Şimdi Ara

Bu şartlarda tam burslu üni gelirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iyi akşamlar.2019da liseden mezun oldum yksye giremedim.mezuna sadece 1 yıl kalmayı düşünüyordum ama 2.yıl geliyor gibi.dilden gircem(ing) ama tam burslu kazanmak istiyorum malum aileden hiçbir destek yok ve çalışmak da zorundayım yani bi 9 saat çalıştım diyelim 8 saat uyku ve 1-2 saati kendime ayıracak olsam 5-6 saat kalıyo bana ders çalışmak için.diploma notumsa 63.

dilden girip ingilizce öğretmenliğini hedefliyorum çok iyi bir üni istemiyorum ama okuyup bitirdiğimde de atanamayan öğretmen olmak istemem.bunlara göre bana bir tavsiyeniz var mıdır?

• Hocam yani yazdığın her şey değişken şeyler.

Netlerin nasıl bilmiyorum ama yani dilde kötü değilsen 65-70 net üzerinde güzel üniversiteler kazanabilirsin azıcık da TYT kasarak.

Atanma konusu da biliyorsun üniversite ile zerre alakalı değil, tamamen KPSS'den aldığın puana ve mülakat puanına bağlı.
  • yani en iyi ihtimallerle 5k yaparmıyım yoksa diploma notu aşağılara çeker mi?
  • quax77 kullanıcısına yanıt
    Hala netlerini bilmiyorum. Ayrıca diploma notun kesinlikle geriye çeker seni.

Tahmin yapacak olusam 80 TYT 70 YDT ile 5K büyük ihtimal gelecektir. Kendine göre YDT'yi arttırırken TYT'yi de düşürebilirsin tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.