Şimdi Ara

BU SENE İLK 5BİN LYS İLE BELİRLENECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SENE İLK BES BİNDE YAKLAŞIK ON BİN KİSİ VAR.TURKCE VE SOSYAL İLE FEN MATEMATİK ARASINDA COK FARK VARDI
    MATEMATİK VE FEN ORTAYDİ TURKCE VE SOSYAL ZORDU YANİ SOSYAL VE TURKVE YAPABİLENLER YGS 3-4 TE İLK BESBİNE GİRERKEN MATİ 40 TÜRKCESİ 20 OLAN ADAM DA YGS1DEN İLK 5 BİNE GİRDİ.
    YANİ ASLINDA KATSAYILARI İSİN İCİNE KATTIĞIMIZDA İLK BES BİNDE SANDIĞIMIZ ADAMLAR BELKİ DE YEDİ BİNDE VEYA SEKİZDE

ORNEK- BİRİ MATTAN FULL YAPTI YGS1 4500 YGS3- 35000
    ORNEK2- BİRİ DE HEPSİNİ ORTALAMA YAPTI TUM PUANLARDA 5000-6000

ŞİMDİ İLK ARKADAS 4500 OLDUĞUNU SANARKEN ASLINDA İKİNCİ ARKADASTAN DAHA GERİDE.

AYRICA BU SENE HERKES TAKDİR EDECEKTİR Kİ COK FAZLA SÜRPRİZ OLDU
    ONCEDEN DE OLUYORDU AMA BU SENE BİRAZ DAHA FAZLA OLDU

TO SUM UP
    15.000 DEN 4000 E ZİPLAMALAR, 1000 DEN 5000 E HOPLAMALAR BU SENE COK FAZLA OLACAK.EN BÜYÜK TAVSİYEM BİYOLOJİDE BİLGİ EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAYIN CUNKU 1 TANE BİLGİ SORUSU BU SENE SİZİ 5000 KEN 4500 YAPTIRABİLİR COK RAHAT

KATLİAM GELECEK İLK ON BİNE
    HERHANGİ BİR DERSİ FULLEYEN KENDİNİ İLK 5000DE GÖRECEK COK RAHAT

QQWP

• EKSİLER BURDAN

SON UP BU.
  • Geldi yine :D
  • Türkçe yama çıkınca okurum çünkü ilk cümle bile Türkçe değil, en azından anlam olarak. Sanki Türkçe bilmeyen biri anlamı düşünmeden kelime yazmış.
    "İlk 5 binde 10 bin kişi var" ne demek?
  • 5binden2bine 5 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın.
  • her yil ayni muhabbet donuyordur burada emin ol. bunlari yazmanin hicbir mantigi yok. her sey ortada iste calisan adam yukseltir calismayan adam duser. cok kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

her yil ayni muhabbet donuyordur burada emin ol. bunlari yazmanin hicbir mantigi yok. her sey ortada iste calisan adam yukseltir calismayan adam duser. cok kasmaya gerek yok.

GECEN SENE 1400.TEKRAR GİRİYORUM GECEN SENE MATEMATİĞİ 49-1 YAPTIM SİNAV SİSTEMİNİ VE BU FORUMU COK İYİ BİLİYORUM BU SENE COK FARKLI HADİ QQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Tatmin olma cabalari vol ∞

Ya bu sene cok zordu puanlar dusecek hakettigimizi alamadik cart curt. Bunlari hep ilk 5k hedefleyip 10k+ ustu adamlar soyluyo nedense. Hayal kirikliklarini giderme cabasi

Acip da bi ygs tr sosyal katsayilarina bak derim. 20tr yapip 40 mat yapmak nedir ayrica. Trden yarim saat cekip mata vermis resmen. Ayrica ygs1-2 puanlari mat fen agirlikli oluyor. Yani mat feni fulleyil sos trden de ort yapsa yine 5k olurdu

Moral bulcaz diye ygsyi kotuleyip durmayin artik. Bal gibi de ygs sinavi etkiliyor.Sinav 2 asamadan olusuyor lys agirlikli olsa da ygsye 6 ay bosuna hazirlanmadik. Dersane bosuna anlatmadi o kadar dersi.Tamam ygsde beklemedigin sinucu almis olabilirsin ama insanlarin kafasini sacma sapan bilgilerle karistirmaya hakkin yok. Git kosede agla

UZAKTA QQLA , GALİBA LYS ÇALIŞMADIN KAAARDES

USTTEKİ MESAJI OKU ;)
    İYİ BI MUHENDİSLİGİ BIRAKIP TİP İÇİN TEKRAR GİRİYORUM MATEMATİĞİ 50 YAPACAGIM İÇİN AĞLAYACAK BI DURUM YOK 5BİNDEN 1 E KADAR YOLUM VAR BEBERON SENİ

• Arkadaşın dediği büyük oranda doğru. Ben de geçen seneden biliyorum ve ondan önceki senelerdeki örnekleri biliyorum. Bu sene puanlar çok yakın birbirine özellikle 5 bun civarında. İlk 400-500'deki adamla 4-5 soru fark olması da bunun nasıl bir şey olduğunu gösteriyor. Geçen senelerde hele ki 2013 önceki senelerde ilk 5000 deki adam fulle yakın bile yapsa kolay kolay çekemezdi ama su an öyle değil.
  • BU ARADA MATEMATİĞİ 40 YAPIP TÜRKCEYİ UAPAMAYAN ELEMAN DA BENİM YANİ ASLINDA SIRALAMAM 5 BİN DEGİL NAPTİM ŞİMDİ KENDIMIN MORALİNİ MI BOZDUM HAHAHAHAHAHHA BEBERONLAR AĞLAMASIN GERCEKLERİ YAZDIM 97 NESLİ COK AGLAK BE
  • Katiliyorum kardesim sana turkce yapip one gecenler lys matta yiyecekleri farki dusunsunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Türkçe yama çıkınca okurum çünkü ilk cümle bile Türkçe değil, en azından anlam olarak. Sanki Türkçe bilmeyen biri anlamı düşünmeden kelime yazmış.
    "İlk 5 binde 10 bin kişi var" ne demek?

Kardeşim ne var bunda bu senenin başında açî dershanesi kocaman pankart yaptırmış ilk binde 3bin kişi diye bir çok birinci çıkıyor vs vs
  • Gecen sene baska birseyle mi belirleniyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NukerSheckers

Arkadaşın dediği büyük oranda doğru. Ben de geçen seneden biliyorum ve ondan önceki senelerdeki örnekleri biliyorum. Bu sene puanlar çok yakın birbirine özellikle 5 bun civarında. İlk 400-500'deki adamla 4-5 soru fark olması da bunun nasıl bir şey olduğunu gösteriyor. Geçen senelerde hele ki 2013 önceki senelerde ilk 5000 deki adam fulle yakın bile yapsa kolay kolay çekemezdi ama su an öyle değil.

bilginin olmadığı belli asıl 2013 sınavında efsane çekişler yaşandı, ankyer6 ygs1 499dan mf2 10a çekti 5 yanlışla, sınavın zor olmasından dolayı matematik geometri iyi yapanlar çok çok iyi çekti.

edit: türkçe yapanları küçümseyenler var adamlar en azından okuduğunu anlıyor siz lys matematikte soruları yanlış okuyup ağlarken onlarda size gülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 24 Mayıs 2015; 1:15:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

quote:

Arkadaşın dediği büyük oranda doğru. Ben de geçen seneden biliyorum ve ondan önceki senelerdeki örnekleri biliyorum. Bu sene puanlar çok yakın birbirine özellikle 5 bun civarında. İlk 400-500'deki adamla 4-5 soru fark olması da bunun nasıl bir şey olduğunu gösteriyor. Geçen senelerde hele ki 2013 önceki senelerde ilk 5000 deki adam fulle yakın bile yapsa kolay kolay çekemezdi ama su an öyle değil.

bilginin olmadığı belli asıl 2013 sınavında efsane çekişler yaşandı, ankyer6 ygs1 499dan mf2 10a çekti 5 yanlışla, sınavın zor olmasından dolayı matematik geometri iyi yapanlar çok çok iyi çekti.

edit: türkçe yapanları küçümseyenler var adamlar en azından okuduğunu anlıyor siz lys matematikte soruları yanlış okuyup ağlarken onlarda size gülecek

Alıntıları Göster
    her sene böyle oluyor. bunlar kuyruk acısıııı

• Hep öyle olur zaten kandırın kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

Hep öyle olur zaten kandırın kendinizi
    biri de demiyor ilk 5 binde 10bin kişi nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

He kanka he
    Lnx i sinx diye okuyacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunakalankisi

her sene böyle oluyor. bunlar kuyruk acısıııı

MEZUNA KALMİSSİN SANA BI TANE VURMUŞLAR BI DE BEN VURMAYAYIM SEN CEKİL ARADAN.

KUYRUK ACISI DİYEN TİPLERDEN YA ONDEYİM YA DA LYSDE LYS1i FULLEYECEGİM İÇİN ÖNLERİNE GECİCEM NASIL BOYLE KONUSUYOLAR ANLAMİYPRUM BEN HEDEFLEDİĞİM YERDEYİM

AYRICA BEYİN KIVRIMLARI İLK BES BİNDE ON BİN KİSİ OLMASINA YETMEYENLER OTURUN BİRAZ DUŞUNUN.

GECEN SENE SADECE SOSYAL ZOR OLDUĞU İÇİN HERHANGİ BİR PUAN TÜRÜNDE İLK BES BİNE GİREN BAŞKA PUAN TÜRLERİNİN COGUNDA DA BES BİNDEYDİ AMA BU SENE SADECE YGS3 VEYA SADECE YGS4 TE BES BİNE GİRİP BES BİNİNCİYİM DİYE DOLAŞAN TİPLER VAR

ZATEN HALI HAZIRDA TÜRKİYE'NİN EN İYİ BİLFİSAYAR MUHENDİSLİGİ OKUTAN ÜNİVERSİTESİNDE HAZIRLIK OGRNCİYSİYİM PUANIM KIRILACAK TRAKYA TİP TUTMAZSA DEVAM EDİCEM OKULA KUYRUK ACISI DİYEN TİPLER DE BİRİNCİ SIRAYA BENİM FAKULTEMİ YAZIP İÇ GEÇİRECEKLER HAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5binden2bine -- 24 Mayıs 2015; 8:12:39 >

• Once bi adamin yazdigini dikkatli oku ygs etkilemeyecek falan dememis demis ki sadece mat full yapip ygs2de ilk 10kya girip ygs 3 4 te 35 40k olanlar dezavantajli demis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.