Şimdi Ara

Bu Sene Şampiyon Olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi günler, ben Ingoshi ve altta yazdığım bölgelere transfer yapılırsa bu sene kesin şampiyonuz.

Şu iki yazdığımdan eminim.
    Totem konusu değildir.

Şu yazdığım bölgelere kaliteli transferler yapılsın, bu sene kesin şampiyonuz demektir. Ersun hoca bu takımı şampiyon yapar.

Harun
    Isla--XXX--Serdar--Hasan*
    Jailson-Ozan
    XXX--XXX--XXX
    XXX

* Öncelikle ileri bölgedeki pozisyonları kaliteli isimlerle doldurduktan sonra sol bek için paramız kalırsa Hasanı da değiştirmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 30 Mayıs 2019; 2:43:1 >

• Bu Sene Şampiyon Olacağız
  • Olamayız gibi geliyor bana. İnşallah şaşırtırlar beni.
  • İnşallah oluruz

Sanmıyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki sezon yarış bu seneki gibi olmaz.

Galatasaray'ın kadro istikrarı olmasa da Terim gibi bir kupa canavarı var.
    Beşiktaş Avcı ile anlaşırsa ilk sene sancılı geçer ama borcu bitti onların, istedikleri gibi transfer yapabilirler, sattığın kadar al kuralı yok.
    Trabzonspor büyük bir dönemeçten geçti ve kadro oturmak üzere, UEFA kupasına giderlerse ilk yarı çok bocalayacaklardır.
    Başakşehir, her ne kadar takımın beyni olmayacak olsa da gelecek iyi bir teknik ekip ile yine +60 puan toplar.

Fenerbahçe ise, son 4 maçta hem aldığı skorlar hem de oynadığı oyun ile bir sonraki sezon idaalı olacağının sinyalini verdi fakat UEFA kriterleri gereği satmadan oyuncu alamıyor. Topal, Soldado, Valbuena ve Ayew'in yerine futbolcu alınmalı. Ozan Tufan'dan ne kadar verim alınabilir? Sinan Gümüş ismi de geçiyor. Bu oyuncularla şampiyonluğa gidilmesi böyle ortamda olası değil.

Seneye tahminim şampiyon takım +75 puan toplayacaktır.

• Fenerin yapması gereken 2-3 sene ayağını yorganına göre uzatmak. ama ne yazık ki yönetim, taraftarın gazına gelecek ve yine saçma transferler yapacak olursa sonunda zorla transfer yasağı getirteceksiniz.
  • Bir şekilde Talisca alınırsa işin yarısı hallolmuş olur..Başka 2. bir isim bile gelmiyor bizim takımı derleyip toparlasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu seneyi bırak ben yakın zamanda şampiyon olabileceğimizi sanmıyorum, durum bunu gösteriyor
  • Mayıs'a kadar oldunuz oldunuz
  • Şampiyonluğu boşverin.Kadıköyde derbi kaybetmiyoruz ,o yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Önümüzdeki sezon yarış bu seneki gibi olmaz.

Galatasaray'ın kadro istikrarı olmasa da Terim gibi bir kupa canavarı var.
    Beşiktaş Avcı ile anlaşırsa ilk sene sancılı geçer ama borcu bitti onların, istedikleri gibi transfer yapabilirler, sattığın kadar al kuralı yok.
    Trabzonspor büyük bir dönemeçten geçti ve kadro oturmak üzere, UEFA kupasına giderlerse ilk yarı çok bocalayacaklardır.
    Başakşehir, her ne kadar takımın beyni olmayacak olsa da gelecek iyi bir teknik ekip ile yine +60 puan toplar.

Fenerbahçe ise, son 4 maçta hem aldığı skorlar hem de oynadığı oyun ile bir sonraki sezon idaalı olacağının sinyalini verdi fakat UEFA kriterleri gereği satmadan oyuncu alamıyor. Topal, Soldado, Valbuena ve Ayew'in yerine futbolcu alınmalı. Ozan Tufan'dan ne kadar verim alınabilir? Sinan Gümüş ismi de geçiyor. Bu oyuncularla şampiyonluğa gidilmesi böyle ortamda olası değil.

Seneye tahminim şampiyon takım +75 puan toplayacaktır.
    Trabzonspor’un şu birkaç yılda şampiyon olması çok zor yıllar sonra illaki bir şampiyonlukları olacaktır ama şu zamanlar şampiyonluk gözükmüyor altyapısı sağlam olmasa bile. Beşiktaş’ın ben de sancılı bir dönem geçirmesini bekliyorum, Fenerbahçe kadar olmasa bile en azından ilk devrede şampiyonluk potasından kopacak kadar sıkıntı yaşayacaklar.
    Başakşehir Galatasaray ve Fenerbahçe arasında çekişmenin olacağını düşünüyorum açıkçası. Ama Galatasaray her ne kadar sonlarda rüya gibi bir sezon geçirsede özellikle şampiyonlar ligi süper lig için zorluk getirecektir her türlü. Birde takımların şampiyonluk sayıları arasında fark bu denli açılmışken 3. üst üste şampiyonluğu alması zor gibi. Alırsa helal olsun tabii ancak zor dediğim gibi.

• 1-Beşiktaş 73
    2-Trabzonspor 70
    3-Fenerbahçe 65
    4-Galatasaray 65
    5-Başakşehir 54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 30 Mayıs 2019; 14:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Bir şekilde Talisca alınırsa işin yarısı hallolmuş olur..Başka 2. bir isim bile gelmiyor bizim takımı derleyip toparlasın..
    Ah keşke be. Talisca çok iyi topçu bizim takımda olması için neler vermezdim

Beşiktaşta olduğu dönemde hatırlayacağımız üzere sadece kendisi oynamıyor, yanındakileri de çok daha iyi oynatıyor. Türkiyede kime gelirse o takıma iki seviye atlatır Talisca.
  • GS hariç diğerleri şampiyon olabilir. Bu ligde son 20 yıldır hiçbir takımın 2'den fazla üst üste şampiyon olmasına izin verilmedi. Kimseye bu ligi domine ettirmezler. Yabancı sınırı getirilir başka şeyler olur yine de olmaz. Şuan konuşmak için çok erken ama transferlere bağlı olarak FB iddiasını güçlendirir. Eğer düzgün transferler yapamazsa BJK şampiyon olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Trabzonspor’un şu birkaç yılda şampiyon olması çok zor yıllar sonra illaki bir şampiyonlukları olacaktır ama şu zamanlar şampiyonluk gözükmüyor altyapısı sağlam olmasa bile. Beşiktaş’ın ben de sancılı bir dönem geçirmesini bekliyorum, Fenerbahçe kadar olmasa bile en azından ilk devrede şampiyonluk potasından kopacak kadar sıkıntı yaşayacaklar.
    Başakşehir Galatasaray ve Fenerbahçe arasında çekişmenin olacağını düşünüyorum açıkçası. Ama Galatasaray her ne kadar sonlarda rüya gibi bir sezon geçirsede özellikle şampiyonlar ligi süper lig için zorluk getirecektir her türlü. Birde takımların şampiyonluk sayıları arasında fark bu denli açılmışken 3. üst üste şampiyonluğu alması zor gibi. Alırsa helal olsun tabii ancak zor dediğim gibi.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz doğru Trabzonspor'un bu sene şampiyon olması çok uzak ihtimal ama doğrusunu söylemek gerekirse şu an Fenerbahçe'den daha iyi durumdalar.

Galatasaray'a gelecek olursak Muslera-Maicon-Luyindama dışında herkes gidebilir, iyi bonservis veren olursa Feghuli bile. Bu sezon bir çok puanı defansta yapılan basit hatalardan kaybettik, defans hattımızın aynı kalacak olması büyük avantaj, son maçlarda birbirlerine uyum sağladılar.

Beşiktal ise yapılanmaya gitmeli, Caner, Gökhan, Atiba, Burak, Quaresma gibi isimler artık yaşını aldı gitti, Avrupa kupalarına katılacak olmaları da düşünüldüğünde Avcı'nın iyi transferlere ihtiyacı var.

Fenerbahçe'de ise bir çok şey yenilenmeli, Comolli'ye bırakılırsa bu iş bu sene de hüsran olabilir. Tek avantajı sadece lige konsantre olacaksınız.

• millet dalga gececek kapat konuyu
  • Çok zor Ancak ne vereceği belli olan transferler yapması lazım
    Talisca Babel Visca Burak Yılmaz
    Mesela bu dört oyuncuyu alsanız şampiyonluk için ciddi aday olurdunuz.
    Bunlar minimum 50 gole katkı sağlayacağı kesin oyuncular .

• Bugün TFF başkanı olarak Nihat Özdemir seçilirse FB taraftarı onun döneminde unutsun şampiyonluğu. Ne demek istediğimi yeni sezon bitiminde anlarsınız.

Şimdiden anlamak isteyen varsa 90 yıllara baka bilir. FB kongre üyesi Şenez Erziğin TFF başkanlığı yaptığı 8 sezonda neler yaşanmış diye. Kısa özet geçeyim ama. 8 senede 1 şampiyonluk var oda son senede. TS yarıştığımız ve TS deplasmanda Oğuz ve Aykut ile yendiğimiz sezon.

Onda önce 7 sezon kupa yok. Ali Şen başkan olduğu gün Şenez Erziği üyelikten ihraç edeceğini açıklamış ama o dönem ki kongre üyelerinin oylamada yan çizmeleri sebebiyle ihraç edemedi.

Hakemler tarafından o yıllarda en fazla mağdur olan takım FB idi.

Şenez Erzik TFF ayrılıp UEFA da görev almaya başladıktan sonrada bu defa tüm Türk takımları Avrupa da hakem kıyımlarına uğramıştır.

Nihat Özdemir'in farklı davranacağını hiç sanmıyorum. TFF başına FB biri gelince en fazla kıyımı FB yaşıyor ve yaşamaya da devam edecek. O sebeple Nihat Özdemir'in gelmesi hiç iyi olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

millet dalga gececek kapat konuyu
    İlk mesajda yazdığım gibi yazdığım bölgelere kaliteli transfer yaparsak şampiyonuz. Dalga geçemeyecekler.
  • Tökezlediğinde ilk tekmeyi vuracak GS'lilerin buldukları her yerde Terim'e tapınmaları çok komik.

Birazcık ar duygusu olan en fanatik GS'li arkadaşlarım dahi son haftalarda lehlerine yapılan bariz hakem hatalarını, kazandıkları haksız puanları kabul ediyorlar ama hala daha üstü üste bilmem kaç şampiyonluğa izin vermezler, hükümetin takımları alır götürür, yok federasyon fenerasyon olmuş vs vs vs Bırakın bu tatlı su kurnazlığını kardeşim.

Bu sene de Ali Dürüst istifa etti, neyin sözünü aldıysa sonrasında öyle bir geri dönüş oldu ki istisnasız her hafta GS lehine hakem kıyımları izledik. Saha dışında müthiş operasyon döndü, aba altından hekemlere de, federasyona da, rakip takım oyuncularına da ne sopalar gösterildi kim bilir.

Şampiyon mu olmak istiyoruz, bu sene ve daha önce şampiyon olduğu çoğu senede GS neler yapmış onu örnek almalı Ali Koç ve yönetimi.

Bu ligde, bu ülkede, bu düzende naiflik işlemez. Dostluk içi boş bir terimdir. Sadece saha içinde kalayım, federasyona ayar vermeyeyim, rakibin oyuncularına maçlardan önce kanca atmayayım, ortalığı germeyelim, aman keyfimiz kaçmasın dersen bu sene olduğu gibi ancak 6. olursun.

Gelecek sene bu naiflik bırakılıp, Koç isminin ağırlığı her yerde kullanılmaya başlanmalı artık. Gereksiz kibarlık bir kenara bırakılıp, hak eden herkese istisnasız hak ettiği gibi davranılmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.