Şimdi Ara

Bu sene de olmadı, seneye bir daha.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar nasılsınız? Valla ben idare ediyorum ya. Bu benim 2. senem de seneye tekrar gireceğim :)Bu sene beceremememin garip sebepleri vardı. Kısacası bu sene yine olmadı. Psikolojik sorunlarım falan vardı ilaçlar ile düzelttim gibi arada nüksediyor da yine de buna da şükür :) Çalışın yahu çalışın şu 40 günde her şey değişir valla. Bu arada yine iyisiniz ha gitti bir rakip daha :) İyi geceler arkadaşlar. bla bla bla bla bleh

• Nick bicakla ilgisi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Nick bicakla ilgisi var mı

Evet direk bıçaktan geliyor ya 6. sınıftan beri bunu kullanıyorum :)
  • hakkında hayırlısı güzel insan
  • nenoX kullanıcısına yanıt
    üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim arkadaş ama sanırım üzüldüm senin adına

• nenoX kullanıcısına yanıt
    Yolun açık olsun teğmen

• Bize 40 günde çok şey değişir de sana değişmez mi? Elinden geleni yap bak ben yapamıyorum ama sen yap. Her şey gönlünce olsun umarım her şey düzelir o ilaçlar falan çok kötü şeyler daha da muhtaç kalmazsın umarım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu sene giremeyecegim ama girecekmis gibi calisiyorum seneye rahat ve daha iyi olayim diye:')

• :) yorumlar için sağ olun ya açıkçası 40 günde benim için bir şeyler değişmez, kafamı kaldıramıyorum ilaçlardan olmadık insanlar görüyormuşum hayali vs geçer ya da geçmez önemli olan sevdiklerinin yanında olması galiba, annem babam kardeşim yanımda o yeter bana ya.
  • Geçmiş olsun kardeşim. Durumunu cok iyi anlayabiliyorum. Geç olsun güç olmasin.
    Her seyin basi saglik. Ve bu sınavların hiçbiri giren milyonlarca kisinin sagligindan daha muhim degil benim nazarımda.
    En kısa surede toparlanmani bu zor zamanlarini atlatmani diliyorum. Hakkinda hayirlisi olur insallah

• Hooly H kullanıcısına yanıt
    Aynısını diliyorum. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hooly

Geçmiş olsun kardeşim. Durumunu cok iyi anlayabiliyorum. Geç olsun güç olmasin.
    Her seyin basi saglik. Ve bu sınavların hiçbiri giren milyonlarca kisinin sagligindan daha muhim degil benim nazarımda.
    En kısa surede toparlanmani bu zor zamanlarini atlatmani diliyorum. Hakkinda hayirlisi olur insallah

Sağ olun hocam teşekkür ederim ^^
  • Merhaba, geçmiş olsun oncelikle.
    İsimden anlaşıldığı üzere bende senin gibiyim ama bırakmadım gecenin bu saatin de çalışmaya devam ediyorum, seninde böyle olmanı tavsiye ederim ki seneye rahat ve güzel sıralamalar içinde olmak için.
    klasiktir elinden geleni yap olmazsa seneye girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2017

Merhaba, geçmiş olsun oncelikle.
    İsimden anlaşıldığı üzere bende senin gibiyim ama bırakmadım gecenin bu saatin de çalışmaya devam ediyorum, seninde böyle olmanı tavsiye ederim ki seneye rahat ve güzel sıralamalar içinde olmak için.
    klasiktir elinden geleni yap olmazsa seneye girersin.

Ya hocam kendimi ise yaramaz hissediyorum boşum malım gerizekalıyim vb. Gibi fakat öyle değilim bunu da biliyorum garip bir durum bir şey beni tutuyor intiharı dahi başaramadım ya bu kadar beceriksiz biriyim yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.