Şimdi Ara

Bu senede sağlık sektörüne yönelim olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu senede tercih döneminde çoğu insan işsiz kalmamak için yine sağlığa yönelirmi?Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ars398 -- 26 Haziran 2017; 13:31:31 >

• De ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: little.devil

De ayrı

Ayrı olmayan anlamda kullandı belki nerden biliyon

• Dostum Türkiye eğitime bilime sanayiye dönmedikçe sağlık alanları herzaman gözde olacaktır. Yakın gelecekte mümkün gözükmeyen hadise buda. Güya 2023 de dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecekmişiz ya pisa raporları ortada bu gençlikle mi girecez geçiniz efendim. Benim sözlerimden rakip eliyor anlamı cıkarmayınız. Yurt dışına cıkamadıktan sonra mühendislik Türkiyede iş yapmaz. Eğri oturalım dogru konusalım kaç kişi çıkabiliyor yurt dışına. Sözüm özellikle arada kalan arkadaşlara. Nefret edenler zaten yazmasın tıp bitmez 6 yıl. Ama tıp ve mühendislik arasında kalan yüksek sıralı arkadaşlar eğer nefret etmiyorsanız tıp yazın pişman olmazsınız. Kamu desen beş para etmez. Özel sektör burdaki toz pembe hayallere benzemez. Şu sıra cok konu acılıyor yok tıp bitmiş felan bukadar nüfusun oldugu bir ülkede vede 3. Dünya ülkesinde sağlık sektörü biter mi Allah aşkına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Dostum Türkiye eğitime bilime sanayiye dönmedikçe sağlık alanları herzaman gözde olacaktır. Yakın gelecekte mümkün gözükmeyen hadise buda. Güya 2023 de dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecekmişiz ya pisa raporları ortada bu gençlikle mi girecez geçiniz efendim. Benim sözlerimden rakip eliyor anlamı cıkarmayınız. Yurt dışına cıkamadıktan sonra mühendislik Türkiyede iş yapmaz. Eğri oturalım dogru konusalım kaç kişi çıkabiliyor yurt dışına. Sözüm özellikle arada kalan arkadaşlara. Nefret edenler zaten yazmasın tıp bitmez 6 yıl. Ama tıp ve mühendislik arasında kalan yüksek sıralı arkadaşlar eğer nefret etmiyorsanız tıp yazın pişman olmazsınız. Kamu desen beş para etmez. Özel sektör burdaki toz pembe hayallere benzemez. Şu sıra cok konu acılıyor yok tıp bitmiş felan bukadar nüfusun oldugu bir ülkede vede 3. Dünya ülkesinde sağlık sektörü biter mi Allah aşkına.

Çok güzel açıklama yapmışsınız bende böyle düşünüyorum hocam teşekkürler

• turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Mu ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mek.

Mu ayrı.

Tamam.

• Her sene olacak,

• Tabi ki. En garantili meslekler sağlıkta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.