Şimdi Ara

Bu şekilde bir masaüstü nasıl yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,forumu bayaa araştırdım,hatta yapılan bir yarışmadaki arkadaşların resimlerinin altına yazdıkları programları falanda denedim tek tek,ama parça parça yapabildim ve bi türlü beceremedim..bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim..özellikle taskbar'daki libraries'in iconunu değiştirmede..:( tşk.ler..

Bu şekilde bir masaüstü nasıl yapabilirim?

• walla detaylı anlatan biri olursa hakkaten süper olur. baya güzelmiş ...
  • Detaylı anlatım olursa güzel olur...
  • Alt tarafta dock programı, desktoptaki ikonlar avedesk veya rainmeter, taskbar da ki ikonlarda belirli bir ikon paketi ve simgeler teker teker değiştirilmiş... sağ tık/özellikler/simge değiştir yöntemiyle... Başlat ikonunu da start orb denilen programla değiştirip takıl kafana göre... Şimdi ne var bunda bu kadar inanılmaz bir desktop diye şaşırmakta anlamadım. Ayrıca Libraries ikonu değiştirme olayıda tut ikonu, tuttur taskbar da hızlı başlat kategorisine, sonra sağ tık 'tan değiştir ikonu .... Eğer ben bu deskte kullanılanların aynısını istiyorum diyorsan bu deskin kime ait olduğunu bulup ona sorman lazım... Yada aynı paketi kullanan birileri varsa bilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®
    Alt tarafta dock programı, desktoptaki ikonlar avedesk veya rainmeter, taskbar da ki ikonlarda belirli bir ikon paketi ve simgeler teker teker değiştirilmiş... sağ tık/özellikler/simge değiştir yöntemiyle... Başlat ikonunu da start orb denilen programla değiştirip takıl kafana göre... Şimdi ne var bunda bu kadar inanılmaz bir desktop diye şaşırmakta anlamadım. Ayrıca Libraries ikonu değiştirme olayıda tut ikonu, tuttur taskbar da hızlı başlat kategorisine, sonra sağ tık 'tan değiştir ikonu .... Eğer ben bu deskte kullanılanların aynısını istiyorum diyorsan bu deskin kime ait olduğunu bulup ona sorman lazım... Yada aynı paketi kullanan birileri varsa bilirler...

Anlatım için teşekkürler...

• cevabın için tşk.ler..hepsi tamamdır ama Libraries olayı kesinlikle olmuyo,hep orjinaline dönüyo..
  • O zaman şunu dene...
    Önce görev çubuğunun kilidinin açık olduğuna emin ol. Kilitli durumdaysa görev çubuğuna sağ tıkla, açılan menüde görev çubuğunu kilitle komutunun başındaki "tik" 'i kaldır. Sonra gene GÇ'na sağ tıkla "Araç Çubukları/Bağlantılar" tıkla... Bu kısım zaten windows 7'de Hızlı Başlat anlamına gelir. Windows 7 'de makyaj iyileştirmesi yaparlerken Hızlı Başlat yerine Bağlantılar diye tüm hepsini tek bir başlıkta görevlendirmişler... Herneyse, Bağlantılar diye bir başlık oluşacak GÇ'nda. Herhangi bir klasörü o bağlantılar başlığının sağına gelecek şekilde GÇ'na sabitle... İkon veya klasör fark etmiyor. Daha sonra ikon değişimi yapmak istediğin ikonu sağ tıkla/özellikler/simge değiştir 'den simge değişimini yap ve uygula tıkla... GÇ'nu istersen kilitli halde tutabilirsin (daha güzel görünür ve herhangi bir ikonu yanlışlıklada olsa GÇ'ndan ayırmazsın...) Eğer GÇ'ndan Bağlantılar başlığını kaldırmak (görünmemesini) istersen, GÇ kilidi açıkken "Bağlantılar" kelimesine sağ tıkla/Başlığı Göster önündeki "tik" 'i kaldır... Böylece ismi görünmez ve ikonlar öylece durur... Herhangi bir klasörü de bağlantılar altında sabitlersen,ikon değişimi yapabilirsin. Bak ikon veya klasörleri tutup bağlantılar başlığına sabitleyeceksin dedim, sakın açık olan klasörü GÇ'na sabitle tıklama yoksa işe yaramaz... Hadi kolay gelsin...

Not: GÇ = Görev Çubuğu (Taskbar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeShhh® -- 4 Nisan 2011; 0:16:53 >

• ilginiz için tşk.ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.