Bildirim
bu şema daki parçaların adı nedir çalışma ihtimali varmıdır
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sol alttaki baglantılı olan erkek vga konnektör üsttekilerden yesil olanlar direnç siyah olanlar transistor sag alttakide scart konnektörü
bu devre sabırım vga dan scart girişli tv ye goruntu aktarmak için dimi? -
quote:
bu devre sabırım vga dan scart girişli tv ye goruntu aktarmak için dimi?
evet sizce açalışma ihtimali nedir -
aslında bir ara bende yapmaya karar vermiştim bana pek çalışır gibi gelmemişti yani bilmiyorum -
vediğiniz cvp için tşkler yapsammı yapmasammı die düşünüyodum artık iileriki zamanda yaparız acele etmeye gerek yok :D -
Bi ara bende araştırmıştım fakat emin değilim yapıda çalıştıramayanlar olmuştu sanki
hatta buldum
"VGA sinyali TV'ye bir Scan Converter vasıtasıyla çevrilir. Bu cihazlar genellikle TV'lerde bir internet sitesini tanıtırken kullanılır. En ekonomiği bir video çıkışlı ekran kartı. Daha kaliteli bişey istersende bazı bilgisayarcılarda bulunan SSC 120 diye bir cihaz var. Onu kullanabilirsin."
"bu devreyi yaptım. senkron tutmuyor."
Olarak yorumlayanlar var forumlarda -
arkadaşlar tv maximum 768 X 576 çözünürlükte çalışır bilgisayarda 640X 480 den başlar nasıl çözünürlük ilave devre olmadan değiştirilecek + saniyede geçen frame sayısı nasıl devre olmadan tutturulacak ve daha bir çok ayrıntı var bana kalırsa bu devre fiyaskodur
ekleme: bukadar basit video out alına bilseydi piyasadaki tüm ekran kartlarının video outu olmazmıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-ex -- 24 Nisan 2009; 10:56:26 > -
cevaplarınız için tşkler buna benzer güzel çözünürlükte cihaz var 120 tl civarı ben daha ucuza kaçma yolunu arıyordum çözünürlük dediğniz gibi düşükse yapmaya bile değmez tekrar tşkler -
evet çalışmayanı banada rastlalamıştı adamlar denemeden piyasaya sürüyorlar demek. -
Elek-tro-tekno sitesinde görmüştüm böyle bi proje adam yapmış ama puan yetmedi indiremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICES NMB -- 27 Nisan 2009; 15:05:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X