Şimdi Ara

Bu şekildeki hasar kayıtlı aracı alırmıydınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hata boya yok ama 6 adet kazaya karışmış siz olsaydınız alırmıydınız satmak isteyince ileride sıkıntı yaşarmıyım.Fiyatı piyasaya göre uygunda?

• almazdım... adama sorarlar, o nasıl oluyor? hata boya yok 6 (altı) adet kazası var... (ilk kazanın tutarı da görünmüyor, her tür sürprize açık)

kafa bulandıran araçlardan işte...
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    ayna değişimi tampon değişimi olmuştur?Bunlardan kaynaklı olamaz mı? Ekspertize açık araç diyor satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan.07

ayna değişimi tampon değişimi olmuştur?Bunlardan kaynaklı olamaz mı? Ekspertize açık araç diyor satıcı
    kazalar hemen hemen 1 ay ara ile... hangi parçalar değişmiş sorun... neticede son 4 kaza kayda geçmiş... rakamlar görülüyor...

ayrıca tampon, ayna vs. değişmiş, hasar kayıtları da açık... nasıl hatasız oluyor? bana göre kelime oyunu var ve satıcının samimi olmadığını gösterir tüm bunlar...

sağlam ekspertiz yaptırın...
  • Alınır niye alınmasın? Muadillerine göre 5-8 bin daha ucuza veriyorsa alınır binilir.
  • Tutarlar cok dusuk . Tamirleri yetkili serviste yapildiysa alinir .
    Bir aracın parçası değişiyor diye hatalı olmuyor. Hata dediğimiz şey parça üzerinde oluşan herhangi bir hasar yada darbe izinden ibarettir. Sonuç olarak tamponu değişmiş bile olsa değişen tampon, o araca ait üretilmiş tamponun boyanıp tekrar takılması demektir. İyi günler.
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    2013 model 1.2 dizel polo 150 binde 46 bin
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Değişen parça bilgilerini öğrenmek istediğimde çıkmıyor eksper raporu yapılmamış sadece tutar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mskw

Bir aracın parçası değişiyor diye hatalı olmuyor. Hata dediğimiz şey parça üzerinde oluşan herhangi bir hasar yada darbe izinden ibarettir. Sonuç olarak tamponu değişmiş bile olsa değişen tampon, o araca ait üretilmiş tamponun boyanıp tekrar takılması demektir. İyi günler.
    hatasız araç dediğinde ellenmemiş, sağı solu sökülüp takılmamış olmalıdır.

yeni tabir, terimler üretilmişse benim bunlardan haberim yok... 6 parça hasar kaydı açılmış araca ben hatasız diyemem.

konu sahibi arkadaşa tavsiyem, iyi bir ekspertiz ve aracın evveliyatına gereken yerlerden sorgulama yaptırın... (ayrıca onarımlar nerede yapılmış, hangi parçalar değişmiş, sahibi illaki biliyordur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan.07

2013 model 1.2 dizel polo 150 binde 46 bin
    poloöarın piyasasını bilmiyorum. Eğer kazasız değişensizlerden 5-8bin ucuzsa al bin. Şahin doğan olmuş 20 25 bin
  • adnan.07 A kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisten sahibiyle birlikte gidip tum kayitlarini alin . Orda cikacaktir eger yetkili serviste yapildiysa .
  • bedelsiz kayıtlar var. bedelsiz kayıtlı araçlar tehlikeli olabilirler.

Söktak yok araçta tüm somunlarını göndermesini istedim satıcıdan

• tarcanlar oto ekspertiz,yeşil oto ekspertiz gibi airbag ve şaşeleri iyi bir şekilde kontrol eden bir firmaya gider airbaglare ve direklere baktırırdım.Sıkıntı yoksa ve piyasa fiyatının altındaysa alır geçilir ne olacak kaporta neticede
    direkler sağlam airbagler patlak olmasın yeter
  • Kendi varsayımlarınız ile kendinizi ikna edip hasar önemsizdir diyerek almayın sakın. Tutar yazmayan hasar kayıtları cepten yaptırılmış oluyor. Bunlar da genelde ucuza kaçmak için en ucuz Yollu olarak airbagler emniyet kemerleri patladıysa yenilemek yerine direnç atarak çıkma parçalar ile toplanarak araç satılıyor. Ufak kazalar da ikinci sahibi olan muhtemelen acemi birinde gerçekleşmiştir.

Mutlaka airbag kontrolu yaptırın almadan evvel
  • alınmaz ...

miktar yazmayan hasar var tam bi süpriz yumurta çarpışan araba gibi bişiy olmuş bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.