Şimdi Ara

Bu sene EEM kazandım.Sorularınızı alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hangi üni ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Hangi üni ?

Ege Üniversitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz5

quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Hangi üni ?

Ege Üniversitesi.

Memnun musunuz Ege uniden
    Bilg muh nasıldır bilginiz var mı

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Donanım ve laboratuvar bakımından 2 bölüm de yeterlidir.Hatta bizim bölüme ek laboratuvar binası yapılıyor.2bölümde de hazırlık var.Ben muafiyet ile geçtim.
  • Lys feni nasil hallettin

• Merhabalar hocam. Ben iyi bir anadolu lisesinde 11. sınıfım. Hedefim MF ilk 6bin mühendislik. Bu hedef doğrultusunda çalışmaya başlamam gerektiğinin farkındayım. Okuldan sonra günün özeti, tekrar ve soru çözümü olarak ders çalışıyorum. Dershaneye gitmiyorum. YGS için bu seneden çalışma gibi planlarım var ama şu an onu hayata geçirecek fırsatı bulamadım. Açıkçası nereden başlayacağımı, ne kadar çalışmamın yeterli geleceğini bilemiyorum. Sizce bu seneden YGS'ye nasıl, ne kadar ve hangi zamanlarda çalışmalıyım? Bir de kaynak önerisine ihtiyacım var. YGS olarak hiç kaynak almadım. Elimde Karekök 11. Sınıf Soru Bankası, Esen Konu Özetli Fizik Soru Bankası ve Palme Kimya 11 Soru Bankası var. Biyoloji de almayı düşünüyorum bunlara ek(bu kitapta da öneride bulunabilirseniz çok iyi olur). Temelim iyi sayılır yani biraz çalışmayla hatırlayabilirim. Sizce YGS'ye kalan bu 1,5, LYS'ye kalan yaklaşık 2 senemi nasıl verimli bir şekilde değerlendirebilirim? Son olarak da kitap okuma alışkanlığım hiç yok. Çok çabuk sıkılıyorum yani bir kitaba başlıyorum başladığım gün okuduğumdan ileri gitmiyor. YGS'de Türkçe sorularının büyük çoğunluğu anlamaya dayalı olduğundan bu konuda kendimi geliştirmem gerekiyor. Bu alışkanlığı nasıl kazanabilirim? Kalan sürede okuduğum kardır. Önerebileceğiniz kitaplar varsa onlara da açığım. Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eem in yazılımla alakası nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METUEngineer -- 8 Ekim 2015; 21:55:22 >
  • RedewoN25 kullanıcısına yanıt
    Orta düzey(iyinin altı) bi anadolu lisesi mezunuyum.Ygs den sonra okula gitmedim.Dersaneye gittim.İlk sınıfta olanlara hergün deneme yapıyolardı.Onların çok faydası oldu.Hocalara gidip yapamadığımızı soruyoduk.Finale gittim ben.Geometride 20-29 yapıyodum.Lysde 15 yaptım.Bu içimde çok ukte kaldı.Hiç görmedim diyebileceğim soru stilleri gördüm sınavda.Onun dışında Lys matematik normal bi denemenin biraz üzerindeydi.Mesela Lysnin ilk 10 sorusu yani ygs kısmı çok zamanımı aldı.Bazı sorulara geri dönemedim bu yüzden.Lys fen ise gayet kolaydı.Hatta sınav anında kimyadaki 2 yanlış sorunun farkına çok rahat vardım.Baya da sövdüm hazırlayanlara.Çünkü bildiğin sorunun ölçme özelliği gittiğinde senin yaptığının hiç bir kıymeti kalmıyor.Herkes yapmış kabul ediliyor.İşte öyle.Şimdiden sınavınızda başarılar.
  • Bence bu sene YGS konularını bitirin.12ye geçiş yazında da YGS deneme çözün.12.sınıf boyunca da deneme çözmeyi bırakmayın.Çünkü çoğu kısmı çok çabuk unutuluyor.Denemelerdeki güzel soruları duvarıma asardım.Haftada bi yatmadan önce incelerdim tekrar.12.Sınıfa başlarken Lys de başlayın.Çünkü Gerçek anlamda Ygsden sonra Lys ye çalışmaya başlayınca konular yetişmiyor.YGS türkçe beni çok zorlamıştı.Şıklar o kadar birbirine benzerdi ki.Kitap okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Final ve fem kaynakları kullandım ben.Femin internet çözümleri işinize yarar dersaneye gitmiyorsanız.Apotemi yayınları ve Birey yayınları güzel sorular hazırlıyorlar.
  • Eem nasil is imkanlari nasil? Uni zor mu?ege uni ortam nasi?

• kaç binle girdin sayısan hocam benimde amaç oraya girmek
  • 28k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.