Şimdi Ara

BU SENE TABAN PUANLAR DÜŞER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene geçen seneye göre puanlar nasıl olur sizce?
    Puanlarda azalma olursa bölüme göre değişir mi yoksa genel olarak bütün bölümlerin puanları düşer mi?

• Genel olarak düşücek gibi gözüküo
  • Tercihlerde puan önemli değildir zaten.
    Önemli olan yüzdelik dilimdir.Yani Türkiye sıralamasında kaçıncı olmuşsun ona bakarlar.
  • Çok iyi anlamam bu işten ama. 4 kere sınava girdim bu muhabbet hep yapılmıştır.

Şimdi benim konu hakkında şöyle bir fikrim var.
    Eğer Taban puanlar düşerse Senin aldıgın puan da düşer..

Bir anda Herkes MAL gibi olacak doğru dürüst tercih yapamayacak ve taban puanı düşecek diye birşey olmadıgına göre.
    Herşey Her zaman normal seyrinde devam edecektir.

Ara sıra bazı fakültelerin bazı bölümlerinde böyle oynamalar olabilir ama istisnalar benim düşüncemi bozmaz..
  • ben 2004 de lgs ye girdim (son 10 yılın en kazık soruları herkes kabul etti bunu)
    ve denemelerde yaptıgımın baya bi aşağısında puan aldım
    ama liselerin taban puanları düştü ve istediğim okulu kazandım diyebilirim ..
    öss de de aynı şeyin olucağını düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: adapazarıcilekroom

ben 2004 de lgs ye girdim (son 10 yılın en kazık soruları herkes kabul etti bunu)
    ve denemelerde yaptıgımın baya bi aşağısında puan aldım
    ama liselerin taban puanları düştü ve istediğim okulu kazandım diyebilirim ..
    öss de de aynı şeyin olucağını düşünüyorum..

inşallah dostum

• bla bli blo blu ?

pff yalan bunlar yaaaaaaa

öss falan fani şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

bla bli blo blu ?

pff yalan bunlar yaaaaaaa

öss falan fani şeyler

• UP
  • Düşer İnşallah Arkadaşlar..Hakkınızda HAyırlısı Olsun
  • aklımızın we hayal gucumuzun sınırlarını zorlayacak derecede düşecek
  • büyük ihtimal puanlar düşecek ama bu klimse için bi şey değiştirmez.
    Mühim olam yuzdelik dilimdir. tercih ona göre yapılır...
  • ya puanlara o kadar bakmayın önemli olan öss deki sıralamanız yani yüzdelik dilim
    Bence bu sene çok garip bişi olcak sınawda az çok bişey yapanlar rahat bi yere yerleşcek özellikle sayısalcılar tabi say2 den 0 puan çekmediyseler
  • arkadaşlar ea2 den 288 ile biyere girilirmi sizce bu yıl ?

işletme iktisat 2. öğretim fln gelse güzel olur
  • Ben Sayısal öğrencisiydim şimdi sınawda 2. bölümdem toplam 10 netim falan gelcek ama 1.bölümüm güzel baya. 4 yıllık bölüme girecek kadar puan gelirmi bana? Yoksa 2.bölüm puanım çokmu düşük gelir?
  • arkadaslar puanlar düşecek eminim.bende girdim sınava bu yıl ki diğer yıllardakinen farklıydı sonucta.ve 2. bölümde çoğu kişi takıldı.bu puanların düşmesine nedenlerden biri.diğer geçen yıl herkes bi yere yerleşim diye tercih yaptı gecen yıl o yüzden 10 puan arttı.bir diğeri ise sistem değişik hesaplama değişik soruların getirdiği puanlar azaldı.bana göre bu kadar nedenlerden dolayı puanların düşeceği kesin gibi bişey.ama yinede beklyip görmek lazım.sonuç olarak herkes puanıyla değil yüzdelik dilimine göre tercih yapmalı.
  • %20 lerde fln gelirse biyerlere gireriz. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: enihat

arkadaslar puanlar düşecek eminim.bende girdim sınava bu yıl ki diğer yıllardakinen farklıydı sonucta.ve 2. bölümde çoğu kişi takıldı.bu puanların düşmesine nedenlerden biri.diğer geçen yıl herkes bi yere yerleşim diye tercih yaptı gecen yıl o yüzden 10 puan arttı.bir diğeri ise sistem değişik hesaplama değişik soruların getirdiği puanlar azaldı.bana göre bu kadar nedenlerden dolayı puanların düşeceği kesin gibi bişey.ama yinede beklyip görmek lazım.sonuç olarak herkes puanıyla değil yüzdelik dilimine göre tercih yapmalı.

katılıyorum..
  • Ankara siyasalı kazanmam için ne yapmam lazım sınavda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.