Şimdi Ara

Bu şarkıyı söyleyen kim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben türkçe rap dinlemem aslında ama şu erman enderin öncesinde söyleyen kalın sesli abimizin sesi çok hoşuma gitti tanıyan var mıdır acaba?

Pardon beyler saate verin şarkının linki bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerdenbiri -- 9 Şubat 2012; 4:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerdenbiri

Beyler ben türkçe rap dinlemem aslında ama şu erman enderin öncesinde söyleyen kalın sesli abimizin sesi çok hoşuma gitti tanıyan var mıdır acaba?

1. Beyler ben türkçe rap dinlemem aslında ama şu erman enderin öncesinde söyleyen kalın sesli , abimizin sesi çok hoşuma gitti tanıyan var mıdır acaba?

2. Beyler ben türkçe rap dinlemem aslında ama şu erman enderin öncesinde söyleyen , kalın sesli abimizin sesi çok hoşuma gitti tanıyan var mıdır acaba?

• Where is şarkı?
  •  Bu şarkıyı söyleyen kim
    TERK
  • Dostum kalın sesli dediğin adam Erman, diğeri Ender işte bu şarkıda başka adam yok.
  • alala dediğim gibi türkçe rap kültürüm yoktur ben onu erman ender diye 1 adam sanıyordum neyse biraz erman şarkıları dinleyeyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerdenbiri -- 9 Şubat 2012; 4:53:35 >
  • quote:

alala dediğim gibi türkçe rap kültürüm yoktur ben onu erman ender diye 1 adam sanıyordum neyse biraz erman şarkıları dinleyeyim o zaman

Erman yalnız söylemiyo diye biliyorum. Ender'le düet yapıyorlar Erman zaten bıraktı repi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edson -- 9 Şubat 2012; 4:55:56 >
  • hangi şarkıları var bu ermanın youtube ya da fizy de çıkmıyor direk
  • quote:

hangi şarkıları var bu ermanın youtube ya da fizy de çıkmıyor direk

Transparan, Kafam 1 Milyon, İllegal Şair, Son Uyku, Sadece Dinle... Benim bildiklerim bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

hangi şarkıları var bu ermanın youtube ya da fizy de çıkmıyor direk

Transparan, Kafam 1 Milyon, İllegal Şair, Son Uyku, Sadece Dinle... Benim bildiklerim bunlar

Saolasın
  • arkadas ne sarkiymis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.