Şimdi Ara

Bu şerefsiz motorsiklet tamircisine gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadiköy'de oturduğum için motorsikletimi tamir ettirecek veya yedek parça alacak bir yer yok

eski salı pazarının karşısında lastik şişirip bisiklet tamir eden bir adam var

motorum 100 cc lik çin scooter

1.gün gittim

dedi benzin musluğu bozuk o değişecek

kaç para dedim 45 tl tamam değiştir dedim

eve geldim netten baktım parçanın fiyatı5 tl

2.gün yine arıza verdi gittim

baktı
    dedi bujide sorun vardı değiştirdim dedi
    kaç para dedim 40 tl dedi

lan şerefsizin oğlu
    mecbur ödedim

2 tl lik buji

adam mobilet satıyor 50 cc lik
    ben motoru satıp kendi mobiletini alayım diye sürekli benim motoru kötülüyor

allah belasını versin

dün lastik şişirmeye gittim
    2 ay önce aldığım aküye
    senin akü baya eskimiş istersen sana akü satayım hem bende ucuz
    sordum öylesine kaç para
    80 tl dedi
    kim bilir hangi hurdanın içinden söküp getirdiği aküyü takacak

edit:aman beyler dikkat edin
    bir arkadaşım activasını götürmüş buna karbüratör ayarı için
    bu şerefsiz tamirci buji kafasını sökmüş
    sonra demiş senin motor ateşlemede sorun var
    arkadaş tabi bunu görmüş tartışmış adamla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganja77 -- 5 Haziran 2014; 1:04:10 >

• e sen niye gittin hocam baktın gördün üçkağıtcı bidaha gitmicektin evet bu tarz kişilerle karşılaşabiiyoruz ben bişey yaptırcaksam en az 3 ustadan fiyat almadan yaptırmam gecenlerde bi sorun için görüştüm biri 100 dedi diğeri 60 dedi neredeyse yarıya yarıya aynı işi yapacaklar nasıl iş bu üstelik 60 fiyat verenler kendi tulumlarıın yapmıslar işine ciddiyetle yaklaştıkları heracıdan belli diğeri bırak tulumu nezaman gitsem dükkanında bulamıyorum telefonla getiriyoruz herdefasında ve bu yaz lastik taktırdım lastik ertesi gün indi bidaha götürdüm bişeyler yaptı düzeldi derken tam 4 5 ay haftada en az 2 kere benzinlikte hava vurmak zorunda kaldım sorun siboptaymış kendi hatalarını kabul etmiyorlar bide lastiğe sucu atıyorlar sırf bu sorun için 4 5 tamirciye gittim sorunu bulamadılar en sonunda sorunu motordan anlayan bi abiyle beraber çözdük sibobun içindeki iğneyi değiştirdik sorun düzeldi yani senin anlayacağın her iş her adama yaptırılmaz üçkağıtcı dolandırııcı cok piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: senolas

e sen niye gittin hocam baktın gördün üçkağıtcı bidaha gitmicektin evet bu tarz kişilerle karşılaşabiiyoruz ben bişey yaptırcaksam en az 3 ustadan fiyat almadan yaptırmam gecenlerde bi sorun için görüştüm biri 100 dedi diğeri 60 dedi neredeyse yarıya yarıya aynı işi yapacaklar nasıl iş bu üstelik 60 fiyat verenler kendi tulumlarıın yapmıslar işine ciddiyetle yaklaştıkları heracıdan belli diğeri bırak tulumu nezaman gitsem dükkanında bulamıyorum telefonla getiriyoruz herdefasında ve bu yaz lastik taktırdım lastik ertesi gün indi bidaha götürdüm bişeyler yaptı düzeldi derken tam 4 5 ay haftada en az 2 kere benzinlikte hava vurmak zorunda kaldım sorun siboptaymış kendi hatalarını kabul etmiyorlar bide lastiğe sucu atıyorlar sırf bu sorun için 4 5 tamirciye gittim sorunu bulamadılar en sonunda sorunu motordan anlayan bi abiyle beraber çözdük sibobun içindeki iğneyi değiştirdik sorun düzeldi yani senin anlayacağın her iş her adama yaptırılmaz üçkağıtcı dolandırııcı cok piyasada

hocam haklısın ancak kadiköy'de çin malı tarzı motorsikletleri tamir edicek yer yok
    bi tane vespa servisi var o da ben yapmam diyor
    yedek parçalarını alabilsem ben az çok tamirini ederim ancak yedek parça satan yerde yok kadiköy de
    nereden yedek parça alacağımıda bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

quote:

e sen niye gittin hocam baktın gördün üçkağıtcı bidaha gitmicektin evet bu tarz kişilerle karşılaşabiiyoruz ben bişey yaptırcaksam en az 3 ustadan fiyat almadan yaptırmam gecenlerde bi sorun için görüştüm biri 100 dedi diğeri 60 dedi neredeyse yarıya yarıya aynı işi yapacaklar nasıl iş bu üstelik 60 fiyat verenler kendi tulumlarıın yapmıslar işine ciddiyetle yaklaştıkları heracıdan belli diğeri bırak tulumu nezaman gitsem dükkanında bulamıyorum telefonla getiriyoruz herdefasında ve bu yaz lastik taktırdım lastik ertesi gün indi bidaha götürdüm bişeyler yaptı düzeldi derken tam 4 5 ay haftada en az 2 kere benzinlikte hava vurmak zorunda kaldım sorun siboptaymış kendi hatalarını kabul etmiyorlar bide lastiğe sucu atıyorlar sırf bu sorun için 4 5 tamirciye gittim sorunu bulamadılar en sonunda sorunu motordan anlayan bi abiyle beraber çözdük sibobun içindeki iğneyi değiştirdik sorun düzeldi yani senin anlayacağın her iş her adama yaptırılmaz üçkağıtcı dolandırııcı cok piyasada

hocam haklısın ancak kadiköy'de çin malı tarzı motorsikletleri tamir edicek yer yok
    yedek parçalarını alabilsem ben az çok tamirini ederim ancak yedek parça satan yerde yok kadiköy de

İnternetten baktim diyorsunuz oradan alsaniza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taketer v2 -- 5 Haziran 2014; 11:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam, üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

quote:

hocam kadıköy elit bi ilçe çin malı tamir eden biyer olmaz tabiki ama ümraniyede bulunur mesela cok bi mesafe yok sanırsam

• Sadece ustalar değil çoğu esnaf böyle. Sonra da ağlıyolar esnaf para kazanamıyor diye. Açlıktan ölsün hıyarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çin malı ucuz diye alınıyor tabi sonrası böyle şikayet oluyor. Vespa tamiri yapan adam sorun bakalım minimum ne kadar ücret alıyor. Adama hakaret gibi gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olanlarına lafım yok ama çoğu böyleler zaten. Bu dünya da işleri iş.
  • sakin ol hocam ilk mesajı editle hem bildiğin halde niye gidip tekrar tekrar kazık yiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Sadece ustalar değil çoğu esnaf böyle. Sonra da ağlıyolar esnaf para kazanamıyor diye. Açlıktan ölsün hıyarlar.

+1
  • kadıköy göztepe'de bir sürü var motor tamircisi
  • sen çamlıcada bizim tayfun ustaya getir en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

kadıköy göztepe'de bir sürü var motor tamircisi

kadiköy merkezde oturuyorum hocam göztepe'ye kadar itemem ki motoru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.