Şimdi Ara

bu Scirocco alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • civic'imi sattım ve scirocco almayı düşünüyorum.aslında sıfır 122 beygirlikten almayı düşünüyorum fakat aradığım bayilerde yok.ikinci ele yöneldim ve şu araç denk geldi.ufak bi kazası var ve tampon kaput radyatör ve tek far değişmiş.fiyat çok uygun geldi.sizce alınabilir mi bu araç?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kisa-sureligine-kredili-satis-son-gun-9-aralik-106548126/detay

• Kazali araç uzak dur derim arkadas fokusla ufak bı kaza yaptı sadece sis farkı değişti ama arabanın kafeste oynama oldu rot balans tutmuyor araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 61.000'e sıfır white edition veriyorlar, git sıfırını al, ben de sciroccolara baktım bir ara, 2. el fiyatları inanılmaz yüksek sanki millet 100.000'e almış gibi fiyat biçmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hocam 61.000'e sıfır white edition veriyorlar, git sıfırını al, ben de sciroccolara baktım bir ara, 2. el fiyatları inanılmaz yüksek sanki millet 100.000'e almış gibi fiyat biçmiş...

61000 tl ye çıkabilsem keşke.max 55bine çıkabiliyorum.122 beygirlik bulabilsem sıfır alıcam zaten.
  • Bence üretiminde bir sorun veya aksaklık olmayan spor araçlar 0km alınmalıdır. Ne olursa olsun hocam 5,6k fiyat daha kredi çekip 0km almanızı öneririm.

Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-boyasiz-2011-scirocco-160hp-dsg-104729106/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 4 Aralık 2012; 18:39:53 >
  • Plakası kapalı araçlardan hep uzak durun.
  • Kazalı fazla düşünmeyin derim çünkü neticede spor araç çok kolay satılıp alınmıyor o yüzden biraz daha temiz ve düzgün birşey bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesadilla1

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hocam 61.000'e sıfır white edition veriyorlar, git sıfırını al, ben de sciroccolara baktım bir ara, 2. el fiyatları inanılmaz yüksek sanki millet 100.000'e almış gibi fiyat biçmiş...

61000 tl ye çıkabilsem keşke.max 55bine çıkabiliyorum.122 beygirlik bulabilsem sıfır alıcam zaten.

hocam sıfırı 58 59 galiba sportline

white edition dolu bir araç cam tavan bixenon falan var

kredi çekip sıfır alın sonuçta bu araçlar spor ve nasıl kullanıldıkları az çok belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Kazali araç uzak dur derim arkadas fokusla ufak bı kaza yaptı sadece sis farkı değişti ama arabanın kafeste oynama oldu rot balans tutmuyor araba

o nasıl oluyor ya anlamıorum bizde focus aldık bakam ama bunu duyunca moralim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Plakası kapalı araçlardan hep uzak durun.

adamı arayıp plakayı alabilir miyim diyemeyiz değil mi? Ne kadar yanlış bir cümle.Eğer telefonda da vermezse plakayı işte o zaman uzak durun.Hatta aradığınızda şase numarasını falan da alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Kazali araç uzak dur derim arkadas fokusla ufak bı kaza yaptı sadece sis farkı değişti ama arabanın kafeste oynama oldu rot balans tutmuyor araba

o nasıl oluyor ya anlamıorum bizde focus aldık bakam ama bunu duyunca moralim bozuldu

oluyor işte hocam degısen yok dersın alırsın sonra sıkıntı işte onun ıcın degısenı boyası olan aractan mıllet uzak duruyor
  • quote:

quote:

quote:

oluyor işte hocam degısen yok dersın alırsın sonra sıkıntı işte onun ıcın degısenı boyası olan aractan mıllet uzak duruyor

bnde bide değişen var valla ii cene soğuttun zaten büyük hevesle aldım aldığıma pişman olsum eskiaracım 2008 golf 1.6 mpı motordu hee bu dizel dedik ii gider az yaar dedik bide 2010 modelini aldık yok hocam yok yani dünya fark var

• quote:

quote:

quote:

quote:

bnde bide değişen var valla ii cene soğuttun zaten büyük hevesle aldım aldığıma pişman olsum eskiaracım 2008 golf 1.6 mpı motordu hee bu dizel dedik ii gider az yaar dedik bide 2010 modelini aldık yok hocam yok yani dünya fark var

dunya fark var derken konfor falan mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dunya fark var derken konfor falan mı ?

ya hocam içine binince o kalite yok yani ne biliyim ön göğüs vites el freni ya ne biliyim belki golf ilk arabam filan heee yakıtı motoru özellikleri gayet memnunum anahtarsız çalışmasından karartmalı dikiz aynası bir depo ile en az 800 km ama bnm diyeceğim kalite farkı malzeme farkı ap açık ortada

• Kazali araba alma bosver uç bes fazla ver sağlam al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir pazarlıkla ve sağlam bir expertizle alınır. Neden alınmasın? Eğer satıcı dürüst ise gerçekten yazdıklarından başka birşeyi yoksa alınır, paşalar gibide binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

adamı arayıp plakayı alabilir miyim diyemeyiz değil mi? Ne kadar yanlış bir cümle.Eğer telefonda da vermezse plakayı işte o zaman uzak durun.Hatta aradığınızda şase numarasını falan da alın.

Sorarım, bir insan neden aracın plakasını saklar?
  • quote:

quote:

quote:

Aracı alırken plakası saklıydı sordum neden gizlediniz.Plakam kullanılabilir demişti.Ben de tamam dedim sonra aldım plakayı,şase numarasını araştırdım temiz çıkmıştı almıştım.Ben satarken de plaka açıktı hiç bir problem yaşamadım.Herkesin düşüncesi tabi.

• Kırmızı ışıkta kusuru tamamen karşı tarafa ait 35-40 km hızla giderken ufak bir kazası oldu. Bu cümledeki olayı gözümün önüne getiremedim şahsen bence krediyle sıfırını almak daha mantıklı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aracı alırken plakası saklıydı sordum neden gizlediniz.Plakam kullanılabilir demişti.Ben de tamam dedim sonra aldım plakayı,şase numarasını araştırdım temiz çıkmıştı almıştım.Ben satarken de plaka açıktı hiç bir problem yaşamadım.Herkesin düşüncesi tabi.

Kullanılabilir mi? O kadar plaka varken de bu biraz huylu olmaya kaçıyor tabii.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.