quote:Orijinalden alıntı: Paysagemaalesef bende giricem ben gircem ama galiba degişlmiş ben suan üniversitede okuyorum nasıl yapcam bilmiyorum bi zahmet yardım edin
quote:Orijinalden alıntı: salihliben gircem ama galiba degişlmiş ben suan üniversitede okuyorum nasıl yapcam bilmiyorum bi zahmet yardım edin Alıntıları Göster üniversitede okuyorsan tercih yapmış sayılıyorsun girsen bile okul puanın yarıya düşecek bu da senin kazanmanı imkansız yapar
quote:Orijinalden alıntı: gerçekmerttüniversitede okuyorsan tercih yapmış sayılıyorsun girsen bile okul puanın yarıya düşecek bu da senin kazanmanı imkansız yaparAlıntıları Göster saol ama ben 2 senelik üniversite ve 2 sınıf 2 sınıf olunca puan kırılmlyor biliyorum ben yinede saol.....
quote:Orijinalden alıntı: salihlisaol ama ben 2 senelik üniversite ve 2 sınıf 2 sınıf olunca puan kırılmlyor biliyorum ben yinede saol.....Alıntıları Göster meslek lisesi çıkışlı mısın
quote:Orijinalden alıntı: gerçekmerttmeslek lisesi çıkışlı mısınAlıntıları Göster YA BOSVER GİRMEKTEN VAZGECTİM MESLEK LİSELİYİM AMA İMAM HATİP LİSESİ BENİM ŞANSIM COOK AZ... AMA NASIL BASVURCAM Bİ ZAHMET ANLATIVERİN BELKİ Bİ DAHA DENERİM....
quote:Orijinalden alıntı: salihliYA BOSVER GİRMEKTEN VAZGECTİM MESLEK LİSELİYİM AMA İMAM HATİP LİSESİ BENİM ŞANSIM COOK AZ... AMA NASIL BASVURCAM Bİ ZAHMET ANLATIVERİN BELKİ Bİ DAHA DENERİM....Alıntıları Göster bende girecem
quote:Orijinalden alıntı: MZR34bende girecem Alıntıları Göster ALLAH IMA çok şükür ben kurtuldum ALLAH size benimkinden daha iyi bi bölüm nasip etsin inşallah arkadaşlar iyi çalışmalar
quote:Orijinalden alıntı: MZR34bende girecem Alıntıları Göster ALLAH IMA çok şükür ben kurtuldum ALLAH size benimkinden daha iyi bi bölüm nasip etsin inşallah arkadaşlar iyi çalışmalar
quote:Orijinalden alıntı: er_demALLAH IMA çok şükür ben kurtuldum ALLAH size benimkinden daha iyi bi bölüm nasip etsin inşallah arkadaşlar iyi çalışmalarAlıntıları Göster bende giricemmm ben meslek liseliyimm o yönen çok rahat allahıma bin şükürler olsun
quote:Orijinalden alıntı: EspanioLbende giricemmm ben meslek liseliyimm o yönen çok rahat allahıma bin şükürler olsunAlıntıları Göster erdem hangi bölüm senin
quote:Orijinalden alıntı: son kuvvetben girecem ama nasıl (ünv.) gidecegimi bilmiyorum inşallah benle birlikte sizler de kazanıtsınız kazanalımda bir hele
quote:Orijinalden alıntı: Saralondében giricem de beni kabul ederlermi bilmemmniye kabul etmesinler herkese açık
quote:Orijinalden alıntı: gerçekmerttniye kabul etmesinler herkese açıkAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gerçekmertt niye kabul etmesinler herkese açık pardon ben üniversite için sölemiştim doğru öss ye dedemle beraber gircem ben dilden o sayısaldan herkese acık nasılsaa
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orjinalden alıntı: gerçekmertt niye kabul etmesinler herkese açık pardon ben üniversite için sölemiştim doğru öss ye dedemle beraber gircem ben dilden o sayısaldan herkese acık nasılsaaAlıntıları Göster ooo...ben bu konuda baya tecrübeliyim üstelik!
quote:Orijinalden alıntı: derin siyahooo...ben bu konuda baya tecrübeliyim üstelik!Alıntıları Göster başlık süper "BU SENE ÖSS YE GİRECEK VAR MI" yok bu sene kimse öss ye girmeyi düşünmüyor
quote:Orijinalden alıntı: Dantebaşlık süper "BU SENE ÖSS YE GİRECEK VAR MI" yok bu sene kimse öss ye girmeyi düşünmüyor Alıntıları Göster walla ben gircem bu sene öss'ye yoksa öss mi bana gircek onuda bilmiorm malumunuz sistem deiştiii