Şimdi Ara

Bu ses sistemi ne kadardır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir arkadaşım bana sat diye böyle bir araç ses sistemi verdi. İçerisinde JBL hoparlör ve HI-FI HF-404 4 Kanal 2400W amfi bulunuyor. Ancak bu konu bana biraz yabancı olduğu için sizlerden yardım almak istiyorum. Sahibinden ve Letgo'da ilan açacağım ama piyasasını hiç bilmiyorum. O nedenle ilanı kaçtan koyayım. Konuya vakıf insanlar yardımcı olursa çok minnettar olurum.

Teşekkürler

Bu ses sistemi ne kadardır?Bu ses sistemi ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 15 Haziran 2020; 12:48:55 >

• Fiyat konusunda bilgim yok, bass kabininde port olmaması hoş görünmüyor.
    En basitinden, bezi yapıştırıp, tahta görünen yere siyah ayakkabı boyası sürün, kapansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazlar sağlam ve düzgün çalışıyorsa yaklaşık 500TL eder. Amfi, subwoofer ve kabinin toplam sıfır fiyatı 800-900 civarıdır. Cihazlarda aşırı yıpranma ve arıza söz konusuysa arıza ve yıpranmaya göre fiyatı değişir. Gördüğüm kadarıyla subwooferda herhangi bir yırtık vs yok fakat fırçalı bir elektrik süpürgesiyle güzelce bir temizleyip kabindeki port boşluğuna uygun bir port borusu alırsanız daha iyi gözükecektir fiyatı 20TL civarıdır. Amfiyi de yine güzelce bir nemli bez ile silip sonrasında kurulayın. Eksik vidaları varsa uygun vida ekleyin. Bağlantı bölmelerinde oksitlenme veya pas varsa pas sökücü ve fırça ile güzelce temizleyin ki görünümünde herhangi bir sıkıntı olmasın. İlana bu şekilde koyarsanız 250-300TL anca edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.