Şimdi Ara

Bu senede defans , orta saha kanser olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maicon alındı benim güvenim yok belki efsane olabilir fakat risk abi risk. Brezilya liginden gelen bir oyuncu tüm defansı toplayamaz güvenim yok şahsen.Bize Ujfalusi gibi kendini kanıtlamış adam lazım.

Maicon geldi Serdar Aziz iyileşiyor , Ahmet Çalık var diyecekler başka stoper alınmayacak. Yine bizi kanser stoperler bekliyor.

Orta saha da bekliyoruz hala..

• 3lü paket halinde kap bildirisi geldiğinde Ujfalusi için demediğini bırakmayanlar şimdi kendini kanıtlamış demeye başlamasın. Ne dalga geçmişlerdi.. ey gidi ey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayın sorunu stopper yokluğu değil stoper varlığıdır. Ahmet Çalık, Semih kaya, Serdar aziz varken bu takımın defansı düzelmez.

• Maicon tipindeki adam tek başına yeterli olmayabilir fakat Beşiktaş Tosic- Marcelo, Ersan-Rhodolfo gibi ikililerle şampiyonluk yaşadı.

Ligimizi öyle çokta büyütmeye gerek yok, savunmada esas nokta orta alan ve bizim orta alan geçen sezon çok kolay geçiliyordu.

O sebeple orta alana yapılacak transfer daha kritik öneme sahip, fakat Maicon yanına oyunu kurabilen ayağı temiz bir stoperde olursa çok etkili olur.
  • Maicon-Ahmet veya Maicon-Serdar gayet iyi bence.Bizim sorunumuz bek ve orta saha.
  • Maicon lugano tipinde bi oyuncu rakipleri direkt düşman olarak algiliyo beyni allah ne verdiyse daliyor. Cok iyi oldu aldigimiz. Orta saha merkeze de dinamik bir adam gerek ileri geri yapabilen box to box tarzi kucka iyi olurdu binara adi geciyodu. Bek konusunda iki taraf da yetersiz simdiki beklerimiz yedek seviyesinde... Bakalim neler olacak...

• Imbula, sağ, sol bek gelirse gayet iyi kadronuz var bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta saha şart. Topla en çok oynayan oyuncular 6 ve 8 numaradır. Bu adamlar sürekli yana geriye pas atarsa bütün sistem çöp olur.

Şu an Real Madrid'in dünyanın en iyi takımı olmasının nedeni Modric Kroos Casemiro 3'lüsüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Maicon tipindeki adam tek başına yeterli olmayabilir fakat Beşiktaş Tosic- Marcelo, Ersan-Rhodolfo gibi ikililerle şampiyonluk yaşadı.

Ligimizi öyle çokta büyütmeye gerek yok, savunmada esas nokta orta alan ve bizim orta alan geçen sezon çok kolay geçiliyordu.

O sebeple orta alana yapılacak transfer daha kritik öneme sahip, fakat Maicon yanına oyunu kurabilen ayağı temiz bir stoperde olursa çok etkili olur.

Gunduz sizin konuda da gordum her seyi bizim takimla kiyarlarsaniz saglikli sonuc alamazsiniz bizim takim farkli bireyler ve pozisyonlar ozelinde degerlendirmeyin ve kiyas yapmayin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Maicon tipindeki adam tek başına yeterli olmayabilir fakat Beşiktaş Tosic- Marcelo, Ersan-Rhodolfo gibi ikililerle şampiyonluk yaşadı.

Gunduz sizin konuda da gordum her seyi bizim takimla kiyarlarsaniz saglikli sonuc alamazsiniz bizim takim farkli bireyler ve pozisyonlar ozelinde degerlendirmeyin ve kiyas yapmayin yani.

Burada belirtmek istediğim alınan adamların isminden ziyade ortaya koydukları performans ve uyum, yani burada örnek sizin özelinizde değil Başakşehir'de olabilirdi. Tabi bunu küçümsemek yada kıyas yapmak anlamında yazmıyorum, yani takım savunmasında olay stoper ikilisinden yada sadece bir stoperden ibaret olmadığını belirtiyorum.

Konunun tek bir noktasını cımbızladığınız zaman geri kalanındaki cevabı kaçıyorsunuz.

• Maicon'a bile risk diyorsun keşke Sabri oynasaydı en risksizi

• aaah acerbi

• Sağ bek ihtiyacımız şu anda tavan yaptı. Hadi solda Linnes neyse de Cavanda ancak yedek olur hatta onu da ne kadar yapabilir bilmiyorum.

Defansın ortasında bence Maicon-Serdar-Ahmet üzerinden gayet iyi oldu. Ama sağ bek alınmazsa kafayı yeriz o kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.