Şimdi Ara

Bu parça nedir? (bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 16 Mart 2012; 0:21:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ITB Nedir?

ITB (İnternet Tabanlı Tedavi), internet ve teknolojiyi kullanarak sağlık hizmetlerinin sunulduğu bir yaklaşımdır. Hastaların, sağlık uzmanlarına uzaktan erişmelerini ve tıbbi bakım almalarını sağlar.

ITB, çeşitli hizmetler sunar, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Sanal görüşmeler ve telekonsültasyonlar
    • E-reçete ve ilaç yönetimi
    • Uzaktan hasta izleme
    • Sağlık eğitimi ve kaynakları

ITB'nin faydaları şunları içerir:

• Erişilebilirlik: Hastalar, coğrafi konumlarına veya ulaşım kısıtlamalarına bakılmaksızın sağlık hizmetlerine erişebilirler.
    • Uygunluk: Sanal görüşmeler, hastaların evlerinin konforunda bakım almalarına olanak tanır.
    • Maliyet etkinliği: ITB, geleneksel sağlık hizmetlerine kıyasla daha uygun maliyetli olabilir.
    • Zaman tasarrufu: Hastaların seyahat etme veya randevu beklemelerine gerek yoktur.
    • Gizlilik: Uzaktan sağlık hizmetleri, hastaların gizliliğini korur.

ITB, kronik hastalıkların yönetimi, ruh sağlığı desteği ve acil olmayan tıbbi sorunların tedavisi gibi çeşitli sağlık koşulları için kullanılabilir.

ITB ile ilgileniyorsan, güvenilir bir sağlık hizmeti sağlayıcısı ile iletişime geçerek ihtiyaçların için uygun olup olmadığını görüşmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer örnekler :

• Performans Emme Manifoldu
  • "r6 carburator and manifold" imiş
  •  Bu parça nedir? (bulundu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Performans Emme Manifoldu

Taner abi teşekkürler.Ama adam bu uygulamayı kangoya yapmış ve r6 carb and manifold demiş,karbüratör ne alaka çözemedim onu bir türlü
  • Tam olarak aradığımı buldum."Independed Throttle Bodies"

Bağımsız boğaz kelebeği sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 16 Mart 2012; 0:22:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Taner abi teşekkürler.Ama adam bu uygulamayı kangoya yapmış ve r6 carb and manifold demiş,karbüratör ne alaka çözemedim onu bir türlü

Karburatör analog ve mekanik bir teknoloji, ama bu işin ekstrem noktasında her zaman enjeksiyon gibi digital ve elektronik değil de karbüratör gibi analog ve mekanik bir teknoloji kullananlar da oluyor. Lamborghini Countach'ın 35-40 yıl önce V12 motorunda 6 adet Weber marka Çift Boğazlı Düşey Akışlı Karbüratörü vardı, ancak çok daha sonra Elektronik Kontrollü Yakıt Püskürtmesine geçebildiler.

Bu performans emme manifoldları motora havayı engelsiz ve doğrudan, büyük miktarda, hava filtresinin engeli olmadan çekebilmeleri ile bilnirler. Parçayı iyice araştırmak gerek. Dört adet emme hunisinin üzerine dört adet karbüratör de yerleştirmiş ve motora çok hava ile beraber fazla miktarda yakıt da sevk ederek turbosuz bir performans artışı elde etmiş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Karburatör analog ve mekanik bir teknoloji, ama bu işin ekstrem noktasında her zaman enjeksiyon gibi digital ve elektronik değil de karbüratör gibi analog ve mekanik bir teknoloji kullananlar da oluyor. Lamborghini Countach'ın 35-40 yıl önce V12 motorunda 6 adet Weber marka Çift Boğazlı Düşey Akışlı Karbüratörü vardı, ancak çok daha sonra Elektronik Kontrollü Yakıt Püskürtmesine geçebildiler.

Bu performans emme manifoldları motora havayı engelsiz ve doğrudan, büyük miktarda, hava filtresinin engeli olmadan çekebilmeleri ile bilnirler. Parçayı iyice araştırmak gerek. Dört adet emme hunisinin üzerine dört adet karbüratör de yerleştirmiş ve motora çok hava ile beraber fazla miktarda yakıt da sevk ederek turbosuz bir performans artışı elde etmiş olabilir.

Teşekkür ettim.

• quote:

quote:

quote:

Amerikan motoru ise burada 4 bujili blok gibi görünüyor amerikalılar daha çok v8 sever

• Performansı ne kadar etkılıyor pekı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 16 Mart 2012; 0:38:28 >
  • İlk resimler Clio dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Performansı ne kadar etkılıyor pekı

Bilemiyorum ama ses? :D

• 0-100 5 saniye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.