem.

EDIT: flood'dan şikayet ettim, hadi canım hadi.

Flood'dan şikayet etmiş ah canım benim ya bak görüyormusun şikayet etmiş beni.Seninle tartışmanın hiçbir manası yok.Ben devam ettikce kendini haklı çıkarmak için çabalıcan sürekli biliyorum.Ne diyim hayatını bildiğin gibi devam et.

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

quote:

bak bende de yazıyo ama 3 ay kadar süresi var bunun benimki 12 ağustosta kalkıyo sende bekle

Dostum 3 ay sonra silineceğini bilmiyordum bununla ilgili konuda görmeyince açıyım dedim.O kişi 3 ay sonra silinir desin bıraksın mesajını şakalarını burada yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutmayın beni

eski nickin daha güzelmiş

Zevk meselesi birşey diyemem.Ben bunu daha çok sevdim.
  • quote:

quote:

Ha pardon!

Flood'dan şikayet etmiş ah canım benim ya bak görüyormusun şikayet etmiş beni.Seninle tartışmanın hiçbir manası yok.Ben devam ettikce kendini haklı çıkarmak için çabalıcan sürekli biliyorum.Ne diyim hayatını bildiğin gibi devam et.

quote:

quote:

quote:

Dostum 3 ay sonra silineceğini bilmiyordum bununla ilgili konuda görmeyince açıyım dedim.O kişi 3 ay sonra silinir desin bıraksın mesajını şakalarını burada yapmasın.

Neyse böyle tartışmalar çok olur da adaletreisi ne yaa aklına nerden geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ha pardon!

quote:

quote:

quote:

Neyse böyle tartışmalar çok olur da adaletreisi ne yaa aklına nerden geldi

Ya bende bilmiyorum ki ingilizce olarak bi yerde görmüştüm daha sonra foruma ilk girdiğimde 2009 civarıydı steam dijital indirme kampanyalarını bakınıyordum.Daha sonra 2011 de bir yardım almak için üye olmak için girdim.Bu geldi aklıma nerden geldiyse bunu koydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenkee

quote:

Arkadaşlar ben eski nickimi sevmediğim için ve kötü göründüğünü düşündüğüm için değiştirme talebinde bulundum.Ancak şimdi profilin altında eski kullanıcı adım yazılı şekilde gözüküyor hep.

Arkadaş buradaki mantığı biri açıklasın ya ben zaten görünmesini istemediğim için değiştiriyorum siz gidip aşağıya eski kullanıcı adı diye yazıyorsunuz

Hocam belirli bir nick yap kendine internet sitelerinde hep o nick i kullan mesela, "zenkee" bu benim sanal ortamda ki adım, facebook kullanmıyorum, kullansam onu zenkee yapmazdım, ama kendine bir nick bul hep onu kullan, hem sitelere üyelik istediği zaman önceden üye olduğun sitelere nick ve şifreyle deneysin, kayıtlı değilse o nickle üye olur, bir daha ki sefere kafan rahat olur

Dostum The Witcher 2 oynadıktan sonra çoğu forumda GeraltofRivia olarak uyguladım burda 2011 de kayıt oldum aklıma bu iğrenç nick geldi ne yazıkki.Ancak bu forumda GeraltofRivia adında bir kullanıcı varmış zaten bende böyle yaptım.İyi görünüyor gözüme sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Witcher.. -- 17 Temmuz 2013; 4:47:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.