Şimdi Ara

Bu Sene Özel Üni de Okuyordum, Bırakıp Açıköğretim Okuyucam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 senelik halkla ilişkiler okuyordum, 1. sınıftayım pek çalıştığım söylenemez çok boşluyorum dersleri, yaz okuluna kaldım ama gitmicem oraya da para vermek istemiyorum. 1. sene bitti seneye okuyunca 8 bin lira daha gidecek seneyede yaz okuluna kaldım diyelim en kötü yine para. Yani para para para ama sonuçta sevemediğim bir bölümünün 2 senelik diploması. Ayrıca DGS kazanamassam 3 ile 4 ü açıktan okuyucam ve 4 senelik lisans diplomam aöf tabanlı olucak. Yani özel üni benim için para kaybından bişey olmayacak diye düşünüyorum. Seneye vereceğim paranın daha az miktarını açıköğretim kurslarına veririm daha iyi. En azından istediğim bölümün mezunu olmaya çalışırım. He derseniz çalışmassan açıktada sınıf geçemesin, bu son şansım olacağı için mecbur sıkıcam dersleri başka şansım yok.

Sizce doğru bişeymi yapmış olurum? Özel üni falan diye büyütmeyin sakın, açıköğretimden bir farkı yok okula gidiyosun ama ders falan çalışılmıyor. Yani okuldan eve gelince sıfır bilgi. Evde çalışırsan geçersin AÖF gibi...

Ne yapayım sizce? Akıl verirmisiniz...

• Halkla ilişkiler okuyorsan bir sorum olacak.

Mezun olduğunda iş olanakları nasıl ?
  • örgün eğitimde ders çalışmayan adam açıkta hiç çalışamaz bence 1 sene daha oku 2 diploman olur. örgün eğitimde daha iyi eğitim alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

örgün eğitimde ders çalışmayan adam açıkta hiç çalışamaz bence 1 sene daha oku 2 diploman olur. örgün eğitimde daha iyi eğitim alırsın

Aynen öyle.

AÖF göründüğü gibi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

örgün eğitimde ders çalışmayan adam açıkta hiç çalışamaz bence 1 sene daha oku 2 diploman olur. örgün eğitimde daha iyi eğitim alırsın

iyide o konudanda bahsettim zaten okula gidip ders dinlemek imkansız gibi bişey. Evde çalışırsan anca geçersin okula gidiyorsun boş boş bişey öğrenmeden geliyorsun. Evde çalışmassan hiçbişey olmaz.

@huseyin16

hocam valla yine torpile bakar gibime geliyor iş imkanı. Ortalık dolu halka ilişkiler uzmanı, temsilcisi falanı filanı. tanıdık yoksa diğer bölümler gibi iş imkanı zor. he halkla ilişkiler öğretmenide olurum diyorsan o konuda bişey diyemem. Ama iş görüşmeleriyle olacak gibi durmuyor...
  • Öğrenci sınıfta kalsın para getirsin diye birşey vermiyorlardır + 8000 TL'ye iş kurlur iyi yatırım yapılırsa köşeyi 4 dönersin bence para tuzağı umut tacirliği yapıyorlar

AÖF'ye gitme derim 3 ayda bir sınava giriyorsun saçma sapan dersler var + sisteme yabancı oldun için ders felan çalışamıyorsun
  • hangi özel üniversite bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel üniversiteyi bilmem.Ben devlet üniversitesinde ve aöf'te okuyorum.Üniversitede mesleğimle ilgili birşey öğrenmedim eğitim yok zaten birçok ders aöf'le ortaktı önceden onları öğrendiğimden sorun olmadı.Ancak bu dersleri önceden görmemiş arkadaşlar çok zorlandı çünkü dersler boş geçti birşey öğretilmedi.Üniversite finallere 2 hafta aöf'e 1 ay çalışııyorum aöf notlarım yine düşük geliyor 60-70 alsam süper oluyor.Devlet üniversitesinde 3,46 ortalamam var.70'in 2 sayıldığı üniversitede fena bir ortalama değil.
  • Ben İstanbul Üniversitesinde hem örgün egitim alıyorum hemde aöf de okuyorum aynı zamanda.Şahsen ben aöf de daha zorlanıyorum.Neden dersen yüzyüze yapılan egitm çok farklı, dersteyken istemedende birşey ögreniyorsun,sınavlar klasik oldugundan azda nabza göre şebret hesabı hocaya göre cevap verdinmi halloluyor.Ama aöf direk ezbere dayalı oldugundan direk son 2 gün çalışıyım mantıgıyla olmuoyor.Bence en önemli o okul bir süre sonra bitecek ya da bitmeyecek,eas bittikten sonra başlıyor o safhadan sonrasını düşün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 21 Haziran 2010; 12:50:05 >
  • Aöf daha zor arkadaşım sıfır bilgiyle bir kitaptan çalışmak zor.Üniversitede yine hocayı dinlemesen bile en kötü kulak aşinalığı oluyor konulara aöf de o bile yok ..Yani x2 çalışacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

Aöf daha zor arkadaşım sıfır bilgiyle bir kitaptan çalışmak zor.Üniversitede yine hocayı dinlemesen bile en kötü kulak aşinalığı oluyor konulara aöf de o bile yok ..Yani x2 çalışacaksın.

Aöf'te akademik danışmanlık dersleri var.Yani kitaptan öğrenilmesi zor dersler için üniversitede eğitim veriyorlar.Çok kalabalık oluyor ve gelenlerin çoğu başka amaçlar için geldiklerinden dersi bozuyorlar.
  • arkadaşlar gözden kaçırmışsınız galiba, AÖF ye yazılırsam açıköğretim kursuna gidicem çoğu derslerde!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.